Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele pytalas ile jestem po owu, no właśnie pewności nie mam, bo żadnych oznak w tym cyklu nie mialam. Myślę, ze dzisiaj jutro się @ pojawi. Nie potrafię badać szyjki więc nawet nie próbuje.
Hugolina - gratulacje;) ale robótek domowych nie odpuszczaj!2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Och Hugo nigdy nie ma odpowiedniej chwili na drugie dziecko. No ale to Wasza decyzja
Urszulka89 lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyMój M zaczął nowa prace. Ma narazie 3 miesiace próbnego. Ja tez będę zaczynać nowa. Nie ma miejsca tu na ciążę teraz. A już mi wszytsko jedno czy będze 5 czy wiecej lat różnicy, bo nie tak sobie zaplanowałam te lata, dziś mam dola, czuje się sfrustrowana i przugnebiona. Nie tak miało być. Nam się nic nie układa
-
Hugolina, głowa do góry. Przede wszystkim gratulacje, że dostałaś pracę. W moim przypadku pójście do pracy spowodowało że zaszłam od razu w ciążę, nie wiem czy to przypadek czy tak dobrze mi na głowę zrobiło. Ok, nie starajcie się, ale też nie zabezpieczajcie. I będzie git
Chłopem się nie przejmuj, u nas też jest pół na pół dobrze i źle, ale po burzy przychodzi spokój a do każdej sytuacji w końcu nabiera się dystansu
Jangwa, jak tam, dalej w 2paku? Na kiedy masz właściwie termin?
U nas już 33 tc, mała ma 2 kg, ale uparcie siedzi mi główką do góry i lekarz mnie straszy cesarką, ja z kolei bardzo chciałabym rodzić sn i klęczę z wypiętym tyłkiem albą łażę na czterech żeby skłonić ją do obrotu. Na ile to skuteczne to nie wiem, mój lekarz twierdzi że nic się nie da zrobić jeśli sama się obróci ale na necie znalazłam więc próbuję
-
nick nieaktualnyOj Hugo, dolaczam do zdolowanych. Ja juz sie dzisiaj wyryczalam na polu w truskawkach, wysmarkalam w rekaw, truskawki mi zdechna od tych slonych lez. Ciężko sie zyje z upartym dzieckiem. Chyba Pan Bog wiedzial co robi ze dal mi takie krnabrne dziecko zebym nie żałowała ze drugiego nie mam. I jeszcze tescuiwa kawal cholery. Pobucze sobie tu jeszcze w truskawkach to moze mi przejdzie.
-
Hugolina teraz to wszystko jasne, życzę Ci poukladania spraw.
Magdis ale mnie rozbawilastym chodzeniem na czworaka
wiem wiem dla Ciebie to śmieszne może nie jest, tylko skoki na bangie nie próbuj
magdis lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
Magdis - termin na wtorek. A skurczy brak. Za to krzyż boli codziennie
. Chyba muszę się wybrać na jakiś długi spacer czy coś może się ruszy
. Z jednej strony chce mieć za sobą a z drugiej boje się
. Spokojnie jeszcze się odwróci. Ma czas jeszcze
.
Hugolina ja może z 2 miesiące bym się zabezpieczała, a potem już seks bez i co przyniesie los. Wszystko zapewne się ułoży -
jangwa_maua wrote:Magdis - termin na wtorek. A skurczy brak. Za to krzyż boli codziennie
. Chyba muszę się wybrać na jakiś długi spacer czy coś może się ruszy
. Z jednej strony chce mieć za sobą a z drugiej boje się
. Spokojnie jeszcze się odwróci. Ma czas jeszcze
.
Hugolina ja może z 2 miesiące bym się zabezpieczała, a potem już seks bez i co przyniesie los. Wszystko zapewne się ułoży
Wypróbowałam z mężem stary sposób przy starszej - byłam 3 dni po terminie. Rano odeszły mi wody :p
-
Hugolina, mam nadzieję, że dół trochę mniejszy. Ty sama wiesz najlepiej, jak wygląda sytuacja z mężem i finansami, ale nie bój się zajścia w ciążę po zmianie pracy. Byleby dostać przedłużenie umowy po okresie próbnym i będzie dobrze! Ja zaszłam w ciążę na okresie próbnym, ale na szczęście zanim powiedziałam pracodawcy o ciąży dostałam umowę na czas nieokreślony
Fakt, że zależało mi na tej pracy, więc pracowałam do 8 miesiąca i czuję się w porządku wobec firmy. Z powrotem nie miałam problemów.
Teraz się zastanawiam jak zareagują, jeżeli uda mi się zajść w drugą ciąże, jestem z powrotem dopiero od listopada. W zasadzie ze względu na specyfikę mojej pracy byłoby lepiej, gdybym nie zaszła wcześniej niż w lipcu lub sierpniu, ale stwierdziłam, że nigdy nie będzie dobrego momentu na ciążę. Próbowałam już planować ciążę dookoła terminów w pracy, przeszło mi po pierwszym poronieniu. A po drugim to już w ogóle poprzestawiały mi się priorytety.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Urszulka89 wrote:Wypróbowałam z mężem stary sposób przy starszej - byłam 3 dni po terminie. Rano odeszły mi wody :p
Ja z córka też próbowałam, skończyło się że wylądowałam w szpitalu z wysokim ciśnieniem a córka i tak 10 dni po terminie się Ur hehe. Za to mąż powiedział, że już mnie w ciąży nie dotknie -
aLunia wrote:Ja z córka też próbowałam, skończyło się że wylądowałam w szpitalu z wysokim ciśnieniem a córka i tak 10 dni po terminie się Ur hehe. Za to mąż powiedział, że już mnie w ciąży nie dotknie