Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Ach i jeszcze-hugo i adele mowicie,ze po lutce czy tam dupku minely Wam plamienia? I nie wrocily jak przestalyscie brac?
Ale chodzi o to czy jak po 10 dniach odstawiam czy nie ma plamień? -
nick nieaktualnyA, chyba znam przyczyne kaszlu u corki - zla kombinacja lekow. W sobote bylo naprawde powaznie, wczoraj niezakaslala ani razu. Tego wziewnego sterydowego nie bierze sie z lekami przeciwwirusowymi typu neosine, tak wyczytałam w ulotce, corka sama nie chciala brac wziewow, odstawilan i minelo. Ufff...
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:Mam pytanie jeszcze jedno dziewczyny (choc chyba juz pytalam)- jest jakis tam pakiet ginekologiczny u mnie w przychodni za 79zl i tam jest LH FSH edtradiol Prolaktyna i prog ale oprocz proga to te badania robi sie 3-5dc prawda? Czyli pozniej po owu musiala bym dodatkowo isc zbadac proga bo ten z tych poczatkowych dni cyklu tak czy siak bedzie niski bo to faza fl. Dokupie sobie jeszcze tsh do zbadania.
Ja prolaktynę, proga i LH robiłam w tym samym czasie co proga czyli po owulacji.
-
nick nieaktualny
-
Adele no chyba tak-chyba o tym mowie(sama juz nie wiem hehe) no bo u mnie teraz jest tak,ze owu wg testow i temp wypada ok15-16dc a plamic zaczynam juz 25dc a okres dopiero po jakichs 2-3dniach od plamienia. Wiec rozumiem,ze gdybym brala proga na te plamienia to powinnam brac 10dni po owu,zrobic test i jak negatywny to odstawic i za pare dni powinna byc od razu @ czerwona a nie plamienie-tak macie po uregulowaniu?Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
no to ja miewam te plamienia na 7-8 dni przed @. Potem bywa, ze zanikają, by tuż przed samą @ (1-2 dni)znów się pojawić.
Gin powinien dzisiaj z miejsca mi coś dać.
Kurde rozmawiałam z koleżanką, która 4 lata po odstawieniu anty się starała i mi powiedziała, że seksy co 2-3 dni są bez sensu. Że za często - wg jej gina.
Jedni mówią że codziennie, drudzy co 2 dni, a teraz, że rzadziej?
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
pap przeważnie 5 dni z czego 2 ost to plamienie. Po lutce @ nie rozkręca mi się już plamieniem tylko jest w końcu jak kiedyś,że idę sobie do łazienki a tam
@ hehe
water ja już nie wiem jak lepiej -
Urszulka89 wrote:Dziewczyny dacie radę, napewno! Ja też czasami się zastanawiam jak młoda daje popalić. A jesteśmy na etapie pyskowania a nieeee, młoda uważa, że wyraża swoje zdanie i nikt jej nie słucha
czasami jak się wkurzy to trzaska drzwiami - a ma dopiero 7 lat. W 99% procentach przychodzi z płaczem się przytulić, bo doszło do niej co zrobiła. I zastanawiam się, jak to będzie jak już mała się urodzi.
hahaha.
u nas jest tak samo. syn nie pysku tylko MÓWI!
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
water wrote:no to ja miewam te plamienia na 7-8 dni przed @. Potem bywa, ze zanikają, by tuż przed samą @ (1-2 dni)znów się pojawić.
Gin powinien dzisiaj z miejsca mi coś dać.
Kurde rozmawiałam z koleżanką, która 4 lata po odstawieniu anty się starała i mi powiedziała, że seksy co 2-3 dni są bez sensu. Że za często - wg jej gina.
Jedni mówią że codziennie, drudzy co 2 dni, a teraz, że rzadziej?
w naszym szczęśliwym cyklu było na spontanicznie 3 dni pod rząd a później tylko dzień przerwy i znowu dwa dni.
porostu była majówka, mój mąż nie pracował i go ochota co chwile nachodziła. a normalnie wiecznie zmęczony zasypia jak tylko spotka się z poduszką.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Adele27 wrote:pap przeważnie 5 dni z czego 2 ost to plamienie. Po lutce @ nie rozkręca mi się już plamieniem tylko jest w końcu jak kiedyś,że idę sobie do łazienki a tam
@ hehe
water ja już nie wiem jak lepiejSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap nie mam plamień w trakcie jej brania. Teraz będę na niej 4 cykl i nie będę raczej jej odstawiać. Chyba,że się kiedyś wkurzę i rzucę w piz*u te starania i wtedy zobaczę czy bez niej znów plamię hehe
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 14:46
Iza34 lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
Ech, a mi się strasznie dłuży czas do dni płodnych. Mieliśmy z mężem chwilę dla siebie, bo synek był u moich rodziców, a taka myśl z tyłu głowy, że przyjemność była, ale taka niepraktyczna, bo u mnie fabryka otwarta dopiero za tydzień
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Adele27 wrote:pap nie mam plamień w trakcie jej brania. Teraz będę na niej 4 cykl i nie będę raczej jej odstawiać. Chyba,że się kiedyś wkurzę i rzucę w piz*u te starania i wtedy zobaczę czy bez niej znów plamię hehe
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele stosujesz ta dowcipną? 50czy100? No zrobie teraz ten pakiet co pisalam wyzej w 3-5dc a potem proga dwa razy po owu, troche mi forumowiczki pomoga w interpretacji a potem do gina z ciezkimi argumentami
jeszcze ta prolaktyne po obciazeniu bym zrobila(moze namowie gina) ale czytam,ze teraz sie od tego badania odchodzi.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap z mojego doswiadczenia-jak prolaktyna n czczo wyjdzie ok to nie rob tej z obciążeniem. Szkoda twojej kasy, czasu i zdrowia. Tak zdrowia pod katem nerwow bo mi wyszla mega duza po obciazeniu i juz 4 lekarzy mi powiedzialo ze to jest dobry wynik a ja nadal nie czuje sie spokojna.