Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann nas cycki bola co miesiac
Jak przestaja, to znaczy ze @ nastepnego dnia. I tak w kolko. Jak mnie kiedys NIE beda bolec, to sie zaczne zastanawiac
magdis nooooW koncu jedna ze starej gwardii
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To może faktycznie dopiero będzie u Ciebie owu
Ja chyba powinnam się gdzieś zaszyć.. mam dość bez kitu. Nie wiem skąd mam brać już..przyczyny brak,lekarza dobrego brak,kasy na kliniki poza miastem jak narazie brak. I tak się można kręcić w kółko do usranej śmierci. Sory za smety.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat83 zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku, bo moje kolezanki też cierpią tuz po owulacji. Skarżą się na tkliwość i nabrzmiałośc. A ja nic:)
Adele może to już zmęczenie Cie dopadło i presja. Polecilabym Ci nie śledzic tak cykli i odpuscić, ale to tak łatwo powiedzieć. Moze jakieś hobby cię podratuje psychicznie. Wiesz tak zebyś nie musiała mysleć. -
Ann przez 2,5 roku starań przechodziłam już różne etapy.. również takie gdzie nie śledziłam cykli i nic to nie dało
muszę wiedzieć kiedy mam owulację bo biorę po niej luteinę na plamienia przed okresem. Więc tak czy siak jakoś śledzić cykl muszę.. hobby niestety nie pozwala do końca nie myśleć
-
Adele27 wrote:water a jakieś hormony badałaś? czy dopiero masz zamiar? ile czasu się staracie bo nie pamiętam sorki
po wczorajszej nowinie od Lucy nie odpowiedziałam, ale mogę sobie przyznać order z ziemniaka
byłam dzisiaj zbadać prolaktynę! (w końcu).
Za tydzień zacznę robić testy, żeby wiedzieć kiedy zbadać progesteron, bo chcę m/w go zrobić 7dni po owu.
i nie wiem czy do gina umówić się przed zakładaną owu, czy już po, z wynikiem prolaktyny i progesteronu?!?!?!2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Ann90 - ja też nie mam żadnych objawów po owu. Może z kilka razy czułam, sama owu. Tak to tylko mierzyłam temperaturę i czasem robiłam testy owu. Zaskoczyło teraz w cyklu gdzie po przeprowadzce nie znalazłam termometu. Niestety z tym odpuszczaniem jest ciężko. Chociaż odciążyć głowę to już spory sukces. Jednak jak jest problem medyczny to i to nie pomoże. Chociaż organizm czasem jest tak zaskakujący, że w różnych przypadkach beznadziejnych ciąża jednak się pojawia.
Trudno mi sobie wyobrazić długie staraniana pewno jest to męczące i frustrujące. Więc podziwiam was dziewczyny i mam nadzieję, że w końcu i wam się uda
.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Water idz do gina najlepiej przed owu. Zobaczy czy coś równie itp a będziesz miała już wynik prolaktyny przynajmniej na wizytę. Zawsze możesz też iść później po owu żeby zobaczyć czy pęcherzyki pękły hehe a do prywaciarza czy na NFZ się umowilas ?
-
Kat83 wrote:Ann nas cycki bola co miesiac
Jak przestaja, to znaczy ze @ nastepnego dnia. I tak w kolko. Jak mnie kiedys NIE beda bolec, to sie zaczne zastanawiac
a idź! mnie nie bolało teraz nic, nawet przy owu i nie powiem, miałam po cichu w głębi serca nadzieję, że będę tą szczęściarą i jajco /że tak powiem;( /2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Adele27 wrote:Water idz do gina najlepiej przed owu. Zobaczy czy coś równie itp a będziesz miała już wynik prolaktyny przynajmniej na wizytę. Zawsze możesz też iść później po owu żeby zobaczyć czy pęcherzyki pękły hehe a do prywaciarza czy na NFZ się umowilas ?
To pójdę przed owu.
Idę najpierw na NFZ, ale on przyjmuje tylko w poniedziałki, dlatego jak będzie trzeba będę chodziła prywatnie, ale też do tego samego - jak mnie nie wkurzy;) - byłam u niego w zeszłym roku jak byłam w ciąży.
Gabinet pryw jest całkiem niedaleko, więc to mi pasuje. Ma dość dobre opinie i fakt, że przyjmuje też w mojej przychodni na NFZ jest plusem.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017