Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojessssu ale emocje dzisiaj, alescie sie babiszony rozpisaly!! No to daje:
Adele no weeez, paznokcie obgryzlam przy tej twojej becie. Rwij zebisko w cholere i problem z glowy (khe khe). Zepsulabys sie w koncu, bo ja juz po!
Wogle to powinnysmy sie zgrac juz po takim czasie wszystkie, nie pamietam potem kto co kiedy sika ;P
Iza taak, masz racje z doktorami. Bo my to juz tu takie madre jestesmy, ze im musimy mowic, co nam maja kiedy przepisacI sie dziady obrazaja tylko, jak im sie grzecznie zwroci uwage, ze pier**** glupoty ^^'
Luce jak sie czujesz na Clo? Monitorujesz? Ja umieralam przez to paskudztwo. I cicho, ja jestem na etapie witaminek i ziolek
Hugolina tez mi sie wydaje, ze bedzie banda dziewuch ^^ To my robimy chlopakow, ok? Umowa? A masz jakis pomysl na te zawroty glowy? Ja tez mam dzisiaj calutki dzien, masakra jakas. Nigdy nie mam zawrotow glowy, wiec dla mnie to nowosc, dosyc nieprzyjemna zreszta.
Jenny kciukam jak diabli
jangwa, Urszulka super!! Jak sie ogolnie czujecie, dziewczyny?
jangwa ej, ale to bedzie kawal baby, eh?Jeszcze ma kilka ladnych tygodni do urosniecia, chcialabym zauwazyc.
aLunia, Dove jak sie czujecie? :*
pap, kochana, dajemy rade, bo musimy. Teraz to juz nie ma znaczenia dla mnie nawet, ten miesiac czy dwa. Stracilam rachube. SerioPatrze ja ci ostatnio na moj podpis, licze, kombinuje i sie okazalo, ze sobie zapomnialam 2 cykle dopisac
smerfetka a zrob posik kontrolny za kilka dni znowu i zobaczymyRobisz bete?
Kokardka czesc, rozgosc siePiszesz, ze sie staraliscie o dzidzie 3 lata, zaszlas w koncu naturalnie?
Przyzwyczajaj sie, jestesmy strasznie wscibskie
Uff, zdazylam tu kawe wypic z wami dzisiaj
JennyXS lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hugolina87 wrote:Ja póki co endo podlewam winem wieczorami
dziś rzeźbiałam jajka wielkanocne do przedszola. I się zrelaksowałam; ) jutro będę robic kolejne do domu już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:51
3 nieudane podejścia do in vitro
4 podejście- sukces, jest synek
3 lata leczenia cienkiego endometrium i zrostów w macicy
grudzień 2018- crio
styczeń 2019 crio: 4AA, 7dpt- hcg<0,5
sierpień 2019- II kreski, jestem w ciąży!
matkamimowszystko.pl
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie!" -
nick nieaktualnyHeh Kat to się rozpisalas :p ja nie wiem co z ta głowa mam zrobić. Czekam aż minie. Ale myślę że to może być przez @ i ze ta krew tez ostatnio spuszczalam az mam siniaki na obu rękach pierwszy raz.
gdzieś czytałam ze generalnie podczas @ powinno się suplementowac żelazo.
Matkamimo wszytsko a jak u Ciebie wygląda sprawa z endo ? -
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Iza a już płodne masz ? U mnie pewnie w weekend będzie owu, jeśli będzie. Może będziemy szły podobnie ten cykl
Ja póki co endo podlewam winem wieczoramidziś rzeźbiałam jajka wielkanocne do przedszola. I się zrelaksowałam; ) jutro będę robic kolejne do domu już.
Juz? Noz jasna anielka 19dc a owu jeszcze nie bylo, nie to ze program czeka na 3 wyzsze tempki tylko temp.wogole jeszcze nie skoczyla. juz mam dość wyczekiwania. Ale mysle ze to dzis bo i szyjka otwarta i wyzej, i sluz sie rozkrecil i cos tam zakluje od czasu do czasu w prawym jajniku. Staranka byly wczoraj, dziś to chyba nie bedzie bo mąż coś zle się czuje i poszedl juz spać. Tak mysle ze jak temp.rano bedzie wyzsza to moze ❤ z rana, corka siedzi w domu to nie musze sie zrywac wczesnie z łóżka. -
Matka mimo wszystko wrote:U mnie winko też jest prawie codziennym dodatkiem do kolacji heh a do tego jeszcze podjadam migdały i orzechy...Oh oby to endometrium zechciało lepiej rosnąć...
u mnie endo w rewelacyjmym rozmiarze. a i tak dupa.
jak u was wyglądały @ po luteinie? mnie zalewa juz drugi dzień masakrycznie. wcześniej tak nie miałam.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
moje szanse na zajście są mniejsze od prawie każdej innej kobiety. bo cykle mam min 34 dni.
dzisiaj w pracy skarżyłam się ze mnie brzuch napier.. przy @ a koleżanka mówi, że miałyśmy poprzednią @ razem a ona już zapomiala o 2 @ a ja dopiero mam teraz.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hej
Rozczarowana moja @ po luteinie pod język była normalna. Zobaczę jaka będzie teraz. Ile dni po odstawieniu ci przyszla ?
Kat no kurde widzisz nadziei narobiłam sobie i dupa blada. Teraz przed lutkę mi się wydluzy cykl ehh coś czuje,że jakoś za 2 dni dostanę @
Proszę dziś trzymać kciuki za wyrwanie mojej ósemki żebym nie uciekła z fotelaPaula_shells lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Hej
Rozczarowana moja @ po luteinie pod język była normalna. Zobaczę jaka będzie teraz. Ile dni po odstawieniu ci przyszla ?
Kat no kurde widzisz nadziei narobiłam sobie i dupa blada. Teraz przed lutkę mi się wydluzy cykl ehh coś czuje,że jakoś za 2 dni dostanę @
Proszę dziś trzymać kciuki za wyrwanie mojej ósemki żebym nie uciekła z fotela
w piątek brałam ostatni raz a @ przyszła w poniedziałek wieczorem.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:moje szanse na zajście są mniejsze od prawie każdej innej kobiety. bo cykle mam min 34 dni.
dzisiaj w pracy skarżyłam się ze mnie brzuch napier.. przy @ a koleżanka mówi, że miałyśmy poprzednią @ razem a ona już zapomiala o 2 @ a ja dopiero mam teraz.ten krotszy jak 40 napewno tez nie bedzie...
-
Rozczarowana wrote:u mnie endo w rewelacyjmym rozmiarze. a i tak dupa.
jak u was wyglądały @ po luteinie? mnie zalewa juz drugi dzień masakrycznie. wcześniej tak nie miałam.
Kat no z monitem bedzie, powiem ci za kilka dni jak sie czujeja to juz nawet cykli nie liczę, bo tylko mnie to dołuje...
Adele kciuki za zabieg!
byłam z rana na badaniach, wg mojego gina mialy kosztować parę złotych, a zostawiłam w labo ponad 200 zł, zdołowałam się trochę, ale co zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 08:32
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi gin z nfz mówił ze możemy mieć jakieś problemy imunologiczne
Oby nie. Ale ja się zgłębiać nie będę. Ech
Prędzej sobie zrobię post dabrowskiej;D albo żółtka na surowo będę jesc.jedna z dziewczyn pisala ze zaszła po zoltkach na surowo bo mają dużo dobrych właściwości na zajście w ciążę :p
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Mi gin z nfz mówił ze możemy mieć jakieś problemy imunologiczne
Oby nie. Ale ja się zgłębiać nie będę. Ech
Prędzej sobie zrobię post dabrowskiej;D albo żółtka na surowo będę jesc.jedna z dziewczyn pisala ze zaszła po zoltkach na surowo bo mają dużo dobrych właściwości na zajście w ciążę :p
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:No też sie przerazilam ale porownywalam z córką na mniej wiecej tym samym etapie to podobna waga. Urodziła się 3600 g a była przeterminowana
. Ja czuje się w miarę dobrze. Są gorsze dni, ale już bliżej niż dalej