Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:na początek wystarczy sama glukoza i insulina na czczo.
a później w zalezności od wyników krzywa glukozowo-insulinowa - co sie własnie pije glukoze
To moze i ja sobie jutro to zrobie bo ide na tarczycowe, do nowego gina-endo jak znalazl poza tym za tydz.i tak wizyta u endo z której chyba zrezygnuje bo po po co 2 razy kase wydawac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis do meza powiedzialam ze mam przeczucie ze sie kiedys uda. On od 3 tyg.bierze fertliman i zadowolony bo chyba po tym+praca fizyczna waga mu spada, diety nie utrzymuje, z braku czasu nasze posilki sa tragiczne. brzuch jak byl tak jest ale widze ze nogi mu szczupleja, lasek sie robi.
Rozczarowana, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Dziewczyny, jeszcze dwa miesiące i przekazuję brzuszek dalej! Mocno w to wierzę, że któraś z was go przejmie
tak jak to było z Alunią i Dove - zaszły w ciążę jakoś tak prawie miesiąc po mnie :p
O tak urszulka wszystkie zostawiamy brzuszek zarezerwowany dla dziewczyn stąd -
a mi jak smutno. byłam dzisiaj u kuzyna. a tam taka ślicznotka 3miesięczna. normalnie wycałowałam, wyściskałam. normalnie łza w oku była. zwłaszcza że rano negatywny test.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:39
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Adele27 wrote:Hugolina ehhh mi też smutno jak widzę jakaś z brzuchem
moja przyjaciółka niedawno urodziła i nawet nie mam ochoty jej odwiedzić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:57
Zuza -
Adele27 wrote:gibonek a który masz dzien cyklu ? Ja dziś czekam na @ a od pt zaczynam Clo
Rozczarowana niektórym szybko wychodzą testy nawet 9dpo a innym później. Ale mysle,że 12dpo powinien już wyjść
Dziś mam 4 dzień cyklu od wczoraj biorę 1 ran 1 wieczorem -
Adele27 wrote:No chodzi mi,że ciąży z tego nie było
raz miałam monitoring i byl 1 pecherzyk ale wlasnie na Aromku podobno o to chodzi zeby nie bylo wiecej tylko jeden a dobry. Zobaczymy jak na Clo bedzie. Mi sie wydaje,ze u mnie do zaplodnienia nie dochodzi pewnie nawet.. te plemniki jakies slepe i tyle.. albo komorka sie opierdala
Ja już miałam kilka stymulacji i dupa plemniki super poprostu może musi tak być.
Ja miałam za pierwszym razem dwa piękne pęcherzyki i 1 mały i dupa ani jeden się nie zaplodnil ja też już nie wiem od czego to zależy ja zaplanowała ślub w przyszłym roku już dzień zaklepany -
Vaina wrote:Cześć
Mogę dołączyć?
Od niedawna staramy się o rodzeństwo dla naszego urwiska. Niestety o niego staraliśmy się ponad 2 lata - mam endometriozę. Niestety poród skończył się cesarka - brak postępów, co dla tej choroby jest niezbyt ciekawym rozwiązaniem. młodego karmiłam piersią i dopiero niedawno dostałam 1 okres, pierwszy cykl miałam normalny, 2 natomiast strasznie długi 39 dni (norma ok 31 dni). Wydaje mi się że cykle mam narazie bezowulacyjne. Początkiem czerwca wybieram się do mojego lekarza i zaczynamy starania z nim
Pewnie czym więcej nas tym weselej i raźniejVaina lubi tę wiadomość