Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
water no walsnie piszac to wiedzialam,ze dostane zjebe hehe
Luci dostalam wtedy w 12dc tyle wiem a ile mial pecherzyk to nie wiem bo mi lekarz nie powiedzial a ja nie zapytalam... on w ogole malo co mowil wielki spec od nieplodnosci... tu chodze do zwyklego gina i wszytko mi pokazuje i mowi -
Lucecita wrote:a no widzisz, tak to z tymi ginami jest
szkoda, ze przez tyle czasu nie miałas zadnego monitu, bo to ponoc roznie bywa, jednym pekaja ok 20mm, innym pozniej, no nic juz nie poradzisz
No szkoda ...jeszcze może byc,ze w ogóle mi nie pękaja..
-
nick nieaktualny
-
Jak was czytam, to zazdraszczam ginow, jacy by nie byli, powaznie. Mi wcisneli Clo na 7 miesiecy, zero monitorka, zastrzykow, nic. I dupa z tego wyszla.
Adele marudziszhaha Bierz co trzeba i tyle. Wiem, ze to meczace, ale ja bym reke oddala za opieke, jaka wy w Pl macie.
Mi tu chca zrobic 3 iui bez wspomagaczy. Juz panikuje, ze nie wyjdzie, bo mi jajca nie popekaja i bez lutki i wogle.
Hugo mnie tak leb nawala, ze rzygneA do roboty musze isc, nie ma zmiluj sie
Kombo - migrena i @.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
No marudze wiem.... tak to jest jak chce sie wszystko zrobic zeby sie udalo... dobra juz nie bede marudzic..
no moze troche heh
Kat oni u ciebie to w ogole dziwnie podchodza.. tu to chyba bez lekow iui nie robia.. no nie wiem. Ale pisalas,ze masz lutke i ja bedziesz brala na iui ta?
-
Witajcie, mam córeczke 2 letnią i od jakiegos roku staramy się (raz mocniej raz bardziej na luzie) o drugiego dzidziusia. Od jakichs 2 miesiecy obserwuje cykl bardzo dokladnie, a w tym miesiacu pierwszy cykl z luteiną. W pierwszą ciaze zaszłam w pierwszym cyklu z luteiną i moze to mi tak dziala na psychike ze teraz moze też stanie się cud i się uda. o Córke staralismy sie 5 lat.. mam nadzieje ze teraz szybciej pojdzie.
Btw. dziś 31 dzien cyklu (mam cykle 32-34 dniowe). Jutro zatestuje jesli nabiorę odwagi bo przeraza mnie fakt rozczarowania i smutku przy braku ciazy a pamietam jakie to było bolesne i dołujące...
Kiedys plakalam w duchu gdy slyszalam od kolejnej kolezanki ze zaszla w ciaze a nam sie nie udawalo... zaszlam jako ostatnia z najblizszych mi kolezanek. A teraz? co rusz kolezanki piszą mi ze zaszly w druga ciaze i znow czuję to uklucie w sercu choc bardzo im gratuluję. -
Adele bzykaj bzyk jeszcze o piatkowego monitoringu :p
Water ty tez dzis jeszcze zbalamuc meza.no jak trzeba to trzeba hehe.
Ja wczoraj bylam ledwo zywa.przeziebilam sie cholerka.temperatury dostalam i musialam fervex na noc lyknacdzis bez dwoch ibupromow to bym sie nie podniosla do pracy.. a trzeba. Udalo mi sie dostac termin do jakiegos innego gina u mnie w przychodni w 17dc to poprosze o usg zeby zobaczyc co i jak czy cos widac slady owulacji! I moze go namowie na dupka znowu.przepisal by mi ze 3opakowania. Jeszcse przed tą wizytą zrobie sobie lh i estradiol zeby miec info jak hormony przed owu sie zachowują. No i od dzis wypadalo by zacząc bzykanko co2dni ale nie wiem jaka bede wieczorem przez to przeziebienie..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Aleksia witaj
to kciuki za test
5 lat to sporo
oby szybciej teraz zaskoczylo. A jaki byl problem przy pierwszej ciazy ?
water no w koncu....
pap taaaaaaa bzykaj bzykaj latwo sie mowi -
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za was zrby te stymulacje, leki cos daly. Ja chyba musze odpuscic ten i kolejny cykl, zapie...rowny, wczoraj kolacji nie jadlam bo nie mialam kiedy, padlam z dzieckiem, dzis wstalam o 5 rano, dzis 22dc z ja nie wiem co i jak, w jakim punkcie jestem. Trudno sie mowi, cos się poprzestawialo, moze teraz jakis lekarz zacznie cos działać. Zapusze sie gdzies na lipiec.
-
nick nieaktualny