Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie wiem co myśleć... zaczęłam plamić tydzień przed terminem @. Dzisiaj już 4 dzień. To na pewno nie okres, jest to brązowe plamienie podczas podcierania, czasem jest tego więcej, czasem mniej. Czuje się też trochę dziwnie: wrazliwe piersi i sutki, czasem uderzenia gorąca no i ból menstruacyjny co jakiś czas. Jak myślicie co to może być?
veritaserum lubi tę wiadomość
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
Iza a na ich stronie nie ma info ile się czeka?
Marti89 ja niestety nie pomogęplamienie implantacyjne z tego czytałam wygląda chyba inaczej ale nie wiem bo i nie mkalam. Może spadek progesteronu ? Jakaś niedomoga ciałka ? Badalas kiedyś hormony ?
-
Zobaczysz jak się sytuacja rozwinie
plamienia międzymiesiączkowe nie są normalne więc gdyby ci się go powtórzyło to warto zbadać hormony. No chyba,że to implantacja ale nie wiem czy tak moz wyglądać
-
nick nieaktualnyMarti gdzies widziałam że dziewczyna miała ostatnio plamienia i to było u niej zagnieżdżenie. Tego Ci życzę.
U mnie było plamienie ale jeden dzień i było to właśnie zagnieżdżenie.
Albo to fasol albo jakieś problemy z progiem ale skoro masz jeszcze inne symptomy to może ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 20:36
-
Iza - mój mąż robił insulinę w diagnostyce i napewno nie miał wyniku tego samego dnia ale nie pamiętam ile czekał. Chyba 2 dni?
Marti implantacyjne zazwyczaj trwa dzień, góra dwa. Jest bardzo delikatne i raczej nie brązowe. Bardziej takie delikatne niteczki czerwone albo pojedyncza plamka. Moja siostra ma takie brązowe plamienia przed @ i wtedy wie, że ma problem z progesteronem.
Ale zobaczysz co u Ciebie z tego będzieoby dwie krechy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza ja mieszkam z teściową pod jednym dachem a jak mamy gdzieś wyjść to syn jedzie do mojej mamy. Ona się w ogóle nie garnie i nie próbowała być z wnuczkiem jedynym.. Dla mnie to dziwne jak patrzę na moje koleżanki jakie mają babcie.
Jak się wyprowadzimy to syn zapomni jak oni wyglądająw sumie gdyby nie to że mieszkamy z nimi to by ich na bank nie znał. Przykre ale prawdziwe. Czasu nie spędzają ani z nami ani z wnuczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 21:18
-
dziewczyny cały czas mam takie dziwne bóle w dole brzucha, prawie w pachwinach. nigdy tak nie miałam przed @. może to luteina tak działa.
dzisiaj wrzucałam śmieci i nawinął mi się wczorajszy test. i kurde druga jaśniejsza kreseczka się pojawiła. cholera czemu jej wczoraj nie było? hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 22:43
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
czekam na @. dzisiaj luz bez luki. wiec pewnie jutro się zjawi. ale nie dają mi spokoju dalej te skubania brzucha. takie skurcze.
a piersi mnie bolą jak diabli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 23:24
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyCzyli moja tesciowa to nie ewenement, istnieja takie "babcie-niebabcie". Trudno sie patrzy i zyje ze my troje jestesmy "gorszego sortu", tamte wnusie są super, moja corka jeszcze tego nie widzi i nie rozumie. Wiem ze moje dziecko nie jest latwe, dzis w ciagu 5 min.zanim jeszcze nie wyszlam corka zdazyla sie poplakac a tesciowa wkurzyla sie i nakrzyczala na nią, buty juz mialam i wrocilam lagodzic konflikt. Obie są tak do siebie podobne, zarowno fizycznie (mowia ze to czysta babcia) jak i z charakteru ze chyba nigdy sie juz nie dogadaja. Tesc z kolei to zupelnie inny człowiek, ma tez swoje nie tak w głowie ale ostatnio to on duzo spędza czasu z wnuczka i mi pomaga bo moge np.isc na pole i zrobic cos w truskawkach.