Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOho, nakrecilam sie juz z samego rana dzieki tesciowej...
Chyba nigdy sie nie oczyszcze po tej @, jakues takie ostatnio sa dziwne, skape i dlugie.
Czeka mnie 6 tyg.intensywnej pracy, nie wiem jsk ja to przetrwam. W domu doslownie brud, nie sprzatam, nie mam kiedy i nie mam sily, tesc chetny zerkac na wnuczke to ja ide na pole, dzis az mi sie nie chce brac za odkurzacz. Jedyny plus-waga mi schodzi. -
Ech miałam do wczraj wieczór nadzieję, nawet obiecałam sobie w pon rano testować. No ale u mnie jak zwykle, nie zdążyłam.
Niby miałam tydzień wcześniej plamienia, niby w tyg po ♡ była krew ale potem nic a nic. Zaczelam mieć nadzieję. A tu wieczorem po rowerze.
Jak patrzę w kalendarz to ♡ znów były dzień przed owu i dzień po.
Jak wstane wczesniej,to jutro jadę na prolaktyne. Jak nie to we wtorek. Muszę cis ruszyć.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
water to lipa
Jak ja bralam Clo, to startowalam z 50mg i kazali mi robic proga 7dpo, zeby zobaczyc czy owu byla. Jak nie ma owu na 50mg to wtedy w nastepnym cyklu kaza brac po 100mg dziennie. Znam babki, ktore nie maja owu nawet przy 150, ale one maja PCOS jak cholera
No i oczywiscie nie dostalam luteiny ani dupka tutaj, tylko na pierwsze 3 cykle jak mialam Clo z Polski. Tu w UK to maja w dupieAle ja i tak znosze kilka jajek co miesiac, tylko sie uwalnia jedno najlepsze, reszta idzie na straty i sama sie musi wchlaniac. O ile oczywiscie zrzucam to jedno
Taka jestem pelna optymizmu dzisiaj, bo akurat bzyknelam meza rano a teraz piekne dwie krechy mam na owu
Jutro wieczorem poprawka (mam nadzieje...) hehe
Adele27 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
chętnie dołączę do wątku jeśli można. To mój pierwszy cykl starań o rodzeństwo dla dwuletniego synka Cezarego. Starania o pierwsze dziecko trwały ok. pół roku ze wspomagaczami, przy bardzo nieregularnych cyklach. Po ciąży cykle mam regularne jak w zegarku co 30 dni. @ ma przyjść 20.05.
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualnyJa się boję ustrzelic więcej jajek.
kazałam M wyskakiwac szybko żeby wyleciało :p
Marti89 witaj i się rozgoSCale nie na długo
szybkich dwóch kresek życzę.
Ja w sumie będę chyba żyć w niewiedzy w tym cyklu. Owu.miała być z prawego a boli mnie lewy. No chyba ze pekna wzytskie cztery:p za tydz mi kazał przyjść sprawdź czy popekaly. Zobaczymy
Adele i Luci za Was też kciuki trzymam. I czekamy na dobre wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 22:15
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja również należę do staraczek od ponad 2 lat.
A tak przy okazji może, któraś chętna na dzidziusia
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1741519052552978&set=gm.466969153735670&type=3&theater&ifg=1. W linku słodki bobasek glicerynowy. Niestety nie można tu dodać zdjęcia -
Marti, perelka czesc
aLunia nooo, jeszcze nie jest super, ale powoli dzialamy. Seksy udanerano, ale wczoraj wieczorem lipa na calej linii. Takze nie ma lekko.
Iza moj bierze wellmans fertility dla facetow, ale to firma z UK. Na libido nie dziala, ale nasienie duzo lepsze. Cholera wie w sumie
Hugolina jeszcze faktycznie blizniaki ustrzelisz i bedzie z glowyJa bym sie nie obrazila w sumie, powiem ci. Zawsze chcialam trojke a czas ucieka, wiec bym miala wymarzone 3 za jednym zamachem hehe
Adele sikaj pozytywnie :*
Ja mam 2 tygodnie czekania teraz.
A z innej beczkiHeca jak co roku. Nie moglam sie doczekac i wstawilam 15 jajek do inkubatorka a moja bantamka dzisiaj nagle zdecydowala, ze jednak bedzie siedziec na jajcach i tak oto jej podsmyknelam 12
Rok temu zrobila to samo, tez 5 dni roznicy, wiec nie ma szans jej podlozyc tych inkubowanych, bo za stare
Troche odpadnie, bo nie wszystkie sa zaplodnione pewnie, kilka sie podda po drodze, polowa kogutkow... Licze na okolo 10 kurek w tym roku ^^
Fajnie sie je trzyma w srodku miasta, bo maja kurduple tylko 500g.
No to bede miala dzidziusie za 3 tygodnie hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 22:47
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja sikam za trzy dni. Ale już nadzieja znika. Szyjka u samego dołu wczoraj była. Wczoraj nawet piwo wypiłam. Kurde co za życie. Co miesiąc przez dwa tyg człowiek boi się tknąć alkohol a nóż widelec będzie ciąża. A tu od roku ta sama lipa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 07:39
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:A sika za trzy dni. Ale już nadzieja znika. Szyjka u samego dołu wczoraj była. Wczoraj nawet piwo wypiłam. Kurde co za życie. Co miesiąc przez dwa tyg człowiek boi się tknąć alkohol a nóż widelec będzie ciąża. A tu od roku ta sama lipa!
Dlatego ja nigdy nie odmówiłam wina czy piwa dopóki nie zobaczyłam dwóch kresekNawet dzień przed ostatnim testowaniem wypiłam piwo z mężem bo byłam pewna, że i tak nie wyszło nic a testować musiałam - odkładam luteinę wtedy.
Tak samo prześwietlenia czy znieczulenia do zębów - nie uważałam, że mogę być w ciązy. No chyba, że już test zrobiłam.
-
Ech.
Trzymam kciuki za Was, żeby tempka skoczyla a szyjka poszła do góry.
Nowe dziewczyny! również witam, ale nie z braku kultury, a w dobrej wierze - "Nie przywiazujcie sie do tego miejsca" ÷>
Ja nabrałam takiej nadziei, ze w sobotę napilam się tylko kieliszek wina i zdeklarowalam, ze będę kierowcą (żeby nie stwarzać okazji do pytań dlaczego nie piję).
Łudze się, ze jest ze mną i z moim wszystko OK, tylko owu mam później niż myślę,a bywa tak, ze potem jakoś jest bez seksow. Znaczy przerwa na 4-5 dni.
Musiałam poprawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 08:19
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017