Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina a bo Clo masz jeszcze.. i będziesz brała ?
U mnie dziś 2dpo. Owu była dzień po podaniu Pregnylu. Dziwne bo cycki mnie bolą ale trochę tylko a nie jak zawsze od owu już jak kamienie. I ciekawe czym to niby spowodowane może Pregnylem ? Heh chociaż nie wiem co ma jedno do drugiego
-
nick nieaktualnyNie wiem czy brać właśnie. Mam clo na jeszcze jeden cykl
próbować można zawsze choć trochę się boję że wyhoduje za dużo pęcherzyków..
Dziś brzuch boli już od ranai to tak konkretnie.
Teraz mój M chyba będzie na miejscu bo w tym ostatnim cyklu to 2/3 dni po ostatnich ❤️ była owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 06:57
-
Hugolina87 wrote:Ewi mnie też to po części dopadło. Do tego kaszel mam męczący
u Ciebie jak sytuacja? Testujesz na dniach? Mnie zaczyna boleć brzuch. Pewnie w pracy się zacznie @ bo zakładam jasna spódnice hehe
głow boli znowu
-
Hugolina87 wrote:Nie wiem czy brać właśnie. Mam clo na jeszcze jeden cykl
próbować można zawsze choć trochę się boję że wyhoduje za dużo pęcherzyków..
Dziś brzuch boli już od ranai to tak konkretnie.
Teraz mój M chyba będzie na miejscu bo w tym ostatnim cyklu to 2/3 dni po ostatnich ❤️ była owu. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiekszosc z Was miala hsg. To boli? Ciezko o terminy? Pytam bo mnie ciekawi dlaczego zawsze tylko 1jajnim mnie boli na owu a jak za tydzien w pt lekarz na usg mi powie,ze znow owu z lewego to zapytam go bo naprawde zawsze tylko lewy jajnik czuje.moze prawy mi sie przypchal? :oSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Mnie hsg trochę bolało. Najbardziej przy wkładaniu aparatu. Przy puszczaniu kontrastu taki trochę mocniejszy ból miesiączkowy. Ale ja miałam właśnie prawy przytkany. Ten jajnik mnie rzadziej bolał podczas owu. Częściej lewy
-
U mnie tez zawsze lewy napinkala, prawego wcale nie czuje. Ale dziala ponoc, bo widzialam piekne jajco na usg kiedys. Lewy jajnik ambitny
Mnie hsg bolalo przy zakladaniu tej calej hiszpanskiej inkwizycji, poszczypali mnie tam konkretnie. Sam kontrast spoko, nawet jak musieli popchnac troche. No poczulam przez moment. Ale nie ma strachu, hsg jest w mare szybkie i da sie przezyc.
U mnie koncowka @ ale hormony do dupy chyba, bo mam straszne humory i zero motywacji do czegokolwiek. Czarno widze dzisiaj60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTesciowa zaczela usilnie wciskac nos w nasze sprawy, przezyc nie może ze nie chcemy, nie mowimy jej wszystkiego a najbardziej interesuje ją co sie stalo, dlaczego jej syn ma kiepskie wyniki. Dziś przyszla i zaczela mowic o jakims programie w tv gdzie mowili o meskiej niepłodności, ja szykowalam się do kościoła i szybko ja zbylam ze J. nid jedt bezplodny tylko ma obnizona plodnisc. Nie chce z nikim o tym rozmawiać i nastepnym razem jak przyjdzie to jej powiem że to są nasze sprawy i zeby sie nie interesowala bo i tak nic nie pomoze. A nie wiem co tesc wie ale chcemy kupic samochod i stwierdził ze za drogi chcemy bo nam nie starczy pieniedzy na przyszły rok. A my wiemy na ile mozemy sobie pozwolic, poza tym mamy kredyt w planach o którym nikomu nie zamierzamy mowic. Tak sie ze wszystkim miotam co tu robic, jaki kierunek obrac, jestem przekonana ze powinnam sprawdzic droznosc jajowodow, tylko mysle czy robic to na nfz z kontrastem z jodem (mam nadczynnosc tarczycy) czy zrobic prywatnie sono-hsg ktore jest bez kontrastu z jodem i bez rtg tylko usg. Jakbym wiedziala co jest grane to bysmy podjęli decyzje czy robic iui, in vitro czy nic. Tylko mam ogromna nadzieje ze u męża sie poprawi. Wszyscy strasza mnie ze nie mamy juz czasu i to mnie najbardziej stresuje.