Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele co Ty mowisz! Jeszcze nie pekly? A temp Ci juz skoczyla? O kurde to znaczy,ze naprawde trzeba bzykac po skoku! To ja w tym cyklu od 10dc zaczynam co 2dni gdzies do 18dnia hehehe. Moze taka metoda zaskoczySzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele co miesiąc masz to samo, rzucasz się na tego męża ledwo płodne się zaczną i zanim dojdzie do owulacji, już macie dość
a co do wykresu, to ja tam skoku nie widzę, pozornie sie tak wydaje bo tym duzym spadku, ale przeciez 36,40 to temp. z twojej 1 fazycórka- 2011
syn- 2019 -
Luci 36,4 juz mialam po owu. W 1 fazie tez taka mialam to fakt. Ale spadek mam przewaznie 36,2 a pozniej skok najpierw na 36,4 a pozniej juz wyzej. Teraz bylo duzo
bo sie z mezem tydzien nie widzielismy hehe
-
Przeważnie tak miałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e7717e63ecf.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86410eb07c6e.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa42eea08eea.png -
Musze się wam pożalić, wiedziałam że z tego cyklu nici, ale że poprzedni miałam 40 dniowy to liczyłam że ten podobnie będzie bo na 7 czerwca mam wizytę u gina i liczyłam że to będzie w okolicy @ i da mi jeszcze clo, a tu dziś już czerwieni się a dziś jest 28 dc. Niech to jak człowiek poprzdni cykl chciałam normalny i 40 dni, ten chciałam długi i co 28 - normalnie mam koło 31, czemu to tak jest że zawsze na odwrót
Liczyłam że dostanę clo i coś może ruszy a tak pewnie znów będzie bezowulkowy, tzn nie wiem czy poprzednie takie miałam ale tak mi się wydaje.
Zawsze pod górkę ... A na dodatek urwisowi własnie zaczyna sie pierwsza 3 wyrzynać a ponoć trójki najgorsze - teraz już wiem skąd ostatnio takie ciekawe noce mamy06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Fuck!
Lecę przez pół miasta znaczy jadę, żeby zdążyć do gina. Wpadam a tu kartka, ze dzisiaj nie przyjmuje.
No i cholera teraz nie wiem czy pękło czy bzykac na królika dalej. Maaaaamo!
Może mogłam iść do innego gina, która dzisiaj tam też przyjmuje, może by zajrzała chociaz. Kurcze a ja odwrocilam się na pięcie i poszłam.
Jak tydzień temu dzwoniłam i się upewnilam to przyjmował. Dzisiaj odpuscilam i dooopa.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Lucecita wrote:hej,
trzymam kciuki za wasze stymulacje dziewczyny!
u mnie jeszcze tydzień do 1 wizyty,doczekać sie nie mogę i stresuję potwornie, ale co zrobić, pozostaje pozytywnie myśleć i czekac
tak samo jak ja. za tydzień pierwsza wizyta. bardzo się stresuję.
okazało się ze szwagierka od 2 tyg miała jakieś krosty i w piątek lekarz jej powiedział ze to półpasiec. no i zawału dostałam. kurde niby teraz już nie zaraża ale mogła zarazić i coś się we mnie kuje!
ja pinkole nie może być spokoju.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyA mi bocian nad głową latał dziś.
w pracy chyba miałam lekka gorączkę bo się dziwnie czułam jak nietomna taka i było mi mega gorąco jak po tym clo w nocy. Wg apki @ w środę ma być. Szkoda że testu nie kupiłam. Dziś mnie cycki bolały ale już przestały także nie ma raczej nadziei.
-
Hugolina87 wrote:A mi bocian nad głową latał dziś.
w pracy chyba miałam lekka gorączkę bo się dziwnie czułam jak nietomna taka.
Dawaj mnie tu tego bociana, bo coś czuję, ze Ci bejbisia podrzucił2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017