Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No chyba niestety bez leków się nie uda.. właśnie ja nawet nie kumam już co Luci brała i po co hahaha. Więc też muszę ruszyć z tym Clo.. problem w tym,że ja nie mam dobrego lekarza.. ehh
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Adele to leki działają jak widać :p czytałam ze po clo w pierwszym cyklu często nie wychodzi ale ze w drugim juz tak. No ale Luci to miała cały arsenał juz wiec zaskoczyć musiało
za to dzięki clo zrobiły mi się torbielki, które trzeba było usunąć poprzez laparo i na szczęście po tym od razu zaszlam i to w obu przypadkach
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Iza, masakra z taką teściową
Jak ona nas tak to my tez mimo ze to rodzic. Relacje sa złe ale nie możemy sobie pozwolić. Na poczatku myslalam ze cis sie zmieni ale teraz nie mam zludzen, maz zawsze byl tym gorszym i nigdy się to nie zmieni. -
Adele27 wrote:No chyba niestety bez leków się nie uda.. właśnie ja nawet nie kumam już co Luci brała i po co hahaha. Więc też muszę ruszyć z tym Clo.. problem w tym,że ja nie mam dobrego lekarza.. ehh
Kat83 lubi tę wiadomość
-
Kasia 1805 wrote:A plamien nie ma w tym cyklu? Sory że tak tu czasami wpisuję się ni z gruszki ni z pietruszki, ale podglądam Was cały czas i czekam na to kiedy Ty, Hugolina, Kat, Iza....napiszcie o swoich 2kreskach
3 cykl jestem na luteinie i plamienia zniknęływięc pewnie był jakiś problem u mnie z progiem czy niedomogą ciałka.. szkoda,że lekarz wcześniej mi nic na nie nie dał jaka byłam.u niego rok temu..
-
nick nieaktualnyWrzucam poprawkę. Dziś mam sluz plodny. Właśnie go sporo widziałam na papierze ;p także owu jeszce nie było ? Nie mam zielonego pojęcia. Może w środę pójdę do gina zobaczyć czy pękły jajeczka. Nie liczę na dwie kreski bo żołnierze pewnie już wyginely; D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny