Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA czyli stąd nie było widać sluzu w tym cyklu. Jutro do gina pojadę po receptę na dupka i podgląd czy faktycznie dziś owu była.
Gin kazał co drugi dzień ♡ no ale siła wyższa jak M nie ma to jeśli miałaby być ciąża to będzie. ;P ja trochę żałuję że jednak nie wzięłam tego zastrzyku, ale szczerze byłam lekko przerażona 4 pęcherzykami; p następnym razemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 12:33
-
Ja mam @, a to mój mąż ma kurwicę
- dobrze, że dzisiaj dopiero 4dc - od niedzieli burczy a teraz przez tel to już przegiął
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
To może z powodu clo nie bylo prawie wcale śluzu płodne u mnie?
Cały czas czuje jakieś napięcie w dole brzucha. Takie jak kłucie jajników przy owu. A pojutrze mam testować. Juto ostatni dzień z luteina.
Mój mąż mi dzisiaj powiedział ze ma przeczucie że nam się udało. I znowu mnie nakręcił.
Od niedzieli jak tylko zjem posiłek mam zgagę. Możliwe by to było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 13:44
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
Rozczarowana to trzymam kciuki zeby mąz mial racje
Mnie tez juz bola cyce po owuale jak sie ubieralam rano i maz wszedl do lazienki to zlapal i powiedzial ze są duze i twarde (duze to ja cale zyce mam hehe). Znaczy chyba ze progestreon po owu sie podniosl a razem z nim podniosly sie cycki hehe
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Rozczarowana kto wie... Może być cos na rzeczy. Ja po owu w szczęśliwym cyklu miałam tak węch wyczulony, no wszystko czułam a dopiero po pozytywnym teście to skojarzyłam.
Luci to teraz kiedy do gin? Będziesz jeszcze betę sprawdzac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 14:34
-
nick nieaktualnyMiodunka a ile Twój maluszek ma ? Mi okres wrócił po roku. Mimo że karmilam ponad 2 lata to miałam od tego czasu w sumei regularne cykle. No ale w tedy się nie staralismy ani też nie ♡ jakoś bo moj M miał przepukline kręgosłupa i operacje także było trochę posuchy.
Głową do góry. Koleżanka była u gina który jej powiedział ze nie ma oznak ze się zbliża pierwsza @ od porodu. Pomylil się bo miała zaraz po wizycie,fakt jakies plamienia raczej a w następnym cyklu juz w ciążę zaszła i nie dostała @.karmiąc piersią zaszła także trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 14:47
Miodunka lubi tę wiadomość
-
Miodunka a Ty karmisz jeszcze ? Ja karmiłam tylko miesiąc i nie doczekałabym się na @... Musiałam mieć wywoływana
jangwa kurcze a to nie powinien już cię skierować do spzitala? -
nick nieaktualny