Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka
Kac to najlepszy nauczyciel:)
Powiem wam kiedyś ze swoim się pokłóciłam bo po pijaku coś do mnie buzią mówił, niekoniecznie logicznie..
Wiec wyniosłam się z sypialni..
Rano wstaje z kacem mordercą, a jest to typowy chłop wiec nawet nie wie w domu gdzie jest apteczka.. a chciała tabletkę na ból głowy... szukał szukał po wszystkich szafkach i o cud trafił.. wziął tabletkę sam i popił wodą.. taki był uparty, że mnie nie poprosil tylko sam by mi pokazać focha:)
I uwierzcie mi pożałował tego do końca życia;)
Bo nieświadomy wziął aspirynę do rozpusczania tyle ze tą tabletke bydlaka nie rozpuścił ( bo gdzie czytac co jest na opakowaniu) i popił wodą...
Jak go wyrwało do łazienki ... całydzień miał bliskie spotkanie z kiblem.. bo zaczeło mu musować w żołądku od tamtej pory cokolwiek by nie było ni zbliża się do apteczki a najpierw jak coś przeprasza mnie;)
Więc może daj mu aspirynkę ( do rozpuszczania)
A zapomniałam raz miał kaszel i też focha miał to się Hydrozyny napił z gwinta:)
Kochane pół dnia spał wiec miałam spokój:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 09:54
caroline29, Tusia_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ahh kac morderca nie ma serca Może się nauczy ze nie warto tak dużo pić
Tusia mnie tez do alkoholu za specjalnie nie ciągnie. Pije tylko na weselach, urodzinach etc. Ewentualnie jak mój K cos wymyśli to winko Ale powiem Wam ze on tez jest z grona tych nie pijących
X
PS. Tusia powiem Ci ze się zdziwilam :o Taki ładny wykres... Myślę ze powinnas jeszcze odczekać i powtórzyć Który dzisiaj jest Twój dpo? -
Natka2 wrote:Jaka macie tempke w 6-7 dniu cyklu? Bo tu u niektorych podpatruje wykres i widze 36.3 itp a u mnie drugi dzien 36.7. Wiem, ze kazdy organizm jest inny, ale troche mnie to dziwi
-
Tusia_87 wrote:Wstalam o 4:30 na siusiu i odrazu test zrobiłam i spowrotem spać.
Wstawanie nocne do toalety nie ma wpływu na pomiar temperatury. Mierzona tak jak codziennie