Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucecita wrote:Twarde cyce,wrazliwe sutki
I od tygodnia klucia,ciagniecia w pachwinach
Takze nic szczegolnego,raczej stawialam,ze to od tego nowego proga
O kurde. Ale mnie nakręcasz! Od wczoraj takie dziwne ciągnięcia w pachwinie i dzisiaj prawa pierś taka twardsze miejscami. Dzisiaj 8 dzień z luteiną. Jeszcze dwa i testuję!Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyLucecita gratulacje
piękna wiadomość. Nie znamy się, ale mumo wszystko uwielbiam wszelkie wiadomości o ciążach.
Coś o mnie? Mam 28 lat, na koncie syna,któremu bliżej do nastolatka niż do maluszka. Miał być jedynakiem, ale nam się odmienilo i zaczęliśmy starania o rodzeństwo.
Za nami, albo prawie za nami pierwszy cykl starań, a przed nami drugi:). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Nooo Adele mnie juz przypisany został przydomek długiej staraczki :p hahha masakra ;p no ale w tym roku napewno będziemy wszystkie w ciąży. Nie ma innej opcji
Hahaha rok temu też tak twierdzilamwybaczcie ale przed @ nie tryskam optymizmem hehe
-
nick nieaktualnyJa Ciebie rozumiem doskonale.
Ja w tym cyklu mam wyj..bane dosłownie. Wiedziałam że się ta owu przesunie i nie strzelimy i tak. Jedyne co się będę martwic to tym ze sobie coś popsuje tymi lekami.
Ale szczerze to fajnie jest mieć wolna głowę na 99%.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/754130ce8098.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 21:08
-
nick nieaktualny
-
Ann90 wrote:Adele27 czyli jeszcze przez chwilę jesteśmy równolatkami.
Edit:
Mój syn ma 9 lat.
Mój 7a kiedy termin @ ? Trzymam kciuki aby jej nie było
Hugolina ja to tak nie umiem mieć wywalone do końca..gdzieś z tyłu głowy myślę o tym. No ale nie aż tak intensywnie jak na początku
aLunia ja już w łóżku hehe mam sama siebie dosyć więc postanowiłam się zaszyć aby mezowi się już nie obrywało
W ogóle cycki mnie strasznie bolą jeszcze a szczególnie jedną zaczęła dziś mocno kłućjuż mi myśli przyszły,że znów jakiś guz tam rośnie czy co..
-
nick nieaktualny
-
Adele no ja jestem prawie pewna, ze u mnie jakas cysta z lewej strony. Napinkala mnie jajnik i okolice juz od konca @. Wczoraj pozytywny test owu, dzisiaj rano czulam jak peka doslownie a 1-2h pozniej mnie zalalo ;)Nie moglam chodzic i wtrzachnelam ketonal. Praca haha
Wiec owu na bank dzisiaj przed poludniem. Test juz blednie. Moze sie uda meza dopasc wieczorem, ale nie licze na cudWczoraj rano
musi wystarczyc.
PS Opijam winkiem fasolke Luci ^^ Cheers!60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyAdele dzięki, ale dziś termin @ i dziś jest, choc dopiero się zaczyna i spokojnie mogę ją policzyć na jutro.
Chleba z tej mąki w tym cyklu nie będzie;).
Piszesz ze cię piersi bolą, mnie bolały tylko raz i wtedy byłam w ciąży, więc trzymam za ciebie kciuki:).
Kati83 powodzenia! Moze jeszcze ci się uda męża dopaść