Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza, ciekawy eksperyment
A to był śluz płodny? Bo jak nie, to nie ma co się dziwić, że po tylu godzinach plemniki zdechły, taka rola śluzu niepłodnego. Za to w płodnym śluzie plemniki są ruchliwe i odżywione. Myślę, że próbki pochodziły z dwóch różnych faz cyklu. Przynajmniej to jest najprostsze wyjaśnienie.
Adele - kciuki. Albo za ciążę albo za bezproblemowe wyrwanie zęba -
nick nieaktualnyMiodunka wrote:Iza, ciekawy eksperyment
A to był śluz płodny? Bo jak nie, to nie ma co się dziwić, że po tylu godzinach plemniki zdechły, taka rola śluzu niepłodnego. Za to w płodnym śluzie plemniki są ruchliwe i odżywione. Myślę, że próbki pochodziły z dwóch różnych faz cyklu. Przynajmniej to jest najprostsze wyjaśnienie.
Adele - kciuki. Albo za ciążę albo za bezproblemowe wyrwanie zęba
Wg teperatury jestem jeszcze przed owulacja, tuz przed owulacja. Ale zdaje sobie sprawe ze moje oko to nie oko laboranta. -
cześć dziewczynki, baaaardzo dawno mnie tu nie było.
Chciałam się poradzić, dzisiaj mam termin @@@ wczoraj popołudniu robiłam test wyszła blada druga kreska, dzisiaj rano powtórzyłam i wyszła jeszcze bardziej bledsza. w październiku poroniłam w 5 tygodniu, więc teraz się znowu boję i zastanawiam się czy gonić dzisiaj do gina czy poczekać? miała tak któraś z Was?JennyXS lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
każdy test był innej firmy, zastanawiam się czy nie pójść dzisiaj do gina bo boje się że może powtórzyć się sytuacja jak poprzednio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 12:04
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualny