Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
water wrote:Adele a Ty masz dzisiaj 14dc,tak? Jak długie masz cykle?
Może u mnie jednak cholera już pękła. 18dc. Ale marudze.
Ciagle czuje w tym brzuchu na dole coś.
Albo pęka teraz albo już dupa zbita i szykuje do kolejnego cyklu.
Noo mam 14dc i może już pękło bo pobolewalo dziś.. cykle mam 28-30dni. Spoko też marudzę... Ta stymulacja bardziej mnie wkurza niż jak jej nie było ehhh -
nick nieaktualnyAdele ale tańszy niż ovitrelle. Maz tych zastrzykow nie wykupil, takie drogie a jak nie daja nam szans na naturalna ciaze to to co ma na in vitro powinno wystarczyc. A jak nie to i in vitro od razu nie robia tylko trzeba się przygotować to i męża zdazymy podrasowac, tak myslimy. A moze sam fertilman pomoze? W lipcu bedziemy robic badania to zobaczymy, na poczatku lipca bedzie 10tyg.suplementacji to juz powinny byc efekty. Androlog kazal skontrolowac juz po 6 tyg.. czyli po 1 serii zastrzykow.
-
Ewi jakis paskudny wirus (albo od klimy w samochodzie :p bo ja tez przeziebiona i okropny katar bleh, zdrowka!)
Iza przed podjeciem decyzji o in vitro moze nasienie sie duzo polepszy! A co do tego pospiechu, oddzielnego wstawania i braku czasu dla siebie to masz racjeale taka kolej rzeczy..kiedys sobie byslismy tylko parą czy tam narzeczonymi a teraz sami jestesmy rodzicami, glowami naszych rodzin i zycie potrafi przytloczyc.. ja to Ci jeszcze mega wspolczuje takiej glupiej tesciowej... to jest masakra..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Hugolina a ty już nie po terminie @ ?
U mnie dziś 15dc jajnik tym razem lewy mocno bolia był podobno pusty. Temperatura mi skoczyła i owu wyznaczyło na 12dc heh czyli wtedy co miałam ten duży spadek... Może się jeszcze przesunie. Choć zawsze mi dobrze wyznaczało owu. Po objawach śluzu i bólu piersi stwierdzam,że owu była wczoraj. Ogólnie wszystko popierdolone w tym cyklu jakieś. Od jutra chyba zacznę brać w takim razie luteinę bo wykresem chyba nie mogę się kierowac..
-
nick nieaktualnyAdele ja też mam poj.. Cykl przez tą stymulacje. Także nie wiem kiedy się mam spodziewać @ bo owu mogłam mieć np dwa dni z rzędu albo w tym. 14dc a potem np w 16 i teraz nie wiem. Dziś 29dc. Czekam. Jeśli dziś nie dostane to jutro będę testować ale raczej dostanę. Lekki ból nóg już jest i brzuch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 07:26
-
Hugolina87 wrote:U mnie dziś 28dc i tak sobie próbuje przypomnieć kiedy miałam ostatnio taki cykl książkowy. Z moich kalendarzy to jakieś półtora albo dwa lata temu. A jak się robią torbiele to w tedy @ się spóźnia?
-
nick nieaktualny
-
Do in vitro bym nie podeszła strasznie drogie leki są mnie cyce sutki napierdzielaja ja od 16dc biorę dupchaston .
Jak teraz się nie uda odstawilam starania na rok bo za rok w czerwcu bierzemy ślub i nie chce znowu z brzuchem a mamy tylko cywilny bo mój mąż był wojskowym i trza było brać w 6 miesiącu slubowalam. Tak 8 lat minęło Jula za 2 lata komunia a chce mieć ślub do jej komuni. -
aLunia wrote:Jak tam u was dziewczyny?
Kasia po terminie jesteś?
Jangwa jak córeczka?
Hugolina sikej a nienie zmieniłam suwaczka jeszcze bo jakoś nie miałam kiedy, ale może dziś się zabiorę do kupy