Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Może i u mnie clo i luteina pomogą! Ale raczej nie w tym cyklu. Mimo cyklu wspomaganego nie miałam wcale śluzu płodnego. Coś tam z jednej strony uciskało w okolicach jajnika. Szkoda ze juz wcześniej lPonad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyI do przodu. Zapisałam sie do gina na nastepny poniedzialek. Mysle ze bedzie fajny termin, akurat 14dc, owu u mnie 16-18dc. Ciekawi mnie moje endometrium i pecherzyki bedzie widac tak wiec jestem pełna nadzieji ze cos w koncu sie ruszy.
Hugolina87, kehlana_miyu, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:Luci gratulacje! Wysypujcie się dziewczyny wszystkie po kolei, czas najwyższy! Trzymam kciuki
Myślę że po kolei każdej z nas się uda ujrzeć kreseczki. KWestia czasu. U mnie w tym roku w październiku mina 2 lata. Doczekam się i ja :p a jeśli teraz by się jakimś cudem trafilo to znaczy ze tak miało byćw co wątpię
-
Luci gratulacje
u mnie też wrażliwe sutki i ból podbrzusza. Dzisiaj leciutkie plamienie. Okres ma być 20. Na weekend zamierzam testować o ile @ nie pojawi się szybciej. Dziewczyny jeśli któraś z Was ma bardzo nieregularne cykle, długaśne to polecam metformax. Dzięki niemu w sumie zaszłam w ciąże, chociaż bardzo źle się po nim czułam (mdłości, senność).
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.