Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza jesli ma alergie to po prostu jej uklad immunologiczny jest oslabiony. Ona kiefys z tego wyrosnie ale kiedy.. albo szukaj w necie opinii na temat jakichs dobrych pediatrow czy co i tam uderzaj. Niektore dzieci takie są-duzo chorują. Z tesciami masz przekichane..chodzi o to,ze corka widzi,jak oni Wami pomiatają i ona tez sobie pozwala. Jestes w ich domu (w domu meza), on idzie do swojej pracy z rana a ty zostajesz z malą i pojebanymi wtracaczami. Nic nie zmienisz bo przeciez tam mieszkasz ale na bank musisz odizolowac sie od starych i nie pozwalac ingeroeac w wychowanie. Oni swoje dzieci juz mieli i wychowywali a od Twojej corki wara.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyEwi widze ze podchodzisz do 2 inseminacji. Nas tez lekarz namawial. Poki co idziemy do androloga. Wogole nawet nie chce myslec o iui, in vitro to juz wogole odpada.
Ale mam luzik w tym miesiącu, nawet nie wiem ktory dc mam, cos plodne sie zblizaja bo sluz sie pojawil. Pije teraz ziolka na oskrzela na odkrztuszanie i chyba i tam tez działają. Szkoda ze wina nie mam w domu a do sklepu daleko, moze w koncu jakiś wieczor z mężem.
A mój dziec do tego kataru skapal sie w zimnej wodzie, cala d... i nogi mokre, az wsadzilam pod prysznic bo niewiadomo jak pelno piachu i smieci w majtach miala. -
nick nieaktualny
-
Iza nie daj sie. Starsi swoje odchowali, ty musisz po swojemu i koniec gadania. Ja mam cudownych rodzicow, ale mieszkac bym z nimi nie chciala. Wole na swoim, choc mi nikt w niczym nie pomaga. I tak juz 10 lat odkladamy na kupno domu. Z rodzicami byloby latwiej i szybciej, ale nie, dziekuje. Nikt mi sie nie wtraca i robie jak uwazam.
Ej dziewczyny, normalnie mialam seks dzisiajTaka bylam wyposzczona, ze mi 2 minuty starczyly
Nawet meza zbalamucilam do konca potem khe khe khe
Dopadlam go pod prysznicem z zaskoczeniaPaula_shells, Hugolina87, water lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Haha u mnie po kilku tygodniach suszy zdarzyło się nawet 2 dni pod rząd seksy xD. Na mojego podzialalo uwaga... antyżylakowe samonośne pończochy haha
.
Dziewczyny która teraz wysikuje dwie krechy?Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Ja mieszkam z treściami mój m za granicą i sama wiem jak to jest, ale mam tak wspaniałego męża że on słowa nie da na mnie powiedzieć i jeśli chodzi o wychowanie dziecka a moja córka to as... Na początku wiadomo nie przegrywaj itp...jak to starsi mądrzejsi... Do czasu najpierw mężowi powiedziałam że nie życzę sobie by jego matka wracała sie mąż zwrócił jej uwagę nie pomogli to tylko raz jej powiedziałam co myślę i od tamtej pory mam spokój, nigdy nie zdążył się od tamtej chwili żeby teściowa podwarzyla moja decyzję czy kary w stosunku mojego dziecka powiedziałam jej ze miała swój czas by wykazać się że jest matką a to jest moja córka i ja ją wychowuje... Nie wolno pozwolić na wtrącanie się co do naszych dzieci teściowa, dziadkiem niech sobie rozpieszczaja dają cukierki przed obiadem pozwalają na wszystko na to otrzymykam oko wkoncu to dziadki ale co do wychowania to wara.
-
dziewczyny czy widzisice dla mnie jakas szansw?
wczoraj byłam u ginekologa na monitoringu. miałam już iść wcześniej ale z powodu braku oznak owu, poszłam dopiero wczoraj. i totalna klapa. brak owulacji. jajniki czyste. brak śladów po ewentualnej niezauważonej owu. błona śluzową cieniutka.
Nic tylko płakać! w poprzednim cyklu po owu brałam luteine.
teraz lekarz kazał mi wywołać @, nie czekać aż sama przyjdzie bo nie ma sensu.
5 dni po @ mam zacząć stymulować jajniki.
czy to coś da? nie wiem. jestem załamana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 23:39
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Cześć dziewczyny
Mam pytanie.. Jestem mamą 3,5 miesięcznej córki, 6 tyg po porodzie sn miałam owulacje (potwierdzone badaniem usg) i zgodnie z nią 8 tyg po porodzie normalny okres. A potem głucha cisza, aż do teraz. Jest możliwe, że mój cykl się zatrzymał, czy jest po prostu jeszcze nieregularny po porodzie? Karmię piersią.
-
Iza34 wrote:Ewi widze ze podchodzisz do 2 inseminacji. Nas tez lekarz namawial. Poki co idziemy do androloga. Wogole nawet nie chce myslec o iui, in vitro to juz wogole odpada.
Ale mam luzik w tym miesiącu, nawet nie wiem ktory dc mam, cos plodne sie zblizaja bo sluz sie pojawil. Pije teraz ziolka na oskrzela na odkrztuszanie i chyba i tam tez działają. Szkoda ze wina nie mam w domu a do sklepu daleko, moze w koncu jakiś wieczor z mężem.
A mój dziec do tego kataru skapal sie w zimnej wodzie, cala d... i nogi mokre, az wsadzilam pod prysznic bo niewiadomo jak pelno piachu i smieci w majtach miala.Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Haha u mnie po kilku tygodniach suszy zdarzyło się nawet 2 dni pod rząd seksy xD. Na mojego podzialalo uwaga... antyżylakowe samonośne pończochy haha
.
Dziewczyny która teraz wysikuje dwie krechy?
Hehehe dobre
My też ostatnio się kochaliśmy, mimo że mój mąż tak bardzo się boi. Ale zrobiły mi się pełne piersi i wszedł do łazienki jak byłam naga i przestał myśleć hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Warszawa bocian
Ewi i jak tam jest? A dlaczego ta klinika a inna? Masz coś w pakiecie jakieś badania czy leki w cenie wizyty? Bo my uderzylismy do Novum na ul.bocianiej ale ta twoja to chyba na innej ulucy. My do Novum to tak z przypadku no i łatwy i szybki dojazd mamy, jak patrzylam teraz na ceny w innych to porownywalne. Za tydz.idziemy tam do androloga. -
Casjopea wrote:Cześć dziewczyny
Mam pytanie.. Jestem mamą 3,5 miesięcznej córki, 6 tyg po porodzie sn miałam owulacje (potwierdzone badaniem usg) i zgodnie z nią 8 tyg po porodzie normalny okres. A potem głucha cisza, aż do teraz. Jest możliwe, że mój cykl się zatrzymał, czy jest po prostu jeszcze nieregularny po porodzie? Karmię piersią.
-
Adele mowisz ze wysikalas tylko jedna kreche? Ech.... kutwa co Ci przeszkadza w zajsciu!!!! Masakra.. zeby tak moc podlaczyc sie pod komputer i on by zdiagnozowal raz dwa!
Jangwa ja! Ja chce wysikac 2kreski!ale to dopiero za jakis czas kolo 24czy25kwietnia
zaczelam od dzis brac dupka (na wlasną reke..) 2×dziennie. 24kwietnia mam wizyte u gina wiec jak by byla (daj Boziu) ciunza to mu powiem to moze mi przepisze dalej. A jak by jednak ciunzy nie bylo to teraz do wizyty tez zobaczee jak bede reagiwac na dupka bo moze pomoze mi z plamieniem orzed okresem i go nie bedzie? Wychodzi mi z kilku obserwacji cyklu ze owu mam w 15/16dc a plamienia dostaje w 25/26dniu czyli faza lutealna tylko 10dni (niby jeszcze norma) ale kiedys lata temu nie mialam nigdy plamien tylko okres jak w zegarku. Od razu krwawienie. No zobaczymy.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt