Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza34 wrote:Ovitrelle. W zasadzie sa to zastrzyki dla kobiet na pekniecie pęcherzyka tak jak pregnyl ale na mezczyzn jakos tez dzialaja i podnosza testosteron. My jeszcze ich nie kupilismy.
Ahaaaaa myślałam,że jakiś testosteron mu zapisali. No to Ovitrelle drogi -
nick nieaktualnyNo wlasnie drogi i to bardzo i na 6 zastrzykach sie nie skonczy a lekarz i tak nie daje nam szans na naturalne zajscie. Tak wiec w tej chwili jestesmy swiadomi tego ze niski testosteron niesie tragiczne skutki dla organizmu ale czy te zastrzyki bedzie musial brac długo to nie wiemy.
-
Mi się wydaje, że jak dziecko jest gotowe to się po prostu rodzi. Nic nie ma wpływu. Mam koleżankę która dosłownie leżała i pachniała a urodziła 10 dni przed terminem. I doskonale cię rozumiem jangwa, jednak takie doświadczenia zostają w pamięci.
Iza a może warto spróbować a nóż się uda? -
nick nieaktualnyA jest cos takiego? Bo sie nie orientuje. Androlog coś szeptal pod nosem o LH i FSH, nie wiem o co mu chodzilo skoro mąż to ma w normie a wiem ze owitrelle ma wplyw na te hormony a te z kolei wplywaja na poziom testosteronu. Glupia jestem w tym temacie.
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Mi się wydaje, że jak dziecko jest gotowe to się po prostu rodzi. Nic nie ma wpływu. Mam koleżankę która dosłownie leżała i pachniała a urodziła 10 dni przed terminem. I doskonale cię rozumiem jangwa, jednak takie doświadczenia zostają w pamięci.
Iza a może warto spróbować a nóż się uda?
Nie wiem czy warto bo wydaje mi się ze i u mnie jest coś nie tak. Moj lekarz przez kiepskie wyniki mezs nie chce mnie dslej duagnozowac. Wczoraj mialam nerwa i z tego wszystkiego zapomnialam zadzwonic i umowic sie do innej ginki. -
jangwa_maua wrote:Water no moja córka chyba się nie spieszy. Brzuch to mam pod brodą. Skurczy brak... Cisza...we wtorek wizyta i ciekawa jestem czy da mi skierowanie w razie co do szpitala. Jednak wolałbym aby się rozkręciło, bo nie chce leżeć bezsensu w szpitalu a córkę starsza zostawić w domu. Sam pobyt po porodzie mi wystarczy.
-
No ostatnio byłam tydzień po terminie na wizycie i dała mi skierowanie i kazała na drugi dzień iść do szpitala. Więc teraz też z tydzień mogłabym poczekać ale w razie co mieć skierowanie bo wiadomo, że mnie nie odeśla wtedy.
-
Iza34 wrote:A jest cos takiego? Bo sie nie orientuje. Androlog coś szeptal pod nosem o LH i FSH, nie wiem o co mu chodzilo skoro mąż to ma w normie a wiem ze owitrelle ma wplyw na te hormony a te z kolei wplywaja na poziom testosteronu. Glupia jestem w tym temacie.
Dziwne skoro te hormony ma w normie.. znajomy bral kiedyś zastrzyki z testosteronu bo miał za niski myślałam,że to coś podobnego się daje. Ale faktycznie Ovitrelle przepisują.. szkoda tylko,że to taka droga kuracjaale nie rozumiem bo Pregnyl to też hcg i kosztuje grosze więc nie wiem czemu np.go nie przepisują...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez gin zapisuje ovitrelle, ale tlumaczyl mi kiedys,ze to nie jest do konca to samo, roznie pozyskuja hcg, pregnyl z moczu ciezarnych kobiet,a ovi sztucznie i jest ilesrazy silniejsze.
Ja dzis koncze opakowanie progesteronu,nie mam w domu testu heh
Chyba jutro na bete skocze,zwlaszcza,ze silne leki biore....
Milej niedzieli!córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuci a u Ciebie w tym cyklu więcej pęcherzyków się namnozylo?
U nas były sexy wczoraj. Ale ja jestem przed owu dalej. Tak myślę. Jajnik boli w sumie dziś. Wiec owu chybs tak jak zazwyczaj będzie w 13dc czyli jutro w nocy. No ale jak ma się trafić bobo to zolnierze poczekają -
Hugolina
Mnie miesiecznie stymulacja kosztuje ok 400 zlleki + wizyty...
Pecherzyki byly 2, ale nie wiem czy obydwa pekly,bo juz nie bylam po zastrzyku.
Powinnas dostac jakis progesteron,zeby niepekniete sie wchlonely.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 08:50
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny