Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby ta choroba nie ma wpływu na zajście. Gastrolog też mi tak mówiła. Wiele dziewczyn z nią zachodzi ale może faktycznie jakieś przeciwciała.. nawet mi się o tym myśleć nie chce
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
watpie zeby gastrolog az tak sie znała na nieplodnosci, ale w sumie nic już nie wiem...
czytałam ze m.in metypred przepisuja przed i po transferze invitro zeby zwiekszyc szanse
no nic, sprobuje, zobaczymy, moze akurat cos pomozecórka- 2011
syn- 2019 -
U mnie dzis 23dc (owu o ile byla to chyba w16) ale ciunzowo to ja sie niestety nie czuje kurdele bele
co prawda od paru dni mecza mnie jakies kolorowe posrane sny ale przeciez nie jest to prawdziwy objaw ciunzy hehehe. Testuje w poniedzialek testem 10tką bo musze sprawdzic czy naprawde nie ma ciazy bo JESLI jednak by byla to we wtorek mam wizyte u gina i przepisze mi moze dupka bo biore go (na wlasną reke) w tym cyklu-chcialam sprawdzic czy pomoze mi w plamieniach przedokresowych(w25/26dc najpierw mam plamienie2dni a potem dopiero @). Jak ja marze o tych 2kreseczkach i zdrowej ciazy (a ktora z nas nie marzy!
) ech..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 13:16
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Sptawdzilam w wykresie z ciazy z synkiem to tam mam w notstkach,ze mialam dziwne kolorowe sny. Wkrętka na maxa ha ha ha
Jejuuu jak my kobiety lubimy szukac objawow na sile.. a potem przychodzi wstretne rozczarowaniewidze tez ze na wykresie ciazowym nie mialam zadnych dolegliwosci typu piersi czy cos tam tylko po prostu w dniu spodziewanej @ pozytywny test
no to pozostaje mi dalej czekac..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyNo wasi lekarze to coś kombinuja, szukaja a moj umyl ręce i wysłał męża do androloga. A ja? Przeciez nie mamy pewności ze u mnie wszystko ok i tak ciagle mysle ze przeciez cos tam tych plemnikow jest i jskby u mnie wszystko bylo ok to moze moze kiedys a tak najpierw męża, potem siebie to strata czasu.
-
Pap no to ciekawe czy ci znikna plamienia. Mi po lutce zniknęły. Szkoda tylko,że zaczęłam ją brać po 2 latach starań ehhh
Iza ja to jestem najlepsza bo nawet już do lekarza żadnego nie chodzę.. -
Jolciaa może powtarzaj bete. Gin mi mówiła, że widać coś dopiero na USG przy becie powyżej 1500.
Jolciaaa, Jolciaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele ja bylam po roku staran, zostalam odesłana z kwitkiem, potem poszlam po 2 latach do innego, dostalam skierowanie na histeroskopie, usuneli mi polipa a ze wyłożyła sie tarczyca to w 3 roku "staran" wogole nie chodzilam bo to nie miało sensu. Zaczelam od stycznia i znow bez efektow i znow odeslal mnie z kwitkiem. Tak wiec wiem tyle co sama badania zrobiłam. Dzis dzwonilam w sprawie sono hsg prywatnie 500zl termin na czerwiec. Narazie sie nie zapisalam.
-
Jolcia żeby sprawdzić prawidłowy przyrost hcg powinnaś robić betę 48 i 72 godziny od pierwszego pobrania. Inaczej wynik nie będzie już tak łatwy do zinterpretowania. Jest tu na stronie (w jakieś zakładce) kalkulator przyrostu bety.
Jeśli masz okresy bardzo nieregularne to lekarz datę porodu wyznaczy z usg. Nie ma co już pędzić do niego bo pewnie i tak nic nie będzie widać. Zrób betę i na wizytę najwcześniej 2-4 tygodni - wcześniej nie ma sensu.Jolciaaa lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Pap no to ciekawe czy ci znikna plamienia. Mi po lutce zniknęły. Szkoda tylko,że zaczęłam ją brać po 2 latach starań ehhh
Iza ja to jestem najlepsza bo nawet już do lekarza żadnego nie chodzę..
-
Mi dupek pomógł, co prawda nie od razu, akurat bo też miałam w środku plamienia i przed @. Z plamienia mi w środku udało się szybko ale z tymi przed @ trochę trwało. Więc może faktycznie coś w tym jest.