Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwalniam brzuch
Pozdrawiam z porodówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 03:26
karolcia87, Adele27, Urszulka89, aLunia, Kat83, Hugolina87, Vaina, DoveLove, water, KAL, kehlana_miyu, magdis, Miodunka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wyszedl mi właśnie test z taką odrobinę widzialne drugą kreską. a ja od wczoraj nie biorę luteiny. co robić?
czy to ciąża? boże lecę do ośrodka na betę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 07:22
aLunia, water, Miodunka lubią tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:dziewczyny wyszedl mi właśnie test z taką odrobinę widzialne drugą kreską. a ja od wczoraj nie biorę luteiny. co robić?
czy to ciąża? boże lecę do ośrodka na betę!
Czyżby brzuch jangwy został już przejęty? :p
-
właśnie wiem ze nie można odstawić luteiny tak nagle jeśli jest ciąża.
właśnie dlatego się tak zestresowałam. Boże co za durny test. wyszedł głupek negatywny dwa dni temu. a dzisiaj to tak z głupoty zrobiłam, bo nadal mam te skurcze w dole brzucha.
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:właśnie wiem ze nie można odstawić luteiny tak nagle jeśli jest ciąża.
właśnie dlatego się tak zestresowałam. Boże co za durny test. wyszedł głupek negatywny dwa dni temu. a dzisiaj to tak z głupoty zrobiłam, bo nadal mam te skurcze w dole brzucha.
Zaaplikuj sobie normalnie luteinę tak jak brałaś i zrób bętę. To ważne. Ja brałam luteinę do 16tc mimo iż nie było komplikacji ale brałam ją wcześniej przez pół roku i organizm się przyzwyczaja.
Powodzenia!
-
Rozczarowana spokojnie, nie panikuj
Jeden czy dwa dni przerwy to nie tragedia. Zrob bete i jesli bierzesz brzucha od jangwy
to wracaj na lutke. Trzymam kciuki jak cholerka ^^
jangwa! dajesz malenka:*
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Rozczarowana dokładnie bez paniki na spokojnie
jak beta będzie na plus to wracaj dziś do lutki i tyle
trzymam kciuki
Ja po pierwsze dawce Clo
Hugolina jak tam u ciebie?
Kat Ty kiedy masz termin @ ? -
Adele27 wrote:Marti kurcze to chyba proga masz za niskiego skoro tak wcześnie plamienia. Bo który wczoraj miałaś dzień cyklu ?Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualnyJa wstałam dopiero
Jangwa to kciuki za szybki poród.
Rozczarowana za Ciebie też!
A u mnie nic nowego. Załatwialam papiery przez dwa dni. Mają dzwonić jak będą mieć umowę do podpisania. W środę zaczynam pracę.
Brzuch już nie boli w ogóle. Odstawilam metę i zrobię wyniki po weekendzie. Idę zrobić kawke bo coś głową boli. Syna w domu zostawiłam bo kaszle a chce iść w spokoju do tej pracy.
To Adele oby Twoje jajca rosły jak szalone po clo -
Adele no moze cos ruszy po Clo w koncu
Tylko lataj na monitor, bo mi sie po 7 cyklach (z przerwami) narobily cysty i tyle. Nie dostalam zastrzyku na zrzut
A ja dopiero 4dpo wiec jeszcze 10 dni do @Ale przynajmniej 2
byly i czulam, ze byla owu, wiec czekam optymistycznie, choc bez wiekszych nadziei
Hugolina to szybko poszlo z pracaSympatyzuje, tez mnie glowa boli aj...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat to piątka bo u mnie @ za jakieś 9 dni ma być
albo nawet 10 więc idziemy w parze
ja mam dziś 17dc.
Z pracą bardzo szybko. Od pon chciały żebym już przyszła ale z synem mam wizytę na diagnozę SI. W pkolu ma cały czas kary za zachowaniedla świętego spokoju idę po pismo ze jest porostu energicznym dzieckiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 09:21
-
Rozaczarowana nie stresuj się. Ja w ciązy nagle odstawiałam luteinę i koleżanka lekarka powiedziała mi że w polsce lekarze nadużywają luteiny, jak nie ma ewidetnych wskazań to nie ma sensu brać. Twoje ciałko żółte z pewnością da sobie radę
trzymam kciuki za piękna betę/ lub wyraźniejszy teścior.
Jangwa - szybkiego porodu, chyba że już tulisz córeczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 09:19
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami