Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tak z innej beczki. Jakues rady co zrobic jak prosze o cos dziecko a ona mowi "pozniej". Najwcześniej chidzi o sprzatniecie zabawek, albo dzis gazet do wyrzucenia, rozwalila je na srodku, obiecala ze zaraz sprzatnie, w koncu zostawiła je i poszla do babci mimo moich prosb zeby sprzatnela. Jak wrocila to znow mowie zeby posprzątala a ona ze czasu nie ma i ze pozniej i znow w nogi i do babci. Juz wiem czym sie to skończy. Jakby to byly zabawki to bym sprzatnela i zabrala. Bylby placz ale co tam. A tak to nie widm jaki fortel zastosowac.
-
Witam nowe dziewczyby
Dlatego w nowym cyklu mierze temp do 3dpo. Nie będę się już sugerować temp. Muszę się zaopatrzyć w jakieś testy tylko z neta nie wiem jakie kupić.. zawsze brałam z Gemini te po 3zl ale one mają właśnie czułość 25.. hmm jedny plus,że nie mam plamien. Więc coś luteina mi pomaga i zadnen lekarz jełop nawet mi jej nie przepisał nigdy.. ehhh -
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny
U mnie @ się rozkręcił.
Ba ale no cóż standard ha ha
Iza ja ci nie pomogę bo sama się zapisałam do psychologa z moim dzieckiem.
Po świętach pójdę do gin. Męża muszę tylko wysłać na badania i iść na tą laporoskopie. Innego wyjścia nie będzie. -
Iza34 wrote:Lekarz jelop- a to dobre. Powiedziałaś glosno to co o nich mysle. Niczym u mnie z ta prolaktyna. My wiecej wiemy niz oni a jak cos sugerujesz to jeszcze im nie po nosie, czasami wrecz obraza majestatu.
gibonek tule i łączę się w bólu z powodu @..Kat83 lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
smerfetkaaa wrote:cześć dziewczynki, baaaardzo dawno mnie tu nie było.
Chciałam się poradzić, dzisiaj mam termin @@@ wczoraj popołudniu robiłam test wyszła blada druga kreska, dzisiaj rano powtórzyłam i wyszła jeszcze bardziej bledsza. w październiku poroniłam w 5 tygodniu, więc teraz się znowu boję i zastanawiam się czy gonić dzisiaj do gina czy poczekać? miała tak któraś z Was?
Też nam dziś termin @ a jej nie ma. Drugi raz wyszła mi drugą blada kreska ale po dłuższym czasie. Tak jak dziewczyny mówią najlepiej zrobić bhcg i za 2 dni sprawdzić przyrost. Ja jak jutro się nic nie zmieni to pójdę zrobićbo w ciąży mi wychodziły testy z moczu dopiero od 18dpo.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki
Bacha masz rację
Ja ogólnie nie liczę zbytnio na szybkie zajście o ile w ogóle ponieważ z pierwszym zajęło nam to wnet 3 lata po wielkich walkach
Ale może akurat poród coś tam rozruszał i się uda
To w sumie nasz 1 cykl starań więc zaczynamy
Zaczęłam brać kwas foliowy, biorę euthyrox ale to już wcześniej, wit d, jodid zaczynam i omege 369 , póki co no stress ale działać trzeba bo wiosna idze
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Ja dziś byłam na wizycie. Wszystko dobrze
. Córka na pewno jest córką
waży już 1800 g . Jak lekarz włączył 3d to aż się wzruszyłam. Termin wychodzi prawie tak samo jak z OM.
Adele27, Urszulka89, aLunia, bacha8709, Kat83, magdis, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Ja dziś byłam na wizycie. Wszystko dobrze
. Córka na pewno jest córką
waży już 1800 g . Jak lekarz włączył 3d to aż się wzruszyłam. Termin wychodzi prawie tak samo jak z OM.
Adele przykro mi, znam to uczucie...Mam nadzieje, że jednak niebawem ta luteina Ci pomoże.
Kat83, jangwa_maua, magdis, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa obstawiam same dziewczynki u Was w brzuchach ;p
U mnie niby 8dc ale narazie posucha. M jutro jedzie na cały dzień. Jak wróci chyba zaczniemy bój ;P
W ostatnie dni czuje się skolowana jakas. Myślę czy to przez @ i żelazo powinnam uzupełnić czy jak ale w sklepie często mi słabo się robi. W nd na kursie jux mi się ciepło robiło jak bym miała mdlecten magnez biorę i wit dm albo to przesilenie juz na mnie działa hahha
-
Urszulka89 wrote:Alunia, Dove - znacie już płeć?
do potwierdzenia w kwietniu
Mam ładne zdjęcie nóżek no i rzeczywiście nic tam nie wisi, także ten...
My już mówimy o "niej" w brzuszku
-
Ja niestety nie wiem jeszcze, dopiero po świętach będę miała usg połówkowe to myślę że wtedy się dowiemy. Ale też mi się wydaje dziewczynka
-
Adele no kutwa Tobie i Kat to juz Bozia powinna dac te 2kreski.. masakra.. naprawde podziwiam i chciala bym miec tyle sily co Wy zeby tyle czasu walczyc u lekarzy i starac sie o ciaze.. ja caly czas sie zastanawiam i szukam info jak to moze byc,ze w pierwszą ciaze prawie raz dwa sie zachodzi, rodzi dziecko a potem jakies problemy i dupa..masakra. jakos w swieta u mnie bedzie @ a potem 4cykl. Przy Was to jeszcze pikuś a ja juz sie denerwuje. Jestescie naprawde mega kobiety.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
jeszcze raz witam, byłam u swojej gin, tak jak myślałam, że nie będzie nic widać, ale dostałam luteinę i kazała się oszczędzać, odpoczywać i zero
przez dwa tygodnie i dopiero przyjść.
gratuluję za-groszkowanym
i powadzenia starającym się dalejaLunia lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza a już płodne masz ? U mnie pewnie w weekend będzie owu, jeśli będzie. Może będziemy szły podobnie ten cykl
Ja póki co endo podlewam winem wieczoramidziś rzeźbiałam jajka wielkanocne do przedszola. I się zrelaksowałam; ) jutro będę robic kolejne do domu już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:21