Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Tez czytałam ze pomaga w zajściu bo oczyszcza cały organizm
a tu 2in1 bo tłuszcz tez przydałoby mi się zgubić
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż pojechal do lekarza rodzinnego, kaszle od tygodnia ale jak dzis usiadł kolo mnie to slyszalsm jak mu gra za kazdym oddechem. Corka się nudzi i dokucza bo ja chce troszke domek ogarnac na święta ale sie nie wychylam i mycie okien sobie daruje, a tesciowa ma juz posprzatane i za każdym razem co moja corcia idzie na gore ta warczy i denerwuje się ze jej balagani, wczoraj to zamyksla drzwi i wstepu nie bylo. I z laski moze sie zajzc przez godzinę wnuczka zebym mobla podlogi sobie sypastowac. Co ja jestem jakas spiderwomen ze w godzinę odkurze, umyje, wypastuje i jeszcze musi wyschnac?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE, fajna ta dieta Dabrowskiej, tylko niestety nie dla mnie, nie dla odob z nadczynnoscia tarczycy. A ostatnio mzm problem z wagą, wydaje mi sie ze nie jem dużo i tlusto a waga ciagle w gore. Spadło pol kg i znow w górę. Endo sie dziwi ze przy nadczynnosci tyje ale czytslam ze otylosc brzuszna (po za brzuchem nie czuje sie gruba) pojawua die przy hiperprolaktynemii.
-
nick nieaktualnyHugolina córka ma alergie na roztocza a tesciowa ma alergie ale typowo na kurz i balagsn bo jej się coś robi (czyt.dostaje bialej gorczki) jak widzi kurz i balagan. Smieje sie ze corka znosi zabawki na gore i zanim zejdzie na dol to zabawki sa juz spowrotem bo tesciowa chce miec pozadek.
-
Ja po wyrwaniu zęba.. myslalam,że zemdleje.. ciemno przed oczami mi się zrobiło. Teraz fajnie bo znieczulenie jest i nic nie boli ale boje się jutra.. az w domu mnie brzuch na @ mega rozbolał myślałam,że już przylazla ale nje
-
nick nieaktualny
-
Adele a dostałaś jakieś leki przeciwbólowe? Współczuję, nienawidzę bólu zęba
czy po wyrwaniu
Iza a z córka nie możesz sprzątać? Moja córka lubi, fakt że dłużej to trwa ale co zrobić nie ma komu jej sprzedać.
Ja dziś znów wymiotowałam. Tak wam się, zaliłam że nie mam objawów a od II trymestru u mnie jakiś kosmos jest. A dzisiaj mam gości jeszcze i nie da rady tego przełożyćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 13:58
-
Iza34 wrote:Mąż pojechal do lekarza rodzinnego, kaszle od tygodnia ale jak dzis usiadł kolo mnie to slyszalsm jak mu gra za kazdym oddechem. Corka się nudzi i dokucza bo ja chce troszke domek ogarnac na święta ale sie nie wychylam i mycie okien sobie daruje, a tesciowa ma juz posprzatane i za każdym razem co moja corcia idzie na gore ta warczy i denerwuje się ze jej balagani, wczoraj to zamyksla drzwi i wstepu nie bylo. I z laski moze sie zajzc przez godzinę wnuczka zebym mobla podlogi sobie sypastowac. Co ja jestem jakas spiderwomen ze w godzinę odkurze, umyje, wypastuje i jeszcze musi wyschnac?
Iza polecam grupę na FB, odnośnie Twojego pytanie o zachowanie córki
https://www.facebook.com/search/top/?q=self-reg%20dla%20rodzic%C3%B3w%20-%20mi%C5%82o%C5%9B%C4%87%2C%20%C5%82agodno%C5%9B%C4%87%2C%20blisko%C5%9B%C4%87%2C%20zrozumienie%20i%20spok%C3%B3j
Oliwka -
nick nieaktualny
-
Hehe Iza ja właśnie uczę synka robić obiadki ze mną, bo sam teraz nie pobawi się, chce mnie mieć obok. Więc zabawiam Go w formie pomocy a posprzątać to ciężko, bo to moje to małe gówienko jeszcze, 1,5 roku dopiero. Chociaż mopa uwielbia po podłodze taskać
Adele ło matko, aj aż mi się słabo zrobiło jak sobie przypomniałam, ale ogólnie nie bolało mnie, tylko opuchlizna trochę. Będzie dobrze. Szczerze, też wierzyłam że jednak beta będzie inna... przykro mi.
Żółtka na surowo, nigdy w życiu. Pierwsze słyszę o tej Dąbrowskiej, muszę poczytać.
aLunia u Ciebie już 18 tydzień? Ale szybko czas leci
Hugolina ja pamiętam, że miałam takie dość poważne zawroty głowy rok przed zajściem w ciążę, ale laryngolog nic nie stwierdził, przeszło po 2 tyg. Nie wiadomo skąd to było.
-
nick nieaktualny
-
Hugolina daruj sobie te surowe jajca, serio
Mialam salmonelle jako male dziecko, ledwo mnie odratowali. Wykradalam jajka z kurnika babci, robilam dziurki zardzewialym gwozdziem i lykalam cale na surowo. Do dzisiaj jak sobie przypomne, to mi mdlo
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej
Kat83 tak zaszłam naturalnie, pokręcona historia
Ale pokrzepiająca
U mnie to było albo modłyalbo borowiny
Albo odstawienie żelu durex aloesowego
Coś z tego chyba pomogło albo combo
Ja się na bombe witaminową przerzuciłamNiby olej z wiesiołka też pomaga co nie? Ale to jeszcze na spokojnie, to dopiero nasz 1 cykl
Jakbym od razu zaszła to bym chyba wszystkim wódke postawiła
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...