Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
water wrote:kurde Adele, właśnie przeczytałam historię dziewczyny, która miała 2 pęcherzyki (22mm i 21mm) 17.01., tyle, że 18.01. wzięła ovitrelle, 20.01 poszła na monitoring i były już pęknięte. Cudowna wiadomość to taka, że 4.02. wysikała 2 krechy. Ale były jaja, bo 28.01. poszła na betę i nic nie wyszło.
Adele - trzymam Kochana za Ciebie kciuki!
Tylko nie wiem czy gdyby nie ten zastrzyk, to by tak szybko pękły same.
Kurde, my mamy 18mm - bzykać się przez tydzień codziennie to ani M ani ja nie dam rady:)
ale jeśli u mnie w poniedziałek nic nie było, a dzisiaj mój gin zadowolony to chyba wie co mówi, że pękną w weekend.
Czytałam,że pęcherzyki rosną 1-2mm na dobę więc w weekend powinny i mi i Tobie pęknąćnie wiem w sumie po co wydawałam kasę na Pregnyl.. mam go zabrać w pn na wizytę gdyby była potrzeba podania. A ta dziewczyna wysikala kreski po zastrzyku pewwnie
-
nick nieaktualnywater wrote:Iza dokładnie tak. Mam cykle 29dniowe i w 10dc gin nic nie widział, dlatego powiedział, że mogę nie mieć owu wcale. Dzisiaj 14dc i 2 pęcherzyki.
Co do endometrium, nie narzekał wtedy, dzisiaj się nim zachwycił, ale nie zakodowałam parametrów.
Rozczarowana - trudno byłoby go nie uświadomić, jak wiedział po co idę do gina dzisiaj do szpitala na jego dyżur. Wolę go uprzedzić, żeby się nastawił i nie walnął mi wieczorem czymś w stylu 'boli mnie głowa, nie dzisiaj kochanie' hahahaha - wiadomo jak bywa. Zmęczenie przy piątku to u nas standard
przynajmniej wiem, że pobolewanie w brzuchu to nie ściema. Tyle, że to ból okołowulayjny
Czyli co, jak bylam u gina 14dc i nic nie widzial żadnego dominujacago pecherzyka to jest szansa ze owu znacznie mi sie przesunie, o ile juz nie byla i jest szansa ze jeszcze bedzie? Bo temp nadal niskie. A tam, co ja sie oszukuje i po co mi ta owu jak zsjsc w ciaze to jak trafic wsciekla muche z procy. -
No widze ze ladne jajca hodujecie dziewczyny
Nic tylko mezow dopadac
A ja siknelam dzisiaj i bialoooo az strach. No coz. Szykuje sie 49 cykl pfff
Upitolilam w pracy nozem pol opuszka z palca jprdl. I tak se wisiPrzydalby sie szew czy dwa, ale nie mialam czasu, a teraz to juz tego... Przede mna 3 dni wolnego, wiec sie zlapie jakos
I @ na dniach, kurczaki sie beda kluc, busy busy
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dziewczynki Wy jestescie skarbnicą wiedzy. Patrzcie jakie mam wyniki z 3dc:
FSH 4,01 (norma w fazie folikularnej 3,5-12,5)
LH 3,02 (ff 2,4-12,6)
Estradiol 26pg/ml (ff 12,4-233)
Progesteron 0,18 ng/ml (ff 0,057-0,893)
Prolaktyna 192 mlU/ (102-496).
Niby wszystko w normach, stosunek lh do fsh 0,75chyba (pamietam,ze mialam identyczny badajac hormony po poronieniu, wiem ze powinien byc mniej wiecej 1:1). Ten estradiol wyglada marnie chyba. Niby w normie.. co uwazacie?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Rany Kat weź go sklej plastrem mocno, niech nie wisi.
Iza nie mam pojęcia. W tej sytuacji najlepiej iść ze 2 razy. Może faktycznie było już po.
Z ciekowsci będę sikac na testy owu (taaaa z ciekawości yhy z uzależnienia raczej) żeby sprawdzić jak się mają do mojej owulacji2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Pap wyglądają ok a estriadol na początku cyklu jest niski i z każdym dniem do owu rosnie więc mysle,że jest dobrze. Ja miałam go w 3dc też niski prawie na granicy i gin mowil,że jest ok
-
Co do wyników badań to delikatnie zapytałam gina czy moje tsh na poziomie 2,11 przy staraniach nie jest za wysokie. Powiedział że ok, może mogłoby być niższe, ale to nie powinno u mnie przeszkadzać.
No nie chcialam powiedzieć ze forum uważa inaczej, bo nie chce go 'zranić'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 20:13
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyWater mam znajomą która w trzech ciąża była z tsh ponad 4 i zaszła szybko.
Mnie gardło boli trzeci dzień.w sumie dziś u mnie 24 dc ale nie widzę żadnych zmian więc lipa standard. @sie mogę spodziewać po weekendzie.
W pracy się już w miarę ogarnęłam. Urlop mam w lipcui to nawet 16 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 20:17
-
A.ja znalazlam info,ze stosunek lh do fsh w normie jest uznawany za ten od 0,6do 1,5. Oj reraz musze zbadac estradiol i lh kolo owulacji i potem proga ze 2razy po owu... ciekawe jak to zrobie pracujac na pierwsza zmiane od 7 kurdele. A chyba akurat estradiol musi byc na czczo..Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele27 wrote:water hahaha no taaa bo gdyby był brzydki i gruby to byś nie miała skrupułów
Hahaha
Hugo - taka robota to jak złoto. Jeszcze urlop za chwilę. Żyć i się mnożyć2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
water wrote:kurde przeczytalas a ja stwierdziłam że to głupie i usunelam
Hahaha
Hugo - taka robota to jak złoto. Jeszcze urlop za chwilę. Żyć i się mnożyć
Hahahahaha szkoda,że nie zacytowałam
Hugolina a pamiętasz ile miały twoje pęcherzyki na Clo? Bo byłaś jakoś na monitoringu no nie ? -
nick nieaktualny