Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlunia fajnie by było
Ja dziś ledwo żyje. Na rowerze z synem objezdzialm wszystkie place zabaw w okolicy.
Mi się zaraz będzie kończył wychowawczy wiec bardziej się skupiam na pracy bo z ciążą nie wychodzi tyle czasu wiec nie liczę na cud teraz już. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bzykać bzykać dziewczyny same się dzieci nie zrobią
jeszcze za mnie bzyknijcie bo mi się tak chce a nie mogę hehehe nie no jutro już męża biorę pewnie będzie już plamienie więc mu nie odpuszczę
-
Nevermind. Nosz mowilam glupkowi, zeby sie wyspal po nocy w pracy a ten, ze mu szkoda dnia stracic. I po minucie miziania uslyszalam chrapanie
Drugi cykl w dupie bo przegapimy owu. Wrrrr ale jestem wsciekla. Czyli branie z zaskocznia nie dziala za kazdym razem, trzeba jak w "Seksmisji": czy ja moglbym pania prosic o pozycie60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
gibonek zimne stopy to chyba złe krążenie? i gdzieś kiedyś wyczytałam,że powodem mogą być zaburzenia hormonalne ale nie pamiętam jakiego hormonu
Kat no co ten chłop odwala pffff jak z jakiem z nimi trzeba się obchodzić ehh
ja dziś swojego biorę miał aż 3 dni przerwy -
My musielismy odswiezyc material tydzien temu
Przedwczoraj badanie nasienia. Wczoraj mialam porzadny test owu i jeszcze sprobuje dzisiaj wieczorem, ale juz chyba bedzie po
Mialam dodatni test dwa dni z rzedu, ale wczorajszy lepszy. I tak sie nie uda
ale mnie wkurza swiadomosc, ze nie ma choc jednego seksa w TYM czasie.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyGibonek tez mam problem z zimnymi stopami. Przestaliśmy palić w piecu bo w dzien ponad 20st.ale noce są zimne, w domu zimno (moim marzeniem jest ocieplic dom ale czekamy aż tesciowa okna powymienia a jej sie nie spieszy) i całą zime spalam w koszuli nocnej z krutkim rekawem i bez skarpetek a teraz smieje sie ze dresy musze zakladac i welniane skarpety.
Jej, jutro mam gosci na obiad i na nocleg, zaraz jedziemy na zakupy, trzeba chatke ogarnac i zribic jakies ciasto. I chyba znow caly dzien w domu bedziemy siedziec, wczoraj wiało, dzis mąż pryska śmierdzącym opryskiem na robaka, nawet nie mam jak poscieli wywietrzyc. Uroki wsi. -
Kat no kumam mnie też by trafiło jakby nie było żadnego serducha. Tak przynajmniej można się łudzić hehe
ja pije od wczoraj inofem ciekawa jestem czy coś inaczej będzie dzięki niemu. o tego czystek i garść supli heh.. szkoda,że nie umiem z kawy zrezygnować pije 1-2 dziennie z ekspresu więc chyba też jakaś mega dawki kofeiny nie biorę. TAAA w tym cyklu postawiłam na zdrowe odżywianiemam taka znajomą co się razem ze mna zaczęła starać i właśnie jest w ciąży. 3 miechy była na specjalnej diecie od dietetyczki nie wiem czy to pomogło czy po prostu miała szczęście. Ale ona uważa,że to dzięki diecie
-
Adele jakby to byla dieta i suplementy, to juz bym 3 dzieci miala
Ludze sie, ze jeszcze dzisiaj zdaze, bo mnie od wieczora boli prawy jajnik, i boli dalej. Poki nie ma kremowego sluzu, to bede meza pchacNiech ma za swoje haha
Tez pilam inofem jakos 3 miesiace, roznicy nie widzialam, no ale golym okiem trudnoTrza by jakies hormony porobic potem moze? A kawa sie nie przejmuj, 1-2 slabe dziennie nie powinny zaszkodzic. Ja nie moge nie pic kawy, jak przespie poranny kubek np w weekend, to dostaje migreny
Milego dnia dziewczyny, lece rabotac. Piateczek, piatunio60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning