Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzis 16dc. A właśnie temperatura nie skacze tylko jest w miare rowna i niska. Jak owu byla 14dc jak mnie bolaly jajniki to dzis powinien byc juz skok. A jakby skok byl jutro to moge zaczac brac od jutra dupka? Ale probkemy. Jesli to rzecxywiscie bezowulacyjny to bez dupka bedzie długi, z tydz. dluzszy.
-
Właśnie tak się zastanawiam co z tą owu u Izy. U mnie w 10dniu nic nie było widać. Jak pójdę na monitoring w piątek, będzie 14. Jeśli zacznie coś rosnąć to znaczy ze pozniejsza owu. I taka sytuacja mogłaby być u Izy.
No chyba ze one długo rosną. Kurde nic nie wiem.
Kat - orany! Nie miałam pojecia;) ja z kolei mam w domu na dzisiejszy dzień 7testów a nie mam jak wysikac. 2 apteczne i 5 z gratisów po zakupie owu. Jak zaczynałam plamic na tydzień przed @ to sensu nie było. Ostatnio siknelam bo się łudziłam i trochę z nostalgii
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Nawet nigdy bety nie robiłam. W pierwszej ciąży zrobiłam 1 test.po tygodniu poszłam do gina. Zbadala ginekologicznie i stwierdziła że macica rozpulchniona. Dała luteine pod język. I poszło.
Rok temu 2 kreski potwierdzilam 3 testami. No ale wiadomo jak się skończyło.
Nie wiem jak teraz będzie. Bo przecież będzie...2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Iza34 wrote:Dzis 16dc... Jesli to rzecxywiscie bezowulacyjny to bez dupka bedzie długi, z tydz. dluzszy.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyOstatni cykl byl 35dni. Nie mierzylam temp.wiec nie wiem czy byla owulacja, jak byla to ok.22dc. Czy jak ten bylby taki sam to czy 14dc moglo jeszcze nie byc dominujacego pecherzyka? A to plamienie lekarz uznal za owulacje ale wg mnie brudne brazowe nitki a nie delikatnie rozowo jak pisza to nie owulacja. Pal licho, dupka nie biore, @ kiedys sama przyjdzie, nie zalezy mi na czasie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWogole ten lekarz jakis dziwny, badan za bardzo nie chciał zobaczyć, wcisnelam mu wynkki męża, moich nie chcial, pytalam o meza to stwierdzil ze mezczyzn sie nie leczy bo to nie daje efektu, pytalam o ovitrelle dla meza to ze nie ma sensu brac, pytalam o suplementy-moga pomoc, moze sobie lykac. Nie zainteresowaly go mojr badania, tarczyca, tylko z gfubej rury in vitro lub inseminacja j nidgo w gabinecie, ake pytanie o droznosc jajowodow nie padlo.
-
Iza no to sama sobie odpowiedzialas postem u jakiego lekarza bylas.. badan nie chcial, witaminki mozecie sobie lykac i zaprasza na in vitro.. tak-mozna mu wystawic ocene w necie. Mniej niz zero.
water lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap86 ale masz statystyki:) właśnie Ci wyrównałam (ilość postów=ilość polubień)
No ale co zrobić, jak masz rację. Też uważam, że ciśnie na in vitro bo to jego zarobek. Żeby nawet na badania na spojrzeć?!?2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
dzisiaj jestem trochę zestresowana. aplikując luteine dp zauważyłam szyjkę dosyć nisko. a przez ostatnie dni była bardzo wysoko. ja pinkole co się dzieje?
wizytę mam dopiero w 7tyg. czyli za dwa tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 14:27
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
Rozczarowana wrote:dzisiaj jestem trochę zestresowana. aplikując luteine dp zauważyłam szyjkę dosyć nisko. a przez ostatnie dni była bardzo wysoko. ja pinkole co się dzieje?
wizytę mam dopiero w 7tyg. czyli za dwa tyg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny