Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurnik pełen jajek ;p po dwa w kazdym jajniku. Nie brałam zastrzyku. Powinny peknac same. A zresztą nie wiem czy chce żeby pękły haha dziś w nocy powinna być owu. Powiedział. Mi ze istnieje możliwość ciąży mnogiej dwujajowej albo i więcej. W każdym razie widać ze clo zadziałało; )
jangwa_maua, Kat83, water, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ostatnia wizyta raczej w dwupaku więc wolę mieć w razie co takie skierowanie. Bo nie chce przenosić też małej. Już wystarczy że starsza się nie pchała i prawie 2 tyg po terminie wydzla, a i tak mi wywoływali. Byłam na długim spacerze, sprzatnelam łazienkę to może coś się zadzieje
Hugolina to nieźle te jajca wychodowalas, szkoda je zmarnować -
nick nieaktualny
-
Jangwa rozumiem cię doskonale. Mam nadzieję, że się ruszy bo to czekanie jest takie męczące. Też urodziłam 10 dni po terminie. I ta końcówka była tak straszna dla mnie, także trzymam kciuki niech się ruszy i będzie wszystko dobrze :*
-
nick nieaktualnyJa pamiątam swoją końcówkę. W weekend się przeprowadzalismy. W pon malowalam sobie szafę bo mi nie pasowała. W środę wieczór szkoła rodzenia a w czwartek się zaczęło. Powim Wam że ja nie miałam w ogole całą ciążę czarnych myśli. Pierwsze 3 miesiace pracowałam po 13 h. W ogóle teraz nie do pomyslenia.
Jangwa będzie wszytsko oki. Nie martw się bo stresy szkodzą. Dzidzia Cię peqnie zaskocz ze to juz -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza jaka mają nazwę te zastrzyki co twój mąż ma przepisane ?
Ovitrelle. W zasadzie sa to zastrzyki dla kobiet na pekniecie pęcherzyka tak jak pregnyl ale na mezczyzn jakos tez dzialaja i podnosza testosteron. My jeszcze ich nie kupilismy.