Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja powinnam zrobic badanie na wrogisc śluzu. 7 godz.po ❤ wrzucilam na szkielko pod mikroskop to co ze mnie wyplynelo (przepraszam za dosadnosc), widzialam pojedyncze plembiory i wszystkie trupy, zaden nawet nie drgnal. Kilka miesiecy temu tez tak zrobilam i widzialam ze sie ruszaly, jeden pomykal tanecznym krokiem, niektóre w miejscu tylko wtedy bylo zaraz po ❤. Wiem ze nie jestem ekspertem i moge sie mylic.
-
Iza34 wrote:A ja powinnam zrobic badanie na wrogisc śluzu. 7 godz.po ❤ wrzucilam na szkielko pod mikroskop to co ze mnie wyplynelo (przepraszam za dosadnosc), widzialam pojedyncze plembiory i wszystkie trupy, zaden nawet nie drgnal. Kilka miesiecy temu tez tak zrobilam i widzialam ze sie ruszaly, jeden pomykal tanecznym krokiem, niektóre w miejscu tylko wtedy bylo zaraz po ❤. Wiem ze nie jestem ekspertem i moge sie mylic.
Iza pracujesz w laboratorium czy to tak hobbistycznie? Kurcze niezły poziom samo świadomości z tym badaniemOliwka -
nick nieaktualnyOliwka82 wrote:Iza pracujesz w laboratorium czy to tak hobbistycznie? Kurcze niezły poziom samo świadomości z tym badaniem
Tak poprostu, mąż kupil sobie mikroskop i stoi nieużywany. Nawet nie wiem w jakim powiekszeniu juz widac bo ja widze takue malusienkie ale wczesniej jednoznacznie widzialam ze to plemnik. -
water ja praktycznie zawsze mam tak jak opisujesz wyglada jakby krew ze sluzem plodnym
Dzieki dziewczyny za kciukipodchodze do tego z dystansem.. uważam,że luteina mi tu miesza niestety
-
Iza34 wrote:Tak poprostu, mąż kupil sobie mikroskop i stoi nieużywany. Nawet nie wiem w jakim powiekszeniu juz widac bo ja widze takue malusienkie ale wczesniej jednoznacznie widzialam ze to plemnik.
wyciąga z Ciebie próbkę śluzu i pod mikroskopcórka- 2011
syn- 2019