Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:22
-
Moja mama ma raka piersi, jest po operacji i jeszcze przed swietami ma miec chemie podana.
Ogolnie slabe ma nastawienie bo szykuje sie na najgorszestaramy sie ja podnosic na duchu ale na odleglosc to trudne.
Kuchcinka ja ci zazdroszcze lajtowego podejscia. Ja to mam depreche z tydzien po @ potem sie nastawiam na starania, potem mam wszystkie objawy ciazy a potem znow @ i deprecha...
Kurcze zadna z was filmow nie sxiaga? Bo sxukam fajnych stronek w necie i szukamDaniel
-
Viriki wrote:Moja mama ma raka piersi, jest po operacji i jeszcze przed swietami ma miec chemie podana.
Ogolnie slabe ma nastawienie bo szykuje sie na najgorszestaramy sie ja podnosic na duchu ale na odleglosc to trudne.
Kuchcinka ja ci zazdroszcze lajtowego podejscia. Ja to mam depreche z tydzien po @ potem sie nastawiam na starania, potem mam wszystkie objawy ciazy a potem znow @ i deprecha...
Kurcze zadna z was filmow nie sxiaga? Bo sxukam fajnych stronek w necie i szukam
Bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy
my czasem ogladamy na cda
-
.
-
.
-
Viriki wrote:Moja mama ma raka piersi, jest po operacji i jeszcze przed swietami ma miec chemie podana.
Kurcze zadna z was filmow nie sxiaga? Bo sxukam fajnych stronek w necie i szukam
Polecam kinoman.tv -
sheerah24 wrote:Kuchcinka, poza tym może jeszcze nic straconego? Plamienie nie zawsze zwiastuje okres
juz ustawiłam sobie nowy suwaczek hehe
-
Tasza rewelacyjna beta !!!
Aga nadal zaciskam kciuki cos jest na rzeczy ze masz taki dlugi cykl.
Kuchcinko Twoje nastawienie jest wzorowe poprostu
Effy czekam na bete
A ja juz po wizycie 29 tydzien maly wazy 1,5kg ( Kate jak mozesz to napisz mi ile Twoj szkrab wazyl w mniej wiecej tym tyg) jest zdrowy i duzy aaa i najwazniejsze porozmawialam z moja gin tak szczerze co czuje myslac o porodzie sn czy pierwsze cc nie jest wskazaniem ze jestem przerazona i boje sie bo jestem bardzo waska w biodrach a ona mi mowi ze nie chciala sama zaczynac tematu ale ciezko by mi bylo urodzic naturalnie i ze pewnie i tak skonczyloby sie cc i ze nie ma problemu ona mi zrobi operacje takze moge odetchnac z ulga. Termin ustalimy na poczatku lutego lub pod koniec stycznia. Od 12 do 15 lutego bedzie termin a 12 to urodziny mojej mamy, 13 moje imieniny, 14 to Walentynki a 15 to urodziny mojej babci wiec sie pieknie wstrzeliteraz czeka mnie specjalistyczne usg za tydzien i ostatnia wizyta 10 styczen i to juz... bede mogla wreszcie przytulic maluszka
sheerah24, olciaa, Agnieszka93, Martka10, nana266, Tasza lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:wizyta przebiegla ok. Dostalam tabsy na zbicie TSH ale mam caly czas dzialac z dzidzia
i dostalam tez opierdziel, ze czemu tak pozno bo 32lata łooo matkooo! Zalecenia lekarza - sexik co dwa dni, a najlepiej dzien w dzien
W domu jakos dola zlapalam nie wiedziec czemu.. ale juz przechodzi
aaa jak mi powiedzial zeby nie testowac za wczesnie to od razu pomyslalam o Wasi juz widze ten zbiorowy opierdol haha
hehe
no to teraz nic tylko działać kochanaInk@ lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:08
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny