Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWater to wez mi podpowiedz. Wg ostatniego badania nasienia z tego co tam bylo byl tylko 1mln zdrowych prawidlowych plemnikow. To za malo na iui? To lepiej nie czekać na poprawe, nie tracić czasu na hsg i iui i isc od razu na in vitro? No bo lekarze tak mowia, tym bardziej jak patrza na nasz wiek.
A ja sie chyba w koncu "wyjajczylam", dosłownie i w przenosni tzn.chyba w koncu jestem po owu, z dnia na dzień zrobilo sie tak sucho ze mialam problem z ternometrem i temp. skoczyla. Normalnie za pare dni @ by byla a tu dopiero owu. Juz 2 cykl taki. Czemu tak? -
Water kleszczy jest teraz wszedzie od zajebania ze tak brzydko powiem. Ja drze przed i po kazdym spacerze z malym. A jak mąz mial jakąs wycieczke do lasu z pracy to kazalam mu pol offa na siebie wypsikac i o dziwo wrocil bez kleszcza hehe. Teraz przez 2tyg trzeba obserwowac miejsce wklucia czy nie ma rumienia i czy nie ma objawow grypopodobnych nawet do miesiaca po kleszczu
water lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Iza, cykl może się wydłużyć w okresach fizycznego wysiłku i zmęczenia, a u Ciebie ostatnio hardkor z tego co piszesz. Moja koleżanka miała takie akcje jak trenowała do maratonu.
Ja spisałam ten cykl na stratyŚluz był, podziałaliśmy, teraz sucho, szyjka zamknięta, jajnik pobolal i przestał, a skoku temperatury jak nie było tak nie ma
wygląda na to, że hormony mam w cały świat
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Iza, cykl może się wydłużyć w okresach fizycznego wysiłku i zmęczenia, a u Ciebie ostatnio hardkor z tego co piszesz. Moja koleżanka miała takie akcje jak trenowała do maratonu.
Ja spisałam ten cykl na stratyŚluz był, podziałaliśmy, teraz sucho, szyjka zamknięta, jajnik pobolal i przestał, a skoku temperatury jak nie było tak nie ma
wygląda na to, że hormony mam w cały świat
Moze faktycznie, podobno sportsmenki przy intensywnych treningach nie maja @, czytalsm ze sport jest zalecany przy staraniach ale nie za czesto i nie intensywnie bo to zle wplywa na hormony. I moze teraz ja tak mam. A dzis od 6 rano na polu i w ten skwar, po poludniu jeszcze dorobilam az serce mnie zaczelo bolec, nie biore lekow bo juz nie mam i serducho szaleje. A glowa jak boli. -
Iza34 wrote:Ewi szkoda. I co teraz, in vitro?
-
Ja mam 3 próby po wakacjach. I nawet mnie nie chcą stymulować. I już myślę, że się nie uda. Ale dla mnie to naprawde ostatnia szansa, bo mnie nie stać na ivf w UK. A raczej nie chce ivf tutaj bo koszty straszne a marna szansa. Nie będę potem spłacać kilka lat i płakać przy każdym przelewie. Zły dzień dzisiaj. Zły.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny