Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokardka u mnie juz skrzynka stoi i czeka
Mi chyba tylko borowiny zostaly haha probowalam wszystkiego innego. No i mam caly sztab modlacyPol rodziny i dwa zbory, jeden w Polsce, drugi w UK
Katolicy, zielonoswiadkowcy i banda podskakujacych babtystowObstawa ze wszystkich stron, ze tak powiem. Mam dzieci z Gory obiecane, tylko to czekanie mnie dobija.
Dove no ba. Ja tez na surowe fujamOprocz steka. Stek musi jeszcze muczec
Wypieczony stek to karygodne marnotrawstwo porzadnego miesiwa
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kokardka ja obstawiam durex aloesowy
U mnie ból mniejszy. Chyba Ibuprom pomógł bo ja to tylko na paracetamolu zawsze jadę bo innych nie mogę ale wzięłam dziś mocniejsze tabsy
Czekam aż w końcu @ się pojawi .. chce już zacząć nowy cykl -
Adele ibupromu nam nie wolno
No chyba, ze juz w ostatecznosci trzeba. Ponoc hamuje owulacje
Jak wszystko oprocz oleju kokosowego ^^ Ja jem ketonal jak juz paracetamol nie dziala. I ciupam nospe jak cukierki
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyJa ibuprom jem.od urodzenia :p kiedys kiedy się imprezowalo to jadlam jak tik taki no a w ciążę zaszłam :p ciekawe czy lekaRz w pt mi coś zaproponuje. Jeśli nie to sama się wypytam o stymulacje. Przez myśl mi przeszło żeby się spytać o zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka :p może q tedy łatwiej byłoby trafić jednak q ta owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 20:54
-
Ojjj ja przed 1 ciąża też lykalam Ibuprom jak cukierki
podczas @ cała paczka szła no ale przez chore jelita mam zakaz takich leków. Tak się organizm odzwyczail więc teraz paracetamol pomaga heh
-
Mozliwe, ale i tak musialabys latac na monitoring, bo byle pecherzyka sie nie peka
Musi byc gotowy.
Ja tez bede pchac o monitor, tylko czekam na wyniki krwi meza teraz, zeby sie umowic znowu w klinice. Przy okazji zrobimy badanie nasienia na miejscu. Strasznie jestem ciekawa co tam wyjdzie. Po cichu mam nadzieje, ze wyjdzie jakas niedomoga w hormonach u meza. Bo to by znaczylo, ze mozna go wyleczyc jakimis pigulamiJuz powoli mi brakuje pomyslow, szczerze mowiac.
Ale jak sie okaze, ze ja przy PCOS nie mam owu a maz nadal 1% morfologie i 11 mln plemniorow, to mam w dupie i koncze starania.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKokardka tez pomyslalam o tym żelu durexa. Przy staraniach nie powinno sie takich zeli drogeryjnych uzywac, my używamy po plodnych.
Kat ty to naprawde jestes obstawiona. Ja licze tylko na siebie, na nas. Nawet nie mam z kim pogadac, ostatnio chcialam ze swoja mama ale nie podjela tematu. Przykro mi z tego powodu.
Ale teściowa by chciala pogadac bo wscibdkie i ciekawskie babsko tylko ja nie chce. I regularnie podnosi mi cisnienie, nawet teraz wieczorem, porzadkow jej sie zachcialo i wypie... moje buty, cala zime stały i nie przrszkadzaly, do dzisiaj. -
Iza taaa, moze sie i papiez modlic, ale jak Tata nie da, to nie bedzie
U mnie i mama i tesciowa to pielegniarki, jedna nawet polozna! I co? I nie pogadam. Jedna mnie ochrzania, ze sie za bardzo staram, druga mnie ochrzania, ze niepotrzebnie zdrowie szargam na operacje haha No ale wnuki to by chcialy60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat ale moja mama nigdy na te tematy ze mna nie rozmawiala. Dla mnie pierwsza miesiaczka to byl szok i wtedy mama nic mi nie wytlumaczyla, do dzisiaj psmietam moj strach, zdenerwowanie, bezsilnosc. Mudialam wszystko sama. Dopiero mąż mnie zaczął uczyc rozmawiac o tych sprawach. I nauczyl. Ale gdyby nie ten fall-start to moze by bylo teraz łatwiej, on jest otwarty, chętny, ja zamknieta i niesmiala.
-
nick nieaktualnyJeju, nie wiem czy juz po czy przed owu, temp.wierzyc nie moge bo wcxoraj i dzis mierzylam duzo wczesniej niż zwykle, sluz i szyjka to zagadka, tylko od wczoraj boli brzuch jak na @ czego nigdy nie mislam w okolicach owu.
Hugolina o ktorej masz jutro gina? Ja 15.45 -
nick nieaktualny
-
Witam się w 1dc
jestem taka szczęśliwa pierwszy raz od 2 lat dostałam @ bez plamien ! Poszłam sobie do łazienki a tam @ hehe nigdy tak się nie cieszyłam z jej przyjścia
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Adele a jednak. Dobrze, że chociaż tak do tego podeszłas. Widać że luteina działa.
A ja mam taką huśtawkę nastrojów. Wczoraj mnie znów bratowa wyprowadziła z rownowagi. Znów się nasłuchałam, że będę miała druga córkę, że taka różnica między dziećmi jest zła, bo u niej jest dwa lata itd. szlag mnie trafia jak to słyszę i w końcu wczoraj mi nerwy puściły i jej wygarnęłam. Powiedzcie mi skąd się biorą tacy ludziepostanowiłam, że już mi będziemy się spotykać dla mojego komfortu psychicznego.
-
aLunia no ewidentnie luteina zadziałała. Szkoda tylko,że tak późno zaczęłam ją brać.. a co do bratowej to twoje samopoczucie jest najwazniejsze nie ma co się spotykać jak kobita działa ci na nerwy
a większą różnica wieku też ma swoje plusy
-
aLunia taka roznica miedzy dzircmi u Ciebie to tylko na plus dla Ciebie! Pierwsze dziecko juz "odchowane", zajmie sie sobą a Ty maluchem! Wiesz co? Tez nie wiem skad sie tacy ludzie biorą-znawcy swiata krytykowac potrafią.
Adele ooo kiedys tez tak mialam,ze po prostu @ przychodzila. Teraz po ciazy tez mam 2dni plamienprzyszly cykl jeszcze wyprobuje bez badania hormonow ale jak metoda bzykania co 2dni nie zadziala to w maju robie wszystkie hormony i ide do gina tez po dupka
Kat to ja Ci zycze zeby u meza wyszlo w badaniu "cos:, na ktore beda witaminki i jak małż pobierze to od razu zaskoczysz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 15:24
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyAlunia mam koleżanki u których jest 4 lata różnicy chyba nawet ponad i sa najlepszymi przyjaciółkami:)
fajnie jest jak jest mniejsza różnica wieku ale wiadomo jak jest, nie na wszystko mamy wpływ. Tez chciałam 3 lataa teraz jest mi to obojętne. 4,5 roku tez będzie w porządku jesli w ogóle będę kiedyś w ciąży. Chcialabym żeby syn miał poprostu rodzeństwo.
Ja z bratem mam 2,5 roku miedzy nami a niestety nie jesteśmy zżyci w ogóle. Siostra starsza o 7 lat i z nią mamnajlepszy kontaktWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 16:40
-
Ja też się nie przejmuję ta różnicą. Fakt chciałam 3 lata różnicy. Ale wiadomo jak jest. Cieszę się, że w ogóle jest dzidziol.
Ja mam 5 lat młodsza siostre i mamy bardzo dobry kontakt ze sobą.
Po prostu drażni mnie ta dziewczyna. -
nick nieaktualnyKat to zalezy jaki jest twoj syn. Bo mam znajomą ktora uridzila drugie jak starszy syn byl juz nastolatkiem i ten starszy super sie opiekuje braciszkiem, o wspolnym chowaniu juz nie ma mowy ale zle nie bylo. To samo z bratankami męża, miedzy chłopakami jest 14 lat różnicy, tylko tutaj ten starszy namawiał rodzicow na rodzenstwo a ma jeszcze mlodsza siostrę.