Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele a Twój mąż morfologie ma 4%?
Bo mi gin powiedział że to może być już jakiś problem. Zwłaszcza jak za często się ❤️ że w każdym wtrysku nie ma tylu żołnierzy co się zbiera do badania więc ilość mniejsza a zdrowych 4% to nie jest super liczba bo to minimumWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 14:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Adele a Twój mąż morfologie ma 4%?
Bo mi gin powiedział że to może być już jakiś problem. Zwłaszcza jak za często się ❤️ że w każdym wtrysku nie ma tylu żołnierzy co się zbiera do badania więc ilość mniejsza a zdrowych 4% to nie jest super liczba bo to minimum
Dlatego my nie szalejemy tylko co 2 dni. -
nick nieaktualnyMoja tesciowa przeszla dzis samą siebie. Najmlodszym wnusiem to by sie zajmowala, mi mowi prosto w oczy ze nie ma czasu na moja córkę. Poza tym pofukala sie bo ludzie do pracy przyjechali bo za wczesnie, miala sprzatac pokoje dla nich i udala ze zle sie czuje i ja z mezem musielismy dzis to zrobic. Tak robila zeby tego nie sprzatac a od jesieni to ona rupiecie tam znosila.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Jestem bliska wykasowania konta na facebooku. Noz wkurza mnie, pelno dzieci sie rodzi, brzuchy pokazuja albo z dzis świeżo wysikany test ciazowy.
Twoja teściowa przegina, jak można takie głupoty dziecku o matce mówić, z tym piciem.
Mi już przeleciało pół roku w nowej pracy i ciąży brak. W sumie czasu na starania tym bardziej, mąż codziennie wraca koło 22.00. A niedziela to odpoczynek od kochanego bachorka.
Cały czas Was czytam
Luci, rozczarowana jak się czujecie?
Jangwa teraz nocki zarywa. Czekać tylko aż się posypią kolejne rozwiązania.
Jutro termin @, oby się nie spóźniała, nie chcę się na weselu z nią bawić. Panikuję, bo synek zostaje z moją mamą a my jedziemy 200 km na wesele na Mazury. -
Gibonek fajnie miałaś. Morze... my wczoraj poszliśmy w 3ke na rowery, super odskocznia od myślenia 'uda się czy nie, pekly a może nie'
Teraz ciągle mysle czy owu juz była, test o 21 dalej z dwiema kreskami. Wiem ze nie są miarodajne ale nie wiem o co kaman. Jeszcze nie miałam takich wyraźnych przez 2 dni.
Wczoraj moja znajoma na insta wrzucila fotkę z cycem podczas karmienia. Kur...fa sorry wszystko rozumiem też jestem za naturalnym karmieniem ale gdzie jakaś intymność?!?! BleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 23:59
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyA ja dalej mocno przeziębiona
dziś już głowa doszła. Na szczęście mój M wrócił więc małego zawiezie do pkola na później to sobie pospi normalnie bo przez to wstawanie wcale nie chodzi spać wcześniej a poporostu śpi w dzień. Byle do środy
Mi cycki już opadają także @ będzie. Może jutro skoro o dziej owu się przesunela. Dziś nie wiem. Czy nie mam gorączki w ogólezaraz będę mierzyć bo tak się czuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW wogole w sobote pomyslalam ze miedzy mna a mezem taka sielanka ostatnio, zadnej klotni. No to mam-wczoraj bylo spiecie o samochod, mąż chce kupic duzy, ja chce taki ktorym bede jezdzic a nie krowę którą nie będę umiala parkowac bo mam z tym ogromny problem. Musze z nim pogadac jeszcze.
-
Ja dziś na monitoring jadę zobaczymy czy mi się objawy pokrywają wszystkie ze sobą.. bo temp dziś skoczyła do góry ale śluzu rozciągliwego ciągle nie było a teraz mam mocny ból owulacyjny więc też nie kumam. Skoro temp skoczyła to już po owu a ból teraz nie do zniesienia.. myślałam,że tak boli jak jajko pęka a nie jak pięknie choć tak też niby może być.. okarze się wszystko na USG
Pap daj znaka po wizycie. Idziemy chyba tak samo w tym cyklu
Water no ja na testach owu się nie znam
Iza wiadomo lepiej się parkuje mniejszym chybaale sama mam większy
nie lubię małych samochodów
-
Witaj moja @, me serduszko ukochane.
To jest najpiękniejszy widok jaki pragnę widzieć ranem.
Okropny wirus panuje teraz. My z mężem musieliśmy na antybiotykach skończyć, synek też z nami się męczył. Już trzeci tydzień, ale powoli wychodzimy. Mi tylko kaszel został. Hugo zdrowia.
-
Adele tą temp sie tak mocno nie sugeruj. Ona tez moze skoczyc podobno przed lub po owu.najbardziej miarodajne bedzie u ciebie podgladanie. Ale ja nigdzie nie ide do gina hehe
ja mam dzis 6dc i od dzis zaczynam mierzenie temp i obserwacje sluzu. Gina to ja mam pod koniec czerwca dopiero (chyba ze dzis uda mi sie dodzwonic i umowic do innego to by mi w wypadlo moze w16dc to by byla moze owulacja). Ja w tym cyklu sama robie te badania.juz zrobilam w 3dc, teraz zrobie kolo14dc lh i estradiol a potem po owu proga.wtedy bede wiedziala czy mam moze tą niedomoge.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt