Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 1805 wrote:Już nie. Urodziłam 2miesiące temu, nawet dzień przed terminem
nie zmieniłam suwaczka jeszcze bo jakoś nie miałam kiedy, ale może dziś się zabiorę do kupy
O matko albo przegapiłam albo nawet i ci gratulowałam ale mój ciążowy mózg nie załapał bądz nie pochwaliłas się. I jak tam u was? -
aLunia wrote:O matko albo przegapiłam albo nawet i ci gratulowałam ale mój ciążowy mózg nie załapał bądz nie pochwaliłas się. I jak tam u was?
Mały miał momentami delikatne kolki, ale już od tygodnia jest spokój. Urodziłam przez cc, ale głównego powodu nie znam do dziś, chyba doktor mnie po prostu lubi he he bo w sumie to ja chciałam cc. 3440G i 57cm. Kacper
patkaaxx90, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem wypompowana, ten rodzinny piknik z rajdem kilku-kilometrowym z okazji 100-lecia odzyskania niepodległości w sloncu mnie wykonczyl. Leze z bolem glowy i nie mam sily obiadu zjesc. Dobrze ze corka jesc nie wola. Ale fajnie wygladala grupa przedszkolakow z rodzicami, prawie kazdy ubrany na bialo-czerwono, na miejscu wystepy dzieci, roztrzygniecie konkursu- córka dostala nagrodę pocieszenia ale i tak bardzo szczesliwa.
-
nick nieaktualny
-
Kasia no to super.
Ale wam zazdroszczę, że w te upały macie dzieci już po drugiej stronie
Jangwa to mała ładnie spi, pewnie jeszcze trochę to jej się wydłuży jeszcze bardziej sen.
Dziewczyny to kiedy teraz testujecie? Bo sporo chyba w tym samym terminie?
-
lekarz kazał mi brać luteine nadal, jeśli test wyjdzie +. jutro skończy mi się luteine przepisane przez niego. wizytę mam dopiero za tydzień. pozyczyc z aptek i brać dalej?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było...I mnie nadal nic.. do tego moja wykres w tym miesiącu totalna porażka
Zebys ty moj wykres zobaczyla, to dopiero porazka. Marzy mi sie taki jak twoj.
Moze rzeczywiscie bezowulacyjny i trzeba bylo brac dupka i dalej następny a nie czekc niewiadomo na co. Chociaz dzis cos mnie jajnik prawy boli (14dc bolal lewy) tylko czy napewno to jajnik? -
nick nieaktualnyWater tak mysle o tym co napisalas. Nadal bierzesz Acard? A czy to nie jest to samo co aspiryna, chodzi mi o glowny skladnik, no ten kwas acetylosalicylowy? A moze to ci plamienia wywoluje tak wczesnie. Bo widzisz ja aspiryny moge 1-2 tabletki tak z doskoku, nigdy nie biore z tym kwasem w czasie @, nawet mam leki na bol glowy i tych podczas @ nie biore bo mi @ wydluza i nasila. Jakbym brała non stop to pewnie pojawilo by sie np.krwawienie z nosa, rozrzedza mi krew. Moze pomysl o tym.
-
Rozczarowana wrote:lekarz kazał mi brać luteine nadal, jeśli test wyjdzie +. jutro skończy mi się luteine przepisane przez niego. wizytę mam dopiero za tydzień. pozyczyc z aptek i brać dalej?
Jak wyjdzie test + to ja bym brała. Napewno nie zaszkodzisz. Ale to mpje zdanie
-
nick nieaktualnyChyba sie dzieje, sluz sie pojawil i jamnik boli przy kazdym kroku, jak siedze tez. Zobaczymy co temp.pokaze. Z mezem działamy regularnie co 2-3 dni. No i suple meza chyba dzialaja, nie wiem co z jakoscia ale jesli chodzi o ilosc to tak.
Moje dziecko jest niezniszczalne, chyba ma kolektory sloneczne ktore ciagle produkuja prad i zasilaja. -
Rozczarowana wrote:lekarz kazał mi brać luteine nadal, jeśli test wyjdzie +. jutro skończy mi się luteine przepisane przez niego. wizytę mam dopiero za tydzień. pozyczyc z aptek i brać dalej?
-
nick nieaktualnyRozczarowana ale ty juz robilas test i wyszedl ci pozytywny, i bete chyba tez tylko lutki ci brakuje do nastepnej wizyty? A wogole jest mozliwosc pozyczyc z apteki? A rodzinny by ci nie wypisal recepty? Bo moze dobrze by bylo nieprzerywac brania? Nie wiem bo sama nigdy nie brałam.