Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pojawia się nadzieja! Niestety strasznie się nakręcam. Dzisiaj rano przy aplikacji Luteiny zauważyłam że szyjka strasznie wysoko, aż dziwnie.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina87 wrote:Czyli sobie mogę strzelać sama w domu bez faceta hahaha no napisane na tym clo było chyba że owu w 14 dc występuje przy braniu. Wiec i tak go nie będzie. W sb się okaże. Jeśli da mi zastrzyk to owu i tak może być w pon czy w nd ? Moi M w pon z rana jedzie juz. Znaczy się chyba nawet w nocy juz żeby byv o 10 w Łodzi.
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ewi a w którym dc dostajesz zastrzyk ?
Tylko ja w 10 dc mam pecherzyki juz 20 lub 21mm wiec jak mowi moja gin akurat idealne na zastrzykWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 14:11
-
nick nieaktualnyJą mam swoją owu w 12/13 dc także myślę że jak pójdę w sb w 11dc to ten zastrzyk dostane bo pęcherzyk będzie okej. Tak myślę ale jak organizm zareagowal w to nie wiem. Gin powie co i jak. Jeśli mojego M nie b3dzie teraz to trudno. Może w następnym cyklu. Zobaczymy. Nie nakręcam sie. W ogóle.
-
Hugolina87 wrote:Ją mam swoją owu w 12/13 dc także myślę że jak pójdę w sb w 11dc to ten zastrzyk dostane bo pęcherzyk będzie okej. Tak myślę ale jak organizm zareagowal w to nie wiem. Gin powie co i jak. Jeśli mojego M nie b3dzie teraz to trudno. Może w następnym cyklu. Zobaczymy. Nie nakręcam sie. W ogóle.
Napewno juz dostaniesz zastrzyk bo ja tez zazwyczaj swoją owu mam 13-14 dc a clo biore od 3 dc do 7 dc i jedną tabletkę dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 14:37
-
nick nieaktualny
-
Hugolina to gratulować czy nie ? Hehehe w budżetówce to pierwsza umowa raczej po 3 miesiącach. Nawet jak zajdziesz w ciążę w czasie 3 miesięcy próbnych to chyba muszą ci przedłużyć umowę do dnia porodu. Ja bym na twoim miejscu nie rezygnowała sama widzisz jak ciężko idzie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Dziewczyny dostałam ta prace w budżetowce. Nie ciesze się jakoś specjalnie. Zobaczymy jak tam będzie.. Nie wiem co robić. Nie wiem czy się starać dalej. Naprawdę mam dylemat. Zobaczę jaka w ogóle dostane umowę.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Jeszcze nie dzwonili nawet. Na stronie bip jest info ze mnie wybrali. Jutro przypuszczam że będą dzwonić i się dowiem. Wstępnie im powiedziałam ze jeszcze w maju mogę zacząć ale wolałabym od czerwca w sumie.
Pracowałam w budżetówce, teraz pracuję w państwówce. Nie wiem gdzie gorzej :p mój mąż nadal w budżetówce ale jest informatykiem to ma inne "widełki". U nas zawsze było dużo bab i to było najgorsze. Siedlisko żmij :p Niby takie miłe i wogóle ale jak tylko wyszłaś z pokoju to dupę Ci obgadały. No ale chyba w każdej pracy tak jest. Plus taki, że stabilna praca - bo tego raczej nie zamkną, nie splajtuje :p ale nie ma jak się zbytnio wybić.
-
Hugolina, a może jak olejesz staranie, takie wiesz na 100%, to zajdziesz. Moja koleżanka tak miała. Pół roku się starali i jak stwierdziła że już się nie będzie starać to w sylwestra po pijaku zmajstrowali córeczkę. Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 22:54
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011