Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hugo lina nauczylam się czegoś nowego.
dzięki
mężowi tez posłał zdjęcie. widzieliśmy się tylko rano jak robiłam pierwszy. w sumie dzisiaj zrobiłam 3 testy. hahaha. wariatka.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Żeby wszystko było dobrze. rok temu regularnie brałam wotaminki przez kilka miesięcy. a jak olałam witaminy to dwie kreski. i tutaj znowu stres dlaczego nie brałam teraz. no może jakieś 3 razy wzięłam.
chyba ucałuję mojego giną za clo, bo to chyba jej sprawka. a może udało się bo serduszkowalismy codziennie przez 5 dni, bo prawie wypadła majówka. i w ogóle nie robiliśmy dzidziusia tylko pod wpływem % w Zakopanem fasolka powstała.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Chciałbym tą wiadomość wykrzyczeć! ale postanowiliśmy do wizyty nic nie mówić.
dobrze że mam was. chyba by mnie rozniosło. hahahahaPaula_shells lubi tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana no są prawdziwe dwie kreski! Ekstra!
jest Fasol!!!!
Co do informowania to ja chyba przez pierwszą szybką stratę trzymalam jezyk za zebami w ciazy z synkiem. Wiedziala tylko moja mama i oczywiscie maz.tacie powiedzialam jak na usg zabilo serduszko a tesciom to w ogole dopiero w 13tygWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 22:01
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Rozczarowana, ty chyba bladej kreski nie widziałaś
Mi się zdarzyło rozebrać test na części pierwsze, żeby pod światło coś wypatrzeć
To są piękne dwie kreseczki i nic innego niż ciążę na pewno nie oznaczają! Gratulacje!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzis 23dc, mierze caly tydzien rano temp tak zeby zobaczyc co sie dzieje (nie mierzylam w 1fazie tylko dopiero jak juz szyjka sie zamknela i sluz byl nieplodny) i teraz mam ciagle 36,90 (termometr sie nie zepsul hehe, czasem pokazuje 36,93 a pozniej 37z kawalkiem) a w poprzednich cyklach miewalam 36,70-36,85 i tak skakalo codzinnie. No ciekawe.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt