Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJangwa aby wam sie udalo z tym kredytem. Bedzie ci ciezko na osobnym z dwojka dzieci ald jak rodzice beda chcieli to pomoga, jak nie to przynajmniej nue beda sie wtracac. Ja nie mam możliwości na osobno. Tesciowa jasno mi dala do zrozumienia ze przed slubem nie zostalam przyprowadzona zeby mogli mnie ocenic i zatwierdzić. Czyli co - jestem zlem koniecznym. I co najlepsze przy gościach to ja moge wszystko, wszystko mi wolno, wszystko cacy, tylko goście za brama a mi wara od tego.
Kat jest swiatelko w tunelu. Mam nadzieje ze wam sie uda. A wyniki twojego męża w porownaniu do mojego są super. Ja mialsm plan ze w lipcu wracamy z wakacji we 4 a tu lipa chyba ze cud jakis ale przestaje wierzyc w cuda. -
Hugolina87 wrote:Hej. Ja wczoraj miałam mega ból podbrzusza aż mnie w pol zgieło i tAK trwało to od 12 do wieczora. Sluz sie pojawil i sie lał. Byłam u gina dziś. Juz po owu jest,ale kiedy pękł nie wiem. Były ♡ wieczorem i zaraz poprawimy jak M da rade
wczoraj był chętny
13dc dziś a temp jakby spadła w porównaniu z wczoraj. Wiec może jescze można coś ustrzelic;p
Kat mąż napewno da rade -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny . Przepraszam, ze się tak wtrącam ale mam do Was prośbę.. możecie spojrzeć na mój test ? Czy coś tam widzicie ? @ mam dostać za 5 dni. Od 2 tyg mam powiększone i obolałe piersi . https://zapodaj.net/53926f2df46db.jpg.html
-
Nooo ale trochee lipa dzisiaj
Bo wlasnie wysikalam fajne dwie krechy na owu a meza wezwali nagle na nocke. Jutro pobalamuce na wszelki wypadek, nawet sie nie przyznam ze probujemy, zeby sie chlopak nie stresowalWczoraj test byl bialutki a dzis bam! 9dc!!
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Hej dziewczyny . Przepraszam, ze się tak wtrącam ale mam do Was prośbę.. możecie spojrzeć na mój test ? Czy coś tam widzicie ? @ mam dostać za 5 dni. Od 2 tyg mam powiększone i obolałe piersi . https://zapodaj.net/53926f2df46db.jpg.html
powtorz ranochociaz tez moze wyjsc mega blada wie albo odczekaj ze 2-3 dni albo idz na bete, powodzenia
-
Tak sobie przegladam te wyniki i tylko jeden mi sie nie zgadza. Prog w 11dpo (wczesniej sie nie dalo zbadac) wynosi 25 nmol/l lub 7,9 ng/ml - wedlug kalkulatora za nisko. Powinno byc ponad 32 zeby byla owu, ale w 7dpo. A doktorka mi mowi, ze owu byla i jest ok. Nigdzie nie moge znalezc info o wyniku po 7dpo. Pfff
Zawsze sobie znajde cos do marudzenia
Tu jest, jakby ktos potrzebowal
https://www.wantbaby.info/calculators/progesterone-levels-in-pregnancy
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej
ja nadal czekam. Okres się spóźnia 3 dni. Ale lekkie plamienie było.... i zaś cisza. Raczej mam regularnie... nie robię testu bo parę dni przed @ robiłam i była 1 krecha. A wszystko mnie boki więc tylko czekać na falę.... trzymam kciuki za Was ❤
Natalia1507 -
nick nieaktualnyLucecita wrote:Kat super, że jest jakiś plan, moze akurat iui pomoze....trzymam kciuki za was!
Iza Kat,moj maz wyjezdza na delegacje jutro i wraca w poniedziałek ,ale nawet sie cieszę
Moj wrocil po 1 w nocy i sie jeszcze z nim pozarlam bo kochany tatuś pozwolil córeczce spac u nas mimo mojego sprzeciwu a ja mu jasno i wyraznie powiedzialam ze nie mam zamiaru tulac sie po łazienkach, kątach czy kanapach jak jest czas na ❤. Tak wiec kolejny cykl na straty. -
Lucecita wrote:Adele no u mnie tez 3 dc! zaczynam dziś faszerowanie swiństwami
a jeszcze do tego gin mi dorzucił w tym miesiącu steryd
generalnie to jeszcze 2 cykle na stymulacji i tyle, wiecej mi nie zapisze.
Ja też byłam tylko 3 miechy na stymulacji. A jaki steryd i na co? w końcu nam cykle się pokryły hehe bo dośc długo miałyśmy różnie