Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
trzymam kciuki za wasze stymulacje dziewczyny!
u mnie jeszcze tydzień do 1 wizyty,doczekać sie nie mogę i stresuję potwornie, ale co zrobić, pozostaje pozytywnie myśleć i czekacAdele27, kehlana_miyu, magdis lubią tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
Adele no to trzymam! Trzymam kciuki za pekniete jajca! I obys wreszcie na tej stymulacji zaskoczyla!!! Ale przypomnij mi jak to sie stalo w ogole,ze gin dal Ci to clo. Tak ci dal bez badan hormonow? Ja sie poki co bym nie zdecydowala na stymulacje jesli by nie bylo trzeba bo bym sie bala ciazy mnogiej hehe. Jedno jeszcze dziecko tak ale dwoje i dp tego moj dwuletni szogun to za duzo heheSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele o której lecisz do gina?
Ja chyba też pójdę ale dopiero na 15-16sta. Właśnie po to, że jakby trzeba było to znow się bzykniemy.
Strasznie ciężka ta robota z robieniem maluszka.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Ooo Adele właśnie mam taki sam. Tak szklisty. Nic nie rozumiem. Kurde.
Dobrze ze idziesz na 9ta będziesz wiedzieć wcześniej. Daj znać co i jak.
Mnie dalej wychodzą 2 kreski, a jeszcze 5minut.
No nic trzeba będzie bzykac dalej. Nie wiem jak mi to mąż zniesie, a i dla mnie samej to takie na początku jest nie fajne. Bo oboje wiemy że 'trzeba'. Na szczęście M nie ma problemu z gotowością2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Dzisiaj mam 17dc ale to mój pierwszy monitoring więc nie wiem kiedy u mnie owu. Niby wszystko czuje jak w poprzednich ale bejbisia nie udało się zrobić.
Na testy sikam 2x dziennie i nigdy wvczwsniej nie miałam tak, żeby przez 2dni miec test pozytywny a co dopiero 3 dni2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
water ja zawsze mam owu testy pozytywne przez dwa dni.
Adele wiesz co, ten bol jest wiekszy po Clo, chyba to jakos tam lepiej wsio rosniePoza tym mi sie wydaje, ze jak juz pecherzyk peknie i plyn sie rozlewa, to tez czasem bardzo boli.
A ja dalej czekam na @ jednak, falszywy alarm byl przedwczoraj. Brzuch troche bolal, ale dzisiaj to juz na bank bedzie. Cyce bolaly lekko dwa dni a dzis juz nic, no i glowa naiwania.
EjPierwsze pisklaki dzisiaj ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:38
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele no właśnie..fuck ;/
KatKiller może jednak się nie rozkreci. Co do testów owu dzisiaj 3 dzień. Zrobię jeszcze wieczorem. A po południu potwierdze u gina bo to są jaja.
Ps. Ubilas gada??2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Witaj moja @, me serduszko ukochane.
To jest najpiękniejszy widok jaki pragnę widzieć ranem.
Okropny wirus panuje teraz. My z mężem musieliśmy na antybiotykach skończyć, synek też z nami się męczył. Już trzeci tydzień, ale powoli wychodzimy. Mi tylko kaszel został. Hugo zdrowia.
U mojej mamy tak wszyscy chorowali, mama najgorzej. A teraz moja corka ma katar. Dzis jeszcze poszla do przedszkola bo prace na konkurs musiala zaniesc ale co bedzie jutro i dalej? Poza tym w srode jest piknik rodzinny, skwar ma byc a my z dziecmi mamy isc hen gdzies przez pola ponad 3 km do swietlicy wiejskiej, tam bedzie ten piknik i obchody 100-lecia odzyskania niepodleglosci. I moje dziecko powiedzialo ze nie idzie bo kolega jej powiedzisl ze jest tam prawdziwy niedzwiedz i teraz sid boi. Dziki to mozna spotkac ale niedźwiedzi u nas nie ma. -
No i nie miałam jeszcze owu.... Ehhhh dalej są 2 jajka 25 i 26mm dostałam Pregnyl no i mamy działać. Gin mówił,że już są idealne do pęknięcia. Za tydzień kolejny monitoring.. już mam dosyc tego jezdzenia.. no i niepotrzebnie zesmny z mężem 3 dni pod rząd
fuck
A najlpesze,że dziś już miałam skok temp. Spory. Wstawię wam zaraz wykres. Jeszcze się okarze,że u mnie owu jest po skoku temp heh a my rzadko kiedy z mężem się bzykaliamy po skoku...zwala -
Adele27 wrote:No i nie miałam jeszcze owu.... Ehhhh dalej są 2 jajka 25 i 26mm dostałam Pregnyl no i mamy działać. Gin mówił,że już są idealne do pęknięcia. Za tydzień kolejny monitoring.. już mam dosyc tego jezdzenia.. no i niepotrzebnie zesmny z mężem 3 dni pod rząd
fuck
I dalej ♡
Adele a ten pregnyl to na co?to progesteron jest? Nie mógł dac nic na pęknięcie? Tzn czy wytłumaczył swoje działania, dlaczego tak a nie inaczej?
Okaże się, że całe życie źle się bzykamy a to pierwsze to tak sie udało
..2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Adele ale jesli chlopcy twojego meza sa ok, to powinni tam sie blakac kilka dni
Jak daje chlopak rade, to go ganiaj no! Dzien przerwy i hop
water nieee, ja tu z wiatrowka smigam co chwile hahaha
Waclaw zyw i skaczacy
A @ bedzie na pewno, bo sikalam i bialo.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning