Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam umowę na 6 miesięcy Odrazu.
to chyba można się starać dalej
wczoraj i dziś mnie śluz zalal kremowy. Ale nie łączę tego z potencjalna ciąża.
będzie co ma być. Nogi mnie wczoraj bolały trochę także pewnie lipa
kehlana_miyu, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
A trochę zmęczona. Kiepska noc. Chłop dostał "gorączki"to zerowy pożytek praktycznie. Mała była nieodkładalna do łóżeczka. Patent na nią ciasny becik na razie działa. Oby w nocy też działał, trochę snu by się przydało. Starsza,zaciekawiona. Pokazywała gdzie ma oczko, nosek, buźkę
. Czasem mało delikatnie podchodzi ale jest dobrze
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 16:59
Hugolina87, Urszulka89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:Iza bo ewidentnie objawy owu. Może teraz będzie jakaś konkretna. Nic ino działać!
Juz po ptokach. Albo cykl bezowulacyjny albo juz pękł a my 4 dni nic i d... z tego,mysle ze jak w nocy coś bedzie to juz bedzie za pozno. Ale i tak nic z tego bo endo. tylko 4-5mm.
Dostalam dupaston na 10 dni i propozycje inseminacji a ze lekarz idzie na urlop to dostalam od razu clo i ovitrelle na kolejny cykl i mam pojawic sie 10dc. Ale wielkich szans nie daje tylko in vitro ze wzgledu na wiek. Starość nas dopadla... -
nick nieaktualny
-
Iza no ten cykl to chyba lipa już.. na edno to się przed owu coś bierze tak mi się wydaje. Może jednak była owu dlatego jajnik boli. Mnie ost cykl cały miesiąc jajniki bolały.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWater ja bym zrobiła glukoze i insulinę tsh ft3 i ft4.
U mnie ponoć też cukier coś może psuć. Ja obstawiam za mała aktywność fizyczna raczej ;] nie to że leżę całe dnie ale wcześniej byłam w pracy po 12 h i trzaskalam z 200 godzin miesięcznie na nogach w ruchu.
A leki jedno leczą a drugie kalecza
water lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozczarowana mialas nick zmienic. Ja zmienie na Zrezygnowana. W tej chwili daje do tylu ze wszystkim. Po pierwsze czuje się jak na jakims wyscigu, wzzyscy ze nie ma czasu, zeby juz, tak jakby w wieku 35 lat wszystkie okna i drzwi sie zamkna i nie bedzie nic. Co do clo i iui to jak mam na to sie zdecydowac jak nie wiem jsk tam moje jajowody czy sa drozne. Kolejny lekarz do bani. Pierwszy raz mnie widzial a niewiele go interesowalo. A takie miał dobre opinie na znanylekarz.pl. Znow zle trafilam.
-
nick nieaktualny