Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Urszulka, u Ciebie juz 30tc, jejku kiedy to zlecialo! Ja czasem gubię się w którym tygodniu jestem tak szybko mi czas leci
Rozczarowana, bierz lutke i czekaj spokojnie na wyniki, niestety nic nie przyspieszysz.
Noo zleciałoa młoda we wtorek ważyła już 1,5kg :p
Leci czas leciDoveLove, Vaina lubią tę wiadomość
-
water wrote:właśnie zamawiam na all testy owu i tak sobie myślę, 20 nie zamówię, bo jakby co, to będzie na dłużej, 50 nie zamawiam, bo przecież 'zaraz' zaskoczy. krakowskim targiem biorę 30, najwyżej wyrzucę, bo Wam też się nie przydadzą, bo zaraz u wszystkich zaskoczy
przy starszej w szczęśliwym cyklu zobiłam zapas podpasek bo były na promocjiwater lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Jeśli wzięłaś to dobrze, napewno nie zaszkodzisz
a test najlpiej wykonaj jutro rano z porannego moczu. Często w tak wczesnej ciąży popołudniu czy na wieczór może nie wyjść i to będzie niepotrzebny stres.
kurcze teraz sobie uświadomiłam ze w nocy synek nas obudził, bo go brzuszek bolał. I jak już wstam to poszłam się wysikać. wiec 4 godziny później mój mocz już nie był tak skondensowny jak powinien być poranny. ale jaj. pewnie dlatego ta kreska taka blada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 13:01
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
kurcze ale z tym oddawaniem brzucha to faktycznie działa.
nie spodziewałam się tego.
mój mąż miał przeczucie. mimo testu negatywnego dwa dni temu, powiedział ze jemu i tak się wydaje ze jestem e ciążyDoveLove, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
Urszulka89 wrote:Ja zaszłam w ciąże kiedy zrobiłam zapas testów owu i ciążowych :p
przy starszej w szczęśliwym cyklu zobiłam zapas podpasek bo były na promocjiUrszulka89 lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Ja w grudniu się śmiałam do kolezanki, która miała termin że przejmuje jej brzuch i tak też wyszło. Także dziewczyny szykujcie się
Taaak, maj się kończy i w następny msc kolejne zaskoczą -
To widzę, że mój brzuch przejęty
super
.
Mała na świecie. Atrakcje typu oxy mnie nie ominęły. Dopiero po zzo się ruszyło. 11:18,57 cm i 3600 g.Vaina, DoveLove, moniśka..., Adele27, KAL, Urszulka89, Miodunka, water, Iza34, kehlana_miyu, Hugolina87, aLunia, Paula_shells, karolcia87, magdis, chabasse lubią tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:To widzę, że mój brzuch przejęty
super
.
Mała na świecie. Atrakcje typu oxy mnie nie ominęły. Dopiero po zzo się ruszyło. 11:18,57 cm i 3600 g.water lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami