Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jak reagować na te okropne wścibskie pytania: a wy kiedy 2 dziecko?
wczoraj mąż wypił sobie piwo ze znajomym, który się pyta: a ty co tak nie chcesz piwa? może w ciąży jesteś? kurde przecież nie będę mówiła byle znajomym o 5 tyg. ciąży. najpierw muszę powiedzieć w pracy. nie hcialabym żeby się dowiedzieli od kogoś innego.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Iza może głupie pytanie, ale chciałabym dżemy porobić z truskawek. Widze, że stoją już za 8.50zl u nas nie wiem czy jeszcze czekac, bo w tym roku coś szybciej są. Może doradzisz
8,5zl na kg czy lubianka? Ja wg powiedzenia-szewc boso chodzi wiec na ogol robie z resztek co juz na habdel sie nue nadaja ale wtedy czesto sa najsmaczniejsze. To tez zależy od odmiany. My w tym roku mamy pierwszy raz bardzo wczesne, jedna odmiana jest ladna ale druga smaczniejsza. A na dzem to z takich ciemnych, ja zwykle robie z Marmolady ale teraz jest Hanoy tez ciemna. Poczekaj jeszcze, truskawki beda do lipca albo i dluzej, pierwsze zawsze byly drozsze a pozniej bedzie wiecej słońce to i slodsze beda. -
8.50zl za kilogram. Dzięki
Rozczarowana na sciemnialam, że na antybiotyku jestem. A na zwolnieniem szłam od razu, bo raz że mam nadciśnienie a teraz po tym poronieniu to już całkiem. -
nick nieaktualny
-
water sikam jakos w weekend dla swietego spokoju no i uzalezniona jestem
Od 4 lat sikam co miesiac, pominelam chyba 2-3 cykle bo bylam chora albo
nie bylo (wiatropylna nie jestem)
Testy mi maja dojsc poczta do czwartku, 50 chyba
to bede sikac na potege hahaha
Adele noo cos mi sie te hormony nie podobaja wlasnie, ale jak badam, to zawsze sa w super normie. Ja juz nie wiem.
Jesuuu wlasnie mialam grilla z banda muzykow, troche mi szumi haha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
U nas truski po 7 zł.
Co do pracy - chodziłam do 15tc ze względu na podejżenie rwy kulszowej. Pracę mam siedzącą więc czasem jak wstałąm od komputera po kroka nie mogłam zrobićchciałam dłużej ale z bólem i na apapie nie spinałam się.
Miska87 lubi tę wiadomość
-
Jesli kiedykolwiek zajde w ciaze, to powinnam pracowac 6 miesiecy. Ale nie ma szans. Mam PCO, przepukline pepkowa (niewielka, ale jest), po pierwszym porodzie rozdarta szyjka w strzepy, rozwalony kregoslup. No i praca fizyczna jak cholera, wiec nie ma takiej opcji. Chocbym miala za darmo w domu siedziec, nie pojde do roboty i juz! Za dlugo walcze o dziecko, zeby je stracic w pracy
Mam dosyc czasu do emerytury, jeszcze sie swoje narobie
Urszulka89 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyJej, ta godzina, corka nie spi, ja jeszcze kolacji nie jadlam, zająłem się myciem corki a dlugo bylam na polu. Maz jeszcze pracuje. Tak więc zaczelo sie. O ❤ można pomazyc, on będzie sie kladl, ja bede już wstawala, jutro pobudka o 5. Damy rade ze wszystkim.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza nie wiem co ci doradzic..dziwna sytuacja u ciebie. Jak nie mialas jeszcze owu to dupiek sobie ja zablokujesz pewnie. A ktory masz dc dzis? moze @ sama przyjdzie ?
Ja już dzis bez Clo. Cale szczecie bo mialam juz jakies dziwne stany zahaczajace o jakas depreche ...sluz juz sie od wczoraj troche leje. Zobaczymy co gin w pt powie bo jajnikow praktycznie nie czuje...wiec nie wiem czy cos tam w ogole rosnie...
LUCI wszystko ok ? -
Iza34 wrote:Hugolina wstalam razem z toba, przyszlam z pola córkę do przedszkola wyszykowac. Ale zoladek sie domaga. I nie wiem co z tym dupkiem. Powinnam wziac dzisiaj a temp. nadal niska. Czy sugeriwac sie usg czy temp.?