Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Owu miałam w 15 dc. Negatywny test w 12 dpo, pozytywny wyszedł w 14 dpo.
W poprzednim cyklu bralam luteinę po owu przez 10 dni. W szczęśliwym cyklu od 5dc brałam clo przez 5 dni. Później byłam 2 razy na monitoringu. 3 dpo zaczęłam brać luteinę.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
przed braniem luteiny i clo owulację miałabym dopiero gdzieś w 22dc. moje cykle trwały 35-40 dni. i to był chyba największy problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 23:26
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozczarowana dajesz nadzieję
ja nie mam nic na tą drugą fazę ale myślę że proga mam wysokiego bo mega wkur.. Od paru dni
temp ponad 37 cały czas u mnie. Ale tak czy inaczej nie liczę na dwie kreski teraz.
Iza mój syn ma kaszel już z półtora tyg. Nie wiem jak go wyleczyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina a probowalas inhalacji z ectodose? To jest sol z jakims czyms naturalnym co dziala jak steryd a nie jest sterydem.
Nierozumiem tego jak to jest, te najwieksze dewotki to w rzeczywistosci podle i zawziete baby. Nie chce zadnej z was obrazic, to takie moje spostrzezenie jak patrze na moja tesciowa. -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Hugolina a probowalas inhalacji z ectodose? To jest sol z jakims czyms naturalnym co dziala jak steryd a nie jest sterydem.
Nierozumiem tego jak to jest, te najwieksze dewotki to w rzeczywistosci podle i zawziete baby. Nie chce zadnej z was obrazic, to takie moje spostrzezenie jak patrze na moja tesciowa. -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Kochana mam pytanie. Czemu wy do iui nie podchodzicie? Mi gin z taką morfologia jak ma twój mąż. Moj tez taką mial w lutym to powiedział ze tylko iść na iui bo naturalne poczęcie to jak wygrać 6 w totolotka. Wiem dolujace to bylo ale niestety prawdziwe.
Juz ci pisze- w klinice nieplidnosci bylismy tylko u androloga ktory od razu wysyla nas na in vitro bo patrząc na nasz wiek to szkoda czasu na iui bo i szanse niewielkie. Podobno najlepszy androlog w stolicy. Krotko i na temat. U zadndgo gina w klinice nieplodnisci jeszcze nie bylam. Jutro ide do "niezaleznego" od zadnej kliniki gina. Zobaczymy co on powie. Troche trudno bedzie bo chcialam wejsc z mężem do gabinetu ale córkę zabieramy ze soba. -
nick nieaktualnyWg badan wszystko u mnie ok. Tarczycowe, glukoza, insulina, hormony ok, przeciwciala przeciwplemnikowe ujemne. Obstawialabym niedroznosc jajowodow po cc lub zbyt cienkie endometrium bo ostatni gin.rzucil cos 5-7mm czyli wg niego w normie (w jakiej normie jak to byl 23dc, 5dpo?). Bo patrzac na meza to jego morfologia rok temu byla w porzadku, jak to okreslil androlog "miodzio". Cos sie u niego spie... i ni cholery nie wiemy co poza tym testosteronem. Obstawiamy ciagly stres, pracujemy na swoim, u siebie i dla siebie ale "byla szefowa" czyli tesciowa nas tu wszystkich powykancza.
-
Hugolina87 wrote:U mnie termin 28 lub 29 maja dopiero
Adele jak się czujesz po clo?? 0
) bo jakos kolo25maja ale cos juz dzis moje pozytywne nastawienie mnie opuszcza..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Juz ci pisze- w klinice nieplidnosci bylismy tylko u androloga ktory od razu wysyla nas na in vitro bo patrząc na nasz wiek to szkoda czasu na iui bo i szanse niewielkie. Podobno najlepszy androlog w stolicy. Krotko i na temat. U zadndgo gina w klinice nieplodnisci jeszcze nie bylam. Jutro ide do "niezaleznego" od zadnej kliniki gina. Zobaczymy co on powie. Troche trudno bedzie bo chcialam wejsc z mężem do gabinetu ale córkę zabieramy ze soba.
no ale to fakt bywało różnie. Na iui też jeździmy we trójkę. Mąż idzie oddawać żołnierzy to ja pilnuje młodego. Na godzinkę idziemy na spacer lub kawe i wracamy. Ja ide na iui a młody siedzi z tatą. I jakoś dajemy rade.