Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wichura witaj i powodzenia
Adele jak po Clo? Przeszla deprecha? :* Ja mialam wszystkie efekty uboczne, procz najwazniejszegoAle powiem ci, ze niedogodnosci fizyczne znioslam dzielnie, tylko te deprechy i psycho-jazdy mnie dobily. Szmergla mozna dostac.
U mnie jakies 5 dni do @ i nic. Ano na @ ani na fasola. I zero witaminek, ziolek i bzdur w tym cyklu. Mam w nosie
Hehehe wlasnie dostalam list ze szpitala, ze mam gina za miesiac. A bylam u lekarza w styczniu, zdazylam zapomniec, ze sie zglaszalamTeraz sie zastanawiam, czy jest sens isc w ogole, bo jestem w klinice prywatnie. Musze poczytac, czy mi przysluguje iui na kase jak mam juz dziecko (bo ivf platne niestety). Jakby co probowalabym na kase a potem dopiero prywatnie
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Iza nie bylo jeszcze skoku o 0,2?
Adele ty tą lutke na plamienia to masz dowcipną czy łykasz?
Wczoraj rozkrecila sie @ wiec akurat jutro zdaze w 3dc skoczyc na badana hormonowWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 07:47
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kat wczoraj bez Clo dobrze się czułam
Iza przez stres nerwy itp też się owu może przesunąć
Pap biorę dopochwowa. Pod jezyk też raz brałam ale i tak miałam wtedy plamienia więc nie pomogła.
Wichura oby szybko poszłooooo kawaaaaa taaaak
Mnie zaczął właśnie mocno boleć jajnik mam nadzieje,że rośnie i to nie owu jeszcze bo męża nie ma od 4 dni dopiero jutro będzie -
Adele pociagne dalej-a przez lutke nie masz problemu z okreslaniem sluzu i ogolnie z nawilzeniem podczas serduszkowania? Bo to ze wyplywa to huk bo sie wkladki zaklada. W tym cyklu znow biore sie za termometr i jak zrobie jutro hormony to moze miala bym szczescie i trafila bym na zapisy do innego gina na NFZ przed moją owu to moze by sprawdzil na usg.. plan mam
(jeszcze bawie sie w NFZ ale jeszcze troche i musze poszukac jakiegos kompetentnego w leczeniu problemow z plodnoscia)
-
pap lutkę biorę 2-3dpo więc nie interesuje mnie już wtedy jaki jest śluz
nie zwracam na niego uwagi i w nawilżeniu też nie przeszkadza
dobrze,że masz plan a jak jakiś lekarz na NFZ będzie ogarnięty to warto próbować -
Iza wczoraj byłam na cyto. Do szpitala N monitoring idę jutro.
Wczoraj pobolewalo mnie podbrzusze i dzisiaj też troszkę. Mam nadzieję ze to nie po wczorajszym badaniu tylko, może coś tam rośnie
Zaczelam sikac na testy owu wczoraj (tez mam jednak fioła). Chce to zweryfikować.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Adele27 wrote:pap lutkę biorę 2-3dpo więc nie interesuje mnie już wtedy jaki jest śluz
nie zwracam na niego uwagi i w nawilżeniu też nie przeszkadza
dobrze,że masz plan a jak jakiś lekarz na NFZ będzie ogarnięty to warto próbowaćpewnie nie.
-
pap to jeszcze masz czas na spokojnie
choc wiadomo lepiej wczesniej sie pobadac. Ja zawsze czulam lewy jajnik no moze czasem prawy zabolal ale rzadko. Na hsg wyszlo,ze prawy jajowod byl przypchany. Teraz czuje i ten i ten. Ale,ze jaka ci nie rosna w ogole na prawym to dziwne. Jak pojdzesz na usg to zapytaj czy sa no i przed owu najlepiej jakbys poszla
-
nick nieaktualnyJeszcze skoku nie mialam, raczej odwrotnie -temp.idzie w dol. Tyle mam pracy ze sama mysl o tym mnie wnerwia ze nie wyrabiam a co dopiero sama praca. Zostala mi 1 redlanka do opielenia a tam łąka sie już zrobila, zajmie mi to jakies 4 godz. A jeszcze stare truskawki musze opielic, slome rozlozyc, wasy z tryskawek podrzucic no i rwac juz truskawki, do tego dom, dziecko, trzeba cos jesc. Wczoraj padlam brudna, czekalam na ciepla wode bo juz nie bylo i mnie zmoglo. Jak opiele moje mlode truskawki to bede szczesliwa, poza tym ciesze sie ze juz z tych mlodych sprzedalam parę lubianek, po trochu dam rade. Jeszcze musze wygospodarowac czas na zrobienie z dzieckiem pracy na konkurs. Niewiele spie, jem byle co, czssu dla siebie zero ale nic na to teraz nie poradze, taki czas. To i u mnie owu moze sie kickac.
-
Iza, rzeczywiście przy takiej ilości roboty z owu mogą być problemy, bo jednak zmęczenie fizyczne może wpływać na cykl. Ale z drugiej strony ja zazwyczaj mam spadek temperatury zaraz przez skokiem temperatury, więc może po prostu owu będzie u Ciebie dziś lub jutro? Ja mam zawsze późno, 17-18dc, a teraz po ciąży to w ogóle w 20-21dc. Więc na monitoringu w 14dc to u mnie niewiele się jeszcze dzieje.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej dziewczyny!
Dawno tu nie zaglądałam. Widzę, że pojawiły się nowe osoby.
Chciałabym przede wszystkim pogratulować JangwieWszystkiego dobrego dla Was! Super, ze córeczka jest juz na świecie
Z tego co też widziałam, to chyba Luci doczekała się dwóch kreseczekWOoooW
Gratuluję serdecznie!!!
Za pozostałe dziewczyny trzymam wciąż kciuki! Adele, Hugolina, Iza, Pap nie poddawajcie się!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Hej dziewczyny!
Dawno tu nie zaglądałam. Widzę, że pojawiły się nowe osoby.
Chciałabym przede wszystkim pogratulować JangwieWszystkiego dobrego dla Was! Super, ze córeczka jest juz na świecie
Z tego co też widziałam, to chyba Luci doczekała się dwóch kreseczekWOoooW
Gratuluję serdecznie!!!
Za pozostałe dziewczyny trzymam wciąż kciuki! Adele, Hugolina, Iza, Pap nie poddawajcie się!
A jak Wy się czujecie?
-
Urszulka89 wrote:A jak Wy się czujecie?
Teraz już trochę lepiej. Weszłam w II trymestr i mdłości pomału mi ustępują. Zaczęły się w 8 tygodniu, kilka razy kończyły się wymiotami, do tego brak energii i senność, ale wychodzę na prostą
U Ciebie już 32 tyg, wow, ale ten czas leciSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Teraz już trochę lepiej. Weszłam w II trymestr i mdłości pomału mi ustępują. Zaczęły się w 8 tygodniu, kilka razy kończyły się wymiotami, do tego brak energii i senność, ale wychodzę na prostą
U Ciebie już 32 tyg, wow, ale ten czas leciPrzy starszej córce nie miałam żadnych takich objawów.
No tak, jeszcze dwa miesiące i oddaję brzuszek w dobre ręce
Nudnej ciąży!
-
Kurde rok temu kupowałam Pregnyl za grosze. Dziś za 10 000j zapalcilam 80zl.. ma zupełnie inne opakowanie niż ten co kiedyś kupowałam nie wiem w czym jest roznica. No nic.. wqrwie się jak kasa w tym miesiącu na tą całą stymualcje pojdzie na marne wrrr