Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Właśnie ta próbka była nie z rana tylko później. Mysle ze powtórzę mocz. Postaram się jutro
ale znowu do lekarza i w tych kolejkach :p ogólnie nie boli mnie cały czas to podbrzusze. Pobolewa. Jak nie urok to sraczka
Ja juz sprawdzialm co to bensis. Progesteron w dużej dawce. Dupek ma chyba 10mg a bensis 100. Albo źle wyczytalam
Lekarka nie sprawdzała mi badan :p mam zaświadczenie ze się nadaje do pracy
Moją córkę tak czasami podbrzusze pobolewało a okazało się że ma e.coli w moczu
-
Lucecita gratulacje
szemkel - nie wiem jak Ciebie, ale mnie strasznie stresowały testy owulacyjne, później jak pozytywny, to miałam takie trochę parcie na serduszkowanie, zero spontana tylko mysli teraz musi się udać. Teraz olałam testy staramy sie po porstu mniej więcej co 2 dzień więc ciężko wtedy przegapić dobry moment i brak teraz myśli w głowie o dziecku podczas, bo nie wiem czy to teraz czy nie - trochę większy luz nie wiem czy pomoże ale warto spróbować06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Ja tak myślałam jak to z tymi staraniami jest i doszłam do wniosku, że w moim przypadku ja po prostu muszę sobie powiedzieć, że kiedy będzie to będzie i iść na żywioł a najlepiej sobie zaplanować wakacje (1 ciążą) albo sukienkę i % na sylwestra (II ciąża) a wtedy pyk i załapało :p
-
Lucecita wrote:jak nie zareagowałaś, owulki przecież były
ja na Aromka super reagowałam, miałam prog 7-8 dpo ponad 25 ng/ml , co świadczy ponoć o dobrej owulacji i dupa.
No chodzi mi,że ciąży z tego nie byłoraz miałam monitoring i byl 1 pecherzyk ale wlasnie na Aromku podobno o to chodzi zeby nie bylo wiecej tylko jeden a dobry. Zobaczymy jak na Clo bedzie. Mi sie wydaje,ze u mnie do zaplodnienia nie dochodzi pewnie nawet.. te plemniki jakies slepe i tyle.. albo komorka sie opierdala
-
Lucecita wrote:Adele ze znanylekarz.pl haha
Kurde mój spec też był ze znanylekarz...ale miał coś,że się nieplodnoscia zajmuje? czy taki zwykly gin z dobrymi opiniami ?
-
Urszulka89 wrote:Ja tak myślałam jak to z tymi staraniami jest i doszłam do wniosku, że w moim przypadku ja po prostu muszę sobie powiedzieć, że kiedy będzie to będzie i iść na żywioł a najlepiej sobie zaplanować wakacje (1 ciążą) albo sukienkę i % na sylwestra (II ciąża) a wtedy pyk i załapało :p
To ja podczas staran planowałam np. slub przyjaciolki (pomagalam w dekoracjach itp) pozniej moj wlasny slub i nicco zaplanuje to niestety zajscie w ciaze nie chce pokrzyzowac tych planow
-
no właśnie zwykły gin, ale ma duużo opinii i wiekszosc rewelacyjna i sporo wypowiedzi znalazłam na takim regionalnym forum, ze pomogl wlasnie wielu kobietom zajsc w ciaze
no i pracuje w szpitalu, wiec bez problem skierował na laparo
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyTo sobie chyba zrobię nasiadowke z rumianku póki co. Mam do zrobienia wyniki z krwi przed wizytą u endo wiec odrazu siuski zaniose w pt.
Ech u mnie tez chyba jajca słabe albo plemniki nie takie, laparo mi nie pomogło. Od 13 jutro gin przyjmuje. Pojde podejrzeć co i jak. Cały tydzień u lekarzy :p heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 13:50
-
nick nieaktualny
-
Luci właśnie mi Endo też mówił, jak mi wyszła za wysoka insulina, że przepisalby mi metę bo ułatwia zajście w ciążę. No ale u mnie wlansie zaskoczyło.
-
obojętnie.
tak, razem, później się sprawdza wskaźnik HOMA IR na podstawie tych dwóch wyników
ja jeszcze przeciwciała robiłam ANA, ASA i jakieś jeszcze, ktorych nazw już nie pamietam, ale na szczeście wyszły ujemne
podsumowując, kupę kasy na badania i wizyty wydałam, ale warto było !!córka- 2011
syn- 2019