Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa po badaniach, oczywiscie zakupy zrobilam jak juz do miasta sie wybylam i dopiero wrocilam do domu. Ale dziecku buty kupilam, pewnie nie beda sie podobac bo z granatowym i bez Elsy. 100zl wydslam na badania, zrobilam tarczycowe, glukoze i insuline jak pisalyscie.
-
nick nieaktualny
-
Kehla, ja przy staraniach o mojego urwiska przestałam się spotykać z dużą częścią znajomych, z częścią dzieciatych ale z częścią takich co wiedziałam że zaraz zaczną pytać czemu nie mamy dziecka, więc rozumiem problem...
Teraz też zaczynam już powoli patrzeć na rodziny z 2/3 dzieci z zazdrosćią...
Od kiedy staracie się o rodzeństwo kehla?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Kehlana i vaiana ja to też doskonale rozumiem.
Teraz jak już jestem w ciąży i słyszę ale uszczelilas całe wakacje z brzuchem albo druga córka to chociaż ekonomiczne. To aż mi się gotuje. Ludzie nie wiedzą ile czasem to wszystko kosztuje. Najpierw poronienie później prawie rok starań... A ci do*ebia, że druga córka i jeszcze w wakacje no tragedia. -
nick nieaktualny
-
Hugolina - no cóż, klasycznego focha odstawił.
Ja to nie wiem gdzie mam podziać oczy, wszędzie dziewczyny z brzuchami. Łażą takie po sklepach, po parkach i to w takich ilościach jakby je zapylały owady albo mnożyły się przez pączkowanie. Mam wrażenie, że to jakiś wyż demograficzny. Masakra.
I tak strasznie im zazdroszczę
U mnie dopiero 6dc i ciągnie się to tak strasznie, że aż nie wierzę, że dopiero 6.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Ja tam bliźniaczej się nie boję ale wiem że kobitki po stymulacji miało trojaczki. Co ma być to będzie niech najpierw po clo urośnie pęcherzyk a później będę myśleć zresztą gin pyta się czy przed podaniem zastrzyku przy 2 pęcherzyka h czy zgadzasz się na mnoga ciążę wrazie co.
-
Mi tam po clo góra urosły 2 pęcherzyki, ale z reguły jeden i tak rósł - tak samo jak przy cyklu niestymulowanym, tylko że szybciej miałam owulkę, więc różnie to bywa.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
Ja to w sumie bliźniacza bym i chciała, bo i tak 3 brzdąców mi się marzy, ale boję się trochę powikłań w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 15:16
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
Ja też nie mam nic do bliźniaczej. Przejmuje się jak zareaguje. Czy w ogóle bedzie więcej niż 1 pęcherzyk i czy nie będę miała skutków ubocznych. Po letrozolu nic a nic mi nie dolegało. Dobrze się po nim czulam. Zobaczymy jak po tym będzie..
-
nick nieaktualnyNie mam dupka. Są dwie szkoły. Jedni dają a drudzy nie
do tego z nfz juz chyba nie mam po vo iść. Kazal mi przyjść dopiero w ciąży jak będę. ja i tak wątpię ze coś z tego będzie teraz.
Bardziej się martwię wynikami swoimi. Jutro zrobię powtórkę. Jeśli będzie nie tak to do rodzinnej idę. A metę juz odstawiam. -
Hugolina87 wrote:Nie mam dupka. Są dwie szkoły. Jedni dają a drudzy nie
do tego z nfz juz chyba nie mam po vo iść. Kazal mi przyjść dopiero w ciąży jak będę. ja i tak wątpię ze coś z tego będzie teraz.
Bardziej się martwię wynikami swoimi. Jutro zrobię powtórkę. Jeśli będzie nie tak to do rodzinnej idę. A metę juz odstawiam.
-
nick nieaktualnyCzy na wyniki insuliny czeka się dluzej niz na glukoze? Sprawdzałam on-line, tsh 1,27 , ft3, ft4 w normie, glukoza 93 w normie, wynikow insuliny brak. Czyzby nie zrobili bo pani wziela kase a nie zaznaczyla czy co? Dzisiaj dzien w samochodzie, znow czekam do chirurga, buty dziecku wzielam złe, za male, ale jak jeszcze jutro bede musiala dmuchac do przychodni o tą insuline to mnie cos trafi. Az boje sie spojrzec ile km dzis zrobilam.