Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Co do imienia to dla syna mieliśmy - Antoni Stanisław - po teściu i moim tacie.
A dla dziewczynki kompletnie nic się mi nie podoba.ostatnio zaczęłam z moją Lilką mówić do brzuszka Majusia i teraz moja młoda rozpowiada, że Maja będzie :p imię ładne ale nie takie że musi być - tak jak to przy Lilianie było. Ogólnie wolę zwracać się do niej Majusia niż dzidzia także to takie imię wstępne dopóki nic innego nie znajdę :p
Ja też w ogóle nie mam imienia... Do chłopca jeszcze coś mi chodzi po głowie ale do dziewczynki pasuje mi tylko Natalka, czyli tak jak moja pierwsza córkaDoveLove lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Mam siostrzenicę Natalkę
Istny diabełek :p
Oo to moja nie. Mój mąż zawsze mówi, że ma nadzieję że drugie będzie takie jak Natalka -
nick nieaktualny
-
Kat, Łukasz?
Urszulka, u nas córcia będzie Majamąż jest imieniem zachwycony, a ja znam same cudne Majeczki, więc pewnie tak zostanie. No chyba, że będzie chłopak to będzie problem
bo tak jak Alunia jak myślę o chłopcu to widzę Mikołaja
Iza, trzymam kciuki za owocną wizytę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTroche sobie poczekam na wizyte, cos dzisiaj są opoznienia.
Ale stres troche opadl bo inne rzeczy go przebily- mąż mial zostac z corka, ja mialam podrzucic tesciowa do kosciola i mialam jechac dalej, ja juz w drzwiach a mąż dostał telefon ze musi pilnie jechac, a corka w ryk ze ona tak nie chce, a ze jedyne wyjscie to zeby zostala z babcia to ryk byl jeszcze wiekszy, taki prawdziwy placz z zalu i nie wiem z czego jeszcze ze z babcia musi zostac. -
nick nieaktualnyMój syn na na imię Hugo
lobuz straszny :p no fajnie by było zostać w łóżku. Ale kurs mam jeszcze w ten weekend także jak się uda to zdzialamy coś w międzyczasie..może trafimy
póki co M.zbiera znowu amunicję
bo ♡ u nas codziennie nie przyniosły żadnego efektu.
Ja z kolei jux pod gabinetem
Za szybko wyjechałam ale myślałam że korki będą a tu puste miasto prawie ze o.tej godzinie
Iza kciuki za dobre wieści
Ja podejrze kurnik mam nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 16:22
DoveLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero jestem po wizycie. Niczego nowego sie nie dowiedzialam. Tsh ok, prolaktyna na czczo jak i po obciazeniu ok (nawet 20 -krotny wzrost prolsktyny po obciazeniu jak na czczo jest ok nie jest hiperprolaktynemia i nie podaje się zadnych lekow), wyciek z piersi-taka moja natura, to nie jest grozne i to nie powinno przeszkadzać. Jedynie co to powiedziała ze wyniki badania nasirnia nie sa az takie zle. Dostałam skierowanie na przeciwcisla przeciwplemnikowe i dkierowanie na hsg. Ogolnie z badan wynika ze nic mi nie jest. To teraz albo hsg albo laparoskopia, buuuu....
-
Iza no trochę się zawiodłaś, liczyłaś że już Ci konkretnie powie co jest źle...
A ja miałam być albo Paweł albo Paulina, no i okazało się że córka
Ale ładne imię Hugo, mój Szymek. Teraz jakby się udało to myślałam o Oskarze albo Gabrysi.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez po wizycie. I nie było żadnego pęcherzyka dominującego. Wiec albo była owy wczoraj, bo czułam jajnik tak jak zwykle albo nie będzie jej w ogole. Generalnie po wczorajszych ♡ dopiero późnym rankiem" wyleciało "ze mnie wszytsko i było tego dużo bo M zbierał haha. Dziś zrobimy powtórek. I od jutra mam brać dupka. No więc mam czekać
-
Dalej nie.
Zgadzam się jednak, Mikolaje to super chłopaki. No ale jeden już jest.
A moja mama będąc w ciąży glaskala się po brzuchu 9 miesięcy i mówiła "moja Kaśka", a potem mi chciała imię zmienić!! Babcia ją ochrzanila i tak zostałam Kat60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyPaula troche tak, ale przynajmniej wiem ze moj lekarz nie taki zły i chce dobrze z tą laparoskopia. No i wiem ze tam moge zrobic monitoring bo u mojego gina to nierealne.
Hugolina a ktory to dc u Ciebie? Bo ja mam wrazenie ze ty masz co tydz. ta owulacje, ha ha. A tsk serio to chyba zalapujesz sie na 2 w miesiącu?
Spalaszuje bule bo glodna jestem i jade fo domu. Pociesze męża tymi wynikami. -
Urszulka tak rocznik 2014, moja z lutego
ale też kilka osób mi mówilo, to że Natalki są charskterne. A powiem Ci, że ja długo miałam chłopaka Kubę i mojej córce bardzo to imię się podoba. Mojemu mężowi też, mimo iż wie o moim ex. Bardziej mi to nie pasuje żeby tamten sobie nie myślał
Hugolina faktycznie jak szybko. Ale przynajmniej teraz na spokojnie to może zaskoczy.
Iza a tobie nie proponuje gin lutki czy dupka w ogóle ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 18:18
-
nick nieaktualnyIza U mnie się zdarza ze owu 2x w miesiacu. Ostatni cykl trwał 27 dni ale zdarzają mi się 24 dniowe. Nie wiem może przez tego dupka się przesunela. Narazie jestem nastawiona nie do końca optymistycznie.
bzyknelismu się teraz na poprawę. Ale jak ma być to z wczoraj wystarczy. Dziś 11dc u mnie.
I chyba proga zrobię za tydzień sobie.
Iza laparo czy hsg to dobra opcja. Będzie jana sprawa czy tam wszytsko gra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 19:10
-
nick nieaktualnyI zaczynam się czuć źle ze wielkie G z tego wyjdzie..Że cykl na straty cały. Bo pisaly mi dziewczyny ze juz powinno być widać ciałko zolte albo płyn w zatoce a u mnie nic nie było
same drobne pęcherzyki. ;(
Lipa jednym słowem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 19:01