Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJutro mam rano usg. Spytam czy zastrzyk jest konieczny bo w sumie szkoda mi kasy terax na to żeby pękły a i tak nie będziemy działać. No chyba ze się coś wydarzy jednak ale to już niech się dzieje wola Boska w tedy.
Ja się niczym nie sugeruje. Nie widze w ogóle śluzu płodnego. TeMp nie mierze dalej. Jednym słowem teraz mi wszytsko jedno juz.
Adele a jak u Ciebie ? Kiedy testujesz ? -
Hugolina to z tym śluzem dziwnie trochę. Bo zawsze nie miałaś problemu.. ja na stymulacjach miałam śluz później niż zwykle ale był. Zastrzyk nie jest drogi tzn nie wiem jaki Ci przepisze ja dostałam Pregnyl i zapalcila jakoś ok 9zl. Testować mam zamiar w nd lub pn
ale wynik znam hehe
-
nick nieaktualnyMyślę że jak już będę wiedzieć jaka mi dadza umowę teraz to w następnym cyklu może zaczniemy spowrotem działać. Może akurat zaskoczy ;p i będę w ciąży pracować ile się da. Przynajmniej coś nowego w cv będzie na przyszłość
kehlana_miyu juz mi trochę mija dołek. Poprostu czasami mnie dobija fakt ze nie układa się po naszej myśli. Ale staram się szukać tych promykow i może nie będzie tak źle jak myślę. Dzięki za słowa otuchy
-
nick nieaktualnyA to taniocha :p mi miał dać ovitrelle. Widzę że cena ok 90 zł..
no ze sluzem dziwnie, aczkolwiek może jest w środku a się nie pokazuje
Myślisz ze się u Ciebie znowu nie udało ? Ja jestem ciekawa co się wyhodowalo na tym clo. W nocy mi było gorąco jak przy menopauzie, to chyba jedyny efekt uboczny tych tabletek. Dziś sobie poryczalam jaka jestem nieszczęśliwa i terax się uśmiecham do tel jak to pisze hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 16:41
-
Hej dzirwczynki. Na pare dni stracilam tel
ale widze,ze dwoch kresek jeszcze nie ma. Ech
U mnie byly staranka. Chyba wczoraj byla owu (huk, nie wazne).
Hugolina super z pracą! Oderwiesz troche glowe i naprawde zajdziesz w najmniej odpowiednim momencie heheSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyMąż ma przepisane ovitrelle, przy klinice 1 zastrzyk kosztowal 100zl (narazie ma ich 6 ale jeszcze nie wykupilismy recepty), pytalam u mnie w aptekach to po 150zl za szt wiec w razie co oplaca nam sie dmuchac do warszawy po nie. A dzus to zli jesteśmy i chyba złożę skarge na firme kurierska, od wczoraj doreczaja przesylke i nie dojechali a dzis piatek i ta godz. wiec juz nie dotrą.
-
nick nieaktualny
-
Hugolina spokojnie kochana :* Ja na Clo mialam czarna depresje i ryczalam pod kocem na kanapie. Syn mnie karmil czekolada
Ale mi sie doslownie z lozka rano wstawac nie chcialo. Ani gotowac, ani sprzatac, ani myc nawet. Musialam sie zmuszac do najprostszych rzeczy, bo nie widzialam sensu w niczym. To taki paskudny efekt uboczny. Wahania nastroju okrutne. Marudzilam na wszystko dookola, naskakiwalam na chlopakow o byle co i mialam psycho-fazy
Jak wariatka jakas.
A to dopiero pierwszy twoj cykl, ja mialam 7to mi sie skumulowalo, cholera.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Jangwa - oddawaj brzuch!
już 12maja!
Miłej soboty, wróciłam z grilourodzin:)jangwa_maua lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Iza mnie zaskoczył wczoraj i e-sklep i firma kurierska. Zamówiłam w czwartek o 10 rano buty a w piątek o 10:30 zapukał kurier / DHL/ z paczką.
Jeszcze nie miałam tak szybkiej realizacji. Sklep eobuwie2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIde zaraz na pole, jestem w czarnej d... z robota, padam juz na ryjek ale musze to zrobic. I jutro chyba tez tak wstane, nie pojde do kosciola tylko na pole na caly dzien. A mam juz tak soalona skore na rekach ze az boli, jakieś to slonce takie palace.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 06:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Water no moja córka chyba się nie spieszy. Brzuch to mam pod brodą. Skurczy brak... Cisza...we wtorek wizyta i ciekawa jestem czy da mi skierowanie w razie co do szpitala. Jednak wolałbym aby się rozkręciło, bo nie chce leżeć bezsensu w szpitalu a córkę starsza zostawić w domu. Sam pobyt po porodzie mi wystarczy.
-
nick nieaktualny