Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:Ann90 - ja też nie mam żadnych objawów po owu. Może z kilka razy czułam, sama owu. Tak to tylko mierzyłam temperaturę i czasem robiłam testy owu. Zaskoczyło teraz w cyklu gdzie po przeprowadzce nie znalazłam termometu. Niestety z tym odpuszczaniem jest ciężko. Chociaż odciążyć głowę to już spory sukces. Jednak jak jest problem medyczny to i to nie pomoże. Chociaż organizm czasem jest tak zaskakujący, że w różnych przypadkach beznadziejnych ciąża jednak się pojawia.
Trudno mi sobie wyobrazić długie staraniana pewno jest to męczące i frustrujące. Więc podziwiam was dziewczyny i mam nadzieję, że w końcu i wam się uda
.
Ja owulację czuję zawsze, wlasciwie moze 2 razy jej nie czulam. Ale zawsze tak mnie boli brzuch przez 2-3 h, jakby mnie ktoś kopał w podbrzusze. Ale po owulacji nic, czasem skurcze jakies 5-6 dni przed okresem.
Miodunka oo podzieiam za checi posiadania drugiego maluszka z małą roznicą. Mam nadzieje ze w niedługim czasie plodnośc powróci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 19:22
Miodunka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pisałam w zeszłym tygodniu o moich plamieniach. Dziś byłam u ginekologa...
Stwierdził ze mam polip endometrialny. Wielkość 1.20cm x 0,80
Kazał usunąć...
Sama nie wiem czy to polip czy nie.
w 2016 miałam usuwany polip i podobno on miał być przyczyną. A plamienie jak było tak było... i jest. Jetem kłębkiem nerwów... naprawde
Sama juz nie wiem co robić. Zapytałam o inne leczenie niz zabieg usunięcia go ale nie uzyskałam odpowiedzi.
Zapytałam o badania hormonalne - cisza... nawet nie skomentował
Okres mam reguralnie, robiłam test na ovu i wyszedł super w 16dc pięknie widoczna kreseczka...
Gdy byłam w ciąży to brałam zastrzyki do brzucha z powodu podwyższonych d-dimerów. Stwierdził że może mam jakąś zła krzepliwość krwi;/ - tyle sie dziś dowiedziałam
Może któraś z was tak miała...
2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Kupiłam dzisiaj dwa testy ciążowe. Czekają na czwartek rano. Boje się jutro robić test. Jutro 10 dzień z luteiną. Dzisiaj 11 dpo
Myślicie że jakby była ciąża to może wyjść negatywny?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Izka86Ss wrote:Hej dziewczyny, pisałam w zeszłym tygodniu o moich plamieniach. Dziś byłam u ginekologa...
Stwierdził ze mam polip endometrialny. Wielkość 1.20cm x 0,80
Kazał usunąć...
Sama nie wiem czy to polip czy nie.
w 2016 miałam usuwany polip i podobno on miał być przyczyną. A plamienie jak było tak było... i jest. Jetem kłębkiem nerwów... naprawde
Sama juz nie wiem co robić. Zapytałam o inne leczenie niz zabieg usunięcia go ale nie uzyskałam odpowiedzi.
Zapytałam o badania hormonalne - cisza... nawet nie skomentował
Okres mam reguralnie, robiłam test na ovu i wyszedł super w 16dc pięknie widoczna kreseczka...
Gdy byłam w ciąży to brałam zastrzyki do brzucha z powodu podwyższonych d-dimerów. Stwierdził że może mam jakąś zła krzepliwość krwi;/ - tyle sie dziś dowiedziałam
Może któraś z was tak miała...
Zmień lekarza badania podzwon i popytaj się o koszt najlepiej robić w pierwszych dnia okresu -
Hej kobitki
U mnie postaramu, ale też mam niusa.
Zrobilam sobie badania tarczycy i tsh spadło mi z 1,3 do 0,70 szok w ciągu 4 miesięcy cieszę się resztą badań norma.
Badania hormonalne mam polepszenie.
Uwaga! W tym cyklu działam clo+zastrzyk oraz dupchaston i oczywiście monitoring oprócz was nikt nie wie nawet mój mążugadalam się z dr że zrobimy 1 stymulacje jak się nie uda trudno. Do tego dostałam optima med oras miostygyn GT.
Nie mówiłam mężowi bo on się stresuję za mocno he he i mu nie powiem akurat przyjedzie na 2 tyg w te dni.
W przyszłym roku planujemy ślub więc albo próbujemy albo odkładamy starania bo już cywilny brałam w 6 miesiącu ciąży i nie chce powtórki.karolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gibonek a który masz dzien cyklu ? Ja dziś czekam na @ a od pt zaczynam Clo
Rozczarowana niektórym szybko wychodzą testy nawet 9dpo a innym później. Ale mysle,że 12dpo powinien już wyjść -
Rozczarowana ja to uwazam,ze to znaczy ze ciązy niet
gadanie ze moze za wczesnie na test u mnie zawsze powoduje rozkrecenie @. Jeeeesli bys nie dostala @ w terminie albo dzien pozniej to wtedy testuj znowu. No co nam staraczkom mozna powiedziec pocieszajacego? Nowy cykl nowe szanse? Bleh.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKciuki trzymać można zawsze ale wiadomo jak jest
;p
Heheh
Wczoraj była owu czyli w 14 dc. Pójdę sprawdzić które pęcherzyki.a podbrzusze nie bolało jak zazwyczaj. Poprostu coś tam było czuć cały czas. Wiec ns tej stymulacji jest wszystko innaczej.
Gibonek powodzenia
PS. Dalej mnie jajniki bolą na zmianę. Trochę się martwię i pójdę sprawdzić czy wsio okej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 08:05
-
nick nieaktualny
-
Hugolina to tak jak ja miałam na stymulacji zawsze owu w 14dc. Ciekawe jak u mnie będzie bo będę brała wcześniej niż ty 3-7dc
Iza to oby nie było chorób bo lato idze
Ja czekam na @ nic nie boli jeszcze ale temp spadła więc dziś będzie
Luci jak się czujesz??