Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Adele a jednak. Dobrze, że chociaż tak do tego podeszłas. Widać że luteina działa.
A ja mam taką huśtawkę nastrojów. Wczoraj mnie znów bratowa wyprowadziła z rownowagi. Znów się nasłuchałam, że będę miała druga córkę, że taka różnica między dziećmi jest zła, bo u niej jest dwa lata itd. szlag mnie trafia jak to słyszę i w końcu wczoraj mi nerwy puściły i jej wygarnęłam. Powiedzcie mi skąd się biorą tacy ludziepostanowiłam, że już mi będziemy się spotykać dla mojego komfortu psychicznego.
magdis lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie by było 8 lat różnicy... Chcę jeszcze 2 by ten mój mały gad sam nie został ale zobaczymy może jej dane jako 1 być. Zresztą mnie to nie rusza że zajść nie mogę bo kurde dość że cały czas popalić dostaje o niej w jej zachowaniu to jeszcze zaczynamy kolejny antybiotyk bo ostatnio przyniosła mi wirusa po grypie i tak sobie 4 tydzień w domu siedzi
Masakra.miala grypę ciężko ją przeszliśmy a teraz powikłania. Chcę już wiosnę lato bo nie wytrzymam. Zastanawialam się jak to było by przy 2 nie wiem chyba nie dała bym radę psychicznie. Odpukać 4 dzień ładnie się zachowuje ale to może dlatego że do psychologa się zarejestrowałam i słyszała. -
nick nieaktualny
-
Urszulka niech sie caluja w nos wszyscy
A to kazdy musi miec parke??
Ja czekam na drugiego, obiecanego synaOczywiscie imie juz dawno wybralam, biblijne (jak pierwszy syn). I tu nawet maz mialby guzik do gadania haha
Stawiam kawe pierwszej, ktora zgadnie
Kokardka no wez, w pierwszej chwili myslalam, ze sie wczasujeszNo chyba ze na kanapie z termoforkiem, to wspolczuje.
A w ogole to 7dc, testy negatywne ale lewy jajnik juz mnie boli, pieron jeden. Znowu bedzie wczesna pseudo-owuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 00:52
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Kat to u mnie też wczoraj lewy jajnik znowu dawał popalic i podbrzusze
ale raczej jeszcze przed owu jestem. Szybko lecą te cykle..szkoda ze efektów brak :p
Nie mi. Moj sie wlecze jak flaki w oleju. W koncu jestem po owu, obstawiam ze byla we wtorek, dzis temp.poszybowala w górę, 22 dc, jeszcze z 10-11 dni do @. Ale w tzmtym cyklu bolały piersi zaraz po owu, w tym brzuch i jajniki tak na zmiane napitalaja raz prawy raz lewy. -
Urszulka89 wrote:Alunia ja będę miała różnicę 7,5 roku i to nie z własnego wyboru. Będę miała drugą córkę i niektórzy patrzą na mnie ze współczuciem? bo przecież pewnie chciałabym syna... No szlag mnie trafia na takie uwagi... ale cóż zrobić.
-
A bo nas ciągle coś gdzieś boli. Normalni ludzie nie muszą przez to przechodzić no.
Jak nie @ to jamniki albo cyce. Głowa plecy i w jednym przypadku nogi
P.s. Póki co nie zgadlyscie60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Co do imienia to dla syna mieliśmy - Antoni Stanisław - po teściu i moim tacie.
A dla dziewczynki kompletnie nic się mi nie podoba.ostatnio zaczęłam z moją Lilką mówić do brzuszka Majusia i teraz moja młoda rozpowiada, że Maja będzie :p imię ładne ale nie takie że musi być - tak jak to przy Lilianie było. Ogólnie wolę zwracać się do niej Majusia niż dzidzia także to takie imię wstępne dopóki nic innego nie znajdę :p
DoveLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:A bo nas ciągle coś gdzieś boli. Normalni ludzie nie muszą przez to przechodzić no.
Jak nie @ to jamniki albo cyce. Głowa plecy i w jednym przypadku nogi
P.s. Póki co nie zgadlyscie
Nooo te moje nogi hahah ale dziś mnie boli macica haha jakieś klucia. Fajnie by było jakby jednak byla już po owu. Ale pewnie będzie w nd jakoś. -
U mnie też wszyscy zdziwieni że mąż się cieszy na drugą córkę. Od początku chciał dziewczynke bo zakochany po uszy w pierwszej
no ale ludzie jak to ludzie już się doszukują i gadają, że pewnie będzie robił następne podejście żeby chłopaka wycelować a on dumny i wszystkim dookoła chwali się na drugą córeczkę.
Kat to może Jan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 11:13
magdis lubi tę wiadomość