Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No i lipa. Brzuch juz boli, nitki w sluzie. @ nadchodzi i to jakos wczesnie, 12dpo, do jutra sie rozkreci
A bylo tak pieknie w tym cyklu ech...
No nic, biore sie od nowa.
Teraz ja bede bzykac a wy sikac hurtem za 2 tygodnie60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś 26dc. Nie mierzylam ostatnio tempki ale wczoraj dopadł. Mnie już wkurw mały
jeśli owu była w 14dc to się @ przesunie o dwa dni myślę. Testu nie kupowałam nawet. Czekam. A padnięta jestem od dwóch dni. Praca mnie wykończy. Weekend nie dał mi odpocząć.
-
Hugolina ciekawa jestem czy się udało u Ciebie
Ja mam dzis 12dc i chyba dziś owu. Temp poleciała bardzo w dół i piersiach już napięcie czuje no i jajnik pobolewa. Ale śluzu rozciągliwego brak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina ciekawa jestem czy się udało u Ciebie
Ja mam dzis 12dc i chyba dziś owu. Temp poleciała bardzo w dół i piersiach już napięcie czuje no i jajnik pobolewa. Ale śluzu rozciągliwego brak
A u mnie 20dc i temp. tez poszla mocno w dol i tez chyba na owulacje. Bo na @ to napewno nie. -
Hugolina pewnie praca ci teraz głowę zajmuje
Iza no widzisz możliwe,że pozna owu zobaczysz jak jutro będzie temp
Ja mam jutro kolejny monitoring to się okarze czy coś pęklo i ile -
Wiecie co? Ja z obserwacja sluzu mialam duze problemy poki kiedys nie wyczytalam tez na jakims forum jak sprawdzic sluz kiedy nie widac go za bardzo na zewnatrz. Myje dokladnie rece i drugim i trzecim palcem staram sie delikatnie i lekko przycisnac szyjke (tak jakbym probowala trzymac papierosa ale naprawde delikatnie) i wtedy wyplywa sluz wprost z szyjki. Sorka za taki dokladny opis ale mi to wreszcie pomoglo i teraz juz sie nie martwie,ze mam sucho bo okazuje sie ze sluz jest tam gdzie byc powinien i odpowiedniej jakosci w odpowiednich dniach. A u was na bank problemy po tym clo.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Adele to kciuki za owu
Raczej od pracy jestem zdechla trzeci dzień. Jednak trochę się muszę przestawić na wstawanie wczesne. Kwestia przyzwyczajenia mam nadzieję.
Ja przestawiłam się po miesiącu. Było cięzko bo zamiast o 8 wstawałam o 6 rano. Rano dawałam radę, najgorzej jak wracałam do domu. A tu dziecko, obiad i dom na głowie :p
Hugolina - z każdym dniem będzie łatwiejHugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina pewnie praca ci teraz głowę zajmuje
Iza no widzisz możliwe,że pozna owu zobaczysz jak jutro będzie temp
Ja mam jutro kolejny monitoring to się okarze czy coś pęklo i ile
Moze sie myle ale wszystko na to wskazuje. Moze dlatego 14dc gin nic nie widzial a endo cienkie. I wynika ze miesiac temu mialam tez bardzo pozno owu. Ale mi się poprzestawialo. -
Adele27 wrote:Ja mam jutro kolejny monitoring to się okarze czy coś pęklo i ile
Adele pewnie nie robisz testów owulacyjnych?, mnie teraz znów wyszły tłuste 2 kreski.
Czyli co? Wychodzi ze jeszcze nie było owu i pęcherzyki jeszcze rosną?
Jak powiem m ze w poniedziałek też 'musimy' to padnie mi chłop. Dzisiaj bedzie 3 dzien pod rząd, ale obawiam się ze 4-ty to mi się zbuntuje.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Iza fajnie by było gdybyś mogła to sprawdzić u gina. Albo zacznij robić testy. One gwarancji nie dają ale z braku laku...2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyNiestety u mnie nie ma takiego gina ze ide kiedy chce, przynajmniej nie wiem gdzie taki przymuje. Trzeba sie zapisać i cierpliwie czekac. No i nie mam teraz czasu. Poprostu musze odpuscic i zdac się na los.
Corka sie zakatarzyla. Az sie boje co to bedzie jak przestanie chodzic do przedszkola. Nie wyrabiam. Padam i spie brudna w ubraniu a tesciowa do tego mowi mojemu dziecku ze nie ze zmeczenia tylko ze pewnie się opilam.