Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super przyrosty, testy - wow!
moje gratulacje dziewczyny!
u mnie trochę słabo teraz. moja mama jest chora, czeka ją chemia obecniei tak smutno mi z każdej strony. nie lecimy bna święta do domu wiec tesknię a tam słaba atmosfera z powodu mamy, tu z kolei ja mam slaby humor bo nie ma ciąży i tak o.
wczoraj tym samym kupiłam sobie bilet do Pl na 2 stycznia na kilka dni, mam nadzieję, że humor mi się poprawi.
a tak z innej beczki, dziewczyny skąd ściągacie jakies fajne filmy?? cos bym obejrzała dobregoTasza lubi tę wiadomość
Daniel
-
Viriki wrote:Super przyrosty, testy - wow!
moje gratulacje dziewczyny!
u mnie trochę słabo teraz. moja mama jest chora, czeka ją chemia obecniei tak smutno mi z każdej strony. nie lecimy bna święta do domu wiec tesknię a tam słaba atmosfera z powodu mamy, tu z kolei ja mam slaby humor bo nie ma ciąży i tak o.
wczoraj tym samym kupiłam sobie bilet do Pl na 2 stycznia na kilka dni, mam nadzieję, że humor mi się poprawi.
a tak z innej beczki, dziewczyny skąd ściągacie jakies fajne filmy?? cos bym obejrzała dobrego
co się dzieje z mamą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viriki bardzo mi przykro z powodu mamy
tulę mocno :*
-
Tasza wrote:dziewczyny jadę do endo z wynikami. Trzymajcie się.
-
Effy kiedy twoja betaaa?
Tasza lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Powiedziałaś juz ukochanemu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 17:30
InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
rzucam czary na wszystkie nieciężarne (jeszcze) babeczki!
hookus pokus czary mary
Będziesz jadła po trzy gary
Czary mary hokus pokus
I pijała litry soku
Hokus pokus czary mary
Rośnie sobie mały Cezary
Czy tam Adaś czy Magdusia
Doczekasz sie wielkiego brzusia!Tusia_87, sheerah24, InBlue lubią tę wiadomość
-
spóźnimy się przez niego a lekarz jest taki, ze jak zawoła i nie ma pacjenta to potem czeka się na koniec kolejki. Przed nami 2h jazdy a on medytuje nad tymi wynikami i testem....jakbym wiedziała to dostałby bo je po powrocie. Jestem już ubrana do wyjazdu i zaraz się zapocę w plaszczu.
Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs